HARDWiRED Szalonna Álcázó Központ, játékok, PC, Wii, PlayStation, PS2, X360, PS3, Playstation 3
Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Fallout 3: Teherszállító Mutáns Tehén \\ Új hozzászólás
Bejelentkezés
(Még nem vagy HW fórum tag? Regisztráld magad!

Felhasználónév

Jelszó
Válasz az eredeti szöveg beidézésével
zoodoo
Komment

Hubert Mindenert karpotol majd a szetloccsano koponya animacio, critical hit/sniper rifle.
Dohi
Egy próbát mindenkinek megér.

foleg hogy nem lesz demo, ha jol remlik.
Mr. Chapell ja, inkább a volt könyvelőnkre hasonlít. Le is lépett a pénzzel.
Alwares Jól nézki, frankó lesz majd 360 projektorral :P
Vice mindig elcsodálkozok, hogy az embereknek milyen rossz az arcmemóriájuk

sebestyén balázs? wtf? ennyi erővel david backham vazz

ti a magyar robert de niro hasonmást is beszopnátok, ami régebben a fókuszban volt
Mókus
kifog egy szarúl kinéző játékkal 40" képernyőn játszani 1024x -ben ????
Adj egy 40"-os képernyőt és én bevállalom.
zoodoo Egy próbát mindenkinek megér. A játék hangulatát úgyis mindenki másképp fogja megítélni.
Heru-sa-Aset Az tényleg Sebestyén Balázs és most meditál az újabb könyvére.

A tehén tőgye esetleg védett, zárt és meleg környezetben való szállításra alkalmas zsákká mutálódhatott. Úgy néz ki, mint a Mikulás puttonya.
lAce
multiplayer pakk? Errol meg nem hallottam...
Igen, és külön achievement lesz "Diplimacy"-val nyerni :D
HiVe Sztem graf rendben feeling rendben.. valami csak lesz ezzel :)

@Druzsba : "Hol a brahmin másik feje? Pont takarásban? "

Ez háziasított.. :)
mikkamakka Nekem nagyon bejon. Mire megjelenik, talan vegig is jatszom a stalker CS-t.
A fikazok le vannak tojva!:DDD
Jander Ez baromi jó, nekem bejön a hangulat a képekről, sajnálatos, hogy másnak nem. Úgy tűnik jót fogok játszani végre, ideje lenne!
guzaf kovezzetek meg, de szerintem hangulatosak. bar ennek ellenere meg mindig nem gyozott meg hogy ki kene probalnom
lewton multiplayer pakk? Errol meg nem hallottam...
rune Oké.
Engem meggyőztél.
Fever a Stalker is király volt, ez is az lesz... ennyi:D csak hozzáállás kérdése
headhunter86 Nekem ez a grafika elég nyers. Valahogy olyan semilyen, olyan fakó.
inkwizitor na ez hol steril? kopárnak meg naná hogy kopár néhány atom bomba után...
bandras A grafika a STALKER kapcsán jött elő, a hangulat és a játékélmény a látottak alapján igencsak megkérdőjelezett részemről. Marad az első és második rész. :)
Druzsba Hol a brahmin másik feje? Pont takarásban?
TnS Bethesda Wants Quentin Tarantino's Fallout 3 Movie Proposal
http://multiplayerblog.mtv.com/2008/10/02/one-liner-fallout-movie /
L3zl13
-kopár ,steril
Egy posztapokaliptikus világ kopár és steril?
Mily szörnyűség! :D
kismalacka hey hay azért túlzásokba ne essünk, hol itt a rossz grafika???
swarcenegger :D holy shit !!! ez űberfoss :P
-kopár ,steril,retentő színek cserébe a fegyverek egészpofásan kivannak dolgozva :)

---és ha valaki azzal jön ,hogy ennek nem a grafika az erősége hanem a sztori akkor kérdem én mért nem Wii-re vagy 486dx-re adják ki ? kifog egy szarúl kinéző játékkal 40" képernyőn játszani 1024x -ben ???? a sztori egy dolog de ha fájdalmassan randán néz ki akkor minek a nextgen cucc alá?
Balage Jaj, és nem én siránkozom... :P
Sogun, van olyan tricikli is, aminek nem 3 kereke van? :))

Pach: és a sötét humoráról, a változatos dialógusokról, nem csak a "fuckin"-ozásban kimerülő nyelvhasználatról stb... :)

HARDWiRED™

Szalonna álcázó központ

- 1997-2010 © Minden Jog Fenntartva!

Video és számítógépes játék centrum -

PC Xbox 360 PS3 Wii Playstation 2 PS2 Mozi Trailer 3D Képek

Médiaajánlat/Hirdetési Árak | Impresszum