| Szabtom |
Hát ez a mondat volt az :D Ennyi :D Hehe. :) |
| goq666 |
Hát ez a mondat volt az :D Ennyi :D |
| Szabtom |
Ebben a hsz-edben, ami nekem szólt, hol utaltál "túl finoman" arra, hogy nem olvasok figyelmesen?
Szabtom: Csak úgy reklámból nem készítenek ilyen kaliberű filmecskéket. Legalábbis kishazánkban. |
| Lord Maelstrom |
Mivel ugye ha jól tudom nem a fejlesztők csinálták hanem egy másik hazai cég .. magyarán ki van adva a cucc. Olyat pedig tényleg ritkán veszenek eldobható célokra.. |
| goq666 |
Úgy látszik túl finoman utaltam arra, hogy nem elég figyelmesen nézted a korábbi WH:MoC híreket, mivel többször is ki volt hírezve.
De ha nincs legalább egy SONY a fejlesztők mögött, nem készítenek egyszerhasználatos filmeket ilyen minőségben. Szerintem.
Még a Blizzardtól sem láttunk ilyet, ha jól emlékszem. |
| Bekor |
Hajrá magyarok!!!
Nagyon tetszenek a kepek. még ha a játékmenet sablonos lesz akkor is megveszem márcsak az intrók miatt is. |
| DeMenTia |
Mindenképpen többre mennek a WH frencsájzal, mint a manapság oly divatos WW2 meg anti-terror 12-egy-tucat játékokkal amik itthon készülnek. hát azért keményebb meló is, és jóval több a royalty fee, meg az advance is... |
| Hmuda |
Ha már olyan dolgok játszanak közre egy RTS-ben, hogy "Accuracy" meg "chance to Evade" (a WH-ban alapvetőneknak számító morálról nem is beszélve), akkor személy szerint nagyon bízom abban, hogy egy remekül összerakott játékot kapunk. Szívből remélem, hogy az Exigó után össze tudna hozni egy olyan játékot amivel tényleg brutálisan nagyot lehet dobbantani.
Mindenképpen többre mennek a WH frencsájzal, mint a manapság oly divatos WW2 meg anti-terror 12-egy-tucat játékokkal amik itthon készülnek. |
| Szabtom |
Csak úgy reklámból nem készítenek ilyen kaliberű filmecskéket. Legalábbis kishazánkban. Mivel nem a fejlesztő fizeti, hanem neki fizetnek, ezért az érvelésed nem állja meg a helyét. ;)
De hagyjuk, a lényeg, hogy jöjjön hamar. :) |
| gid |
Én nem bánnám, ha a dark oment leklónoznák. |
| goq666 |
Ez valami gyönyörű továbbra is!
Szurkolunk, hogy jó játék legyen!
Szabtom: Csak úgy reklámból nem készítenek ilyen kaliberű filmecskéket. Legalábbis kishazánkban. |
| Szabtom |
Oh, ezt a múvit már láttam, azt hittem, ez olyan reklám E3-ra. Szóval ez lesz a game intró, már értem. :) |
| 47 |
én azért pesszimistán állok hozzá..
szépnek szép, de kitudja milyen lesz maga a gameplay?
nem akarok csalódni, mint az exigo-nál.. Pontosan ugyanígy látom én is. Nem elég a graf, meg a dizájn. Ha a játékmenet buta v megint vminek a klónja lesz (ugye mint az exigonál a warcraft...) akkor felejtős. |
| Luftwaffe |
Tudnak a srácok a Fekete Lyukban ;) |
| kampec |
heheeeee, ez mar bizonyitek, nem igeret! |
| Szabtom |
Földbe döngölős képek, hangulat, miegymás. Remélem, lesz olyan jó intrója, minta DoW-nak. Azt többször néztem meg, mint ahányszor játszottam vele. :) |
| Tomcsika |
Képek KIRÁLYAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mindenkinek ajánlom, hogy a www.gametrailers.com-on a search-be a warhammer felirat beírását. Kiválasztani a Mark of Chaos-t és nézni a gyönyörű videókat. |
| sanguinius |
Nagyon komolyan odab@szós. |
| DeMenTia |
ha ez nem maszthev, akkor semmi. az utóbbi idők legjobban designolt játéka a képek alapján. persze a gameplay a fő szempont, de nekem valami azt súgja: nem lesz gond. jó kis HC rts lesz. |
| Hopak |
Alakul:). Részemről, ha csak a 40%-át hozza a boldogult emlékű Dark Omennek, oltárt emelek a programozóknak:) |
| Jabba boy |
Egyszer érnénk meg, hogy a fű/aljnövényzet a messzi távolban is látszódik...
Egyébként jó képek. |
| ama |
És a játék nézete is ilyen lesz, vagy ezek csak ilyen fake képek? Bírja ezt az engine? Hiszen az Exigo is felülnézet volt. |
| MaaTT |
Mi ez a "Bemutatkozik a kezelőfelület" szöveg ??
Hiszen egy E3as videóban már mikor látni lehetett, hogy milyen lesz. |
|
|