HARDWiRED Szalonna Álcázó Központ, játékok, PC, Wii, PlayStation, PS2, X360, PS3, Playstation 3
Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ White Gold: Díler Csaj Bikiniben \\ Új hozzászólás
Bejelentkezés
(Még nem vagy HW fórum tag? Regisztráld magad!

Felhasználónév

Jelszó
Válasz az eredeti szöveg beidézésével
vilma
Komment

TerekG hmm... és ha a díler csaj bikiniben van, akkor hova teszi az árut? :P
vilma ...és a bevílágítás is pocsék, ezt kihagytad!
Deimoss A Crysis emlegetése teljesen felesleges, nem ahhoz kell mérni. De ettől függetlenül ronda. Szörnyű szinhasználat, lowpoly objectek, ronda modelek. Maga a játék pesze még lehet hogy jó, de grafikailag gyenge.
sirtomi Kellemesnek tűnik. Remélem hamarosan megjelenik ez is :)
hawat333 Sehogy. Csak ugye most kijött a némelyeken a... na mindjárt megmutatom.

Minek készítenek a fejlesztők játékokat? Már kijött a Crysis, nem értem, miért dolgozik a Blizzard a Starcraft 2-n. Mind a kettőben lehet az egér gombjait nyomogatni, akkor most minek?
Sancho Hogy jön ide a crysis?
Netere Én nem értem minek ez a crysis mellé? Mi motiválta a készítőket, hogy ezt megalkossák?
Sancho Vegyél új szemüveget. Hihetetlen, mégis mitől ronda? Legyen olyan hangulatos mint a B.P., akkor már nincs gond.
Deimoss Szerintem ez embertelenül ronda.
Vajk A vak is látja, hogy simán veri a Crízist.

Na jó, nem. Viszont ezzel is jól el lehet majd ökörködni, akárcsak az előddel.
Alwares Néhány helyen jobban kidolgozhatnák! Meg kiadhatnák már mert ez így el fog avulni, bár nem csúnya, de van itt azért már egy hasonló vidékeken játszódó Crysis is...
guzaf a fenykepezos kep marhajo!
CLaWz Úgy látom, hogy a nénire "levehető textúra" bikinit feszítettek, mert a hátán eláll a felső pántja. Asszem hamar meglesz hozzá a nude patch.

HARDWiRED™

Szalonna álcázó központ

- 1997-2010 © Minden Jog Fenntartva!

Video és számítógépes játék centrum -

PC Xbox 360 PS3 Wii Playstation 2 PS2 Mozi Trailer 3D Képek

Médiaajánlat/Hirdetési Árak | Impresszum