HARDWiRED Szalonna Álcázó Központ, játékok, PC, Wii, PlayStation, PS2, X360, PS3, Playstation 3
Kultúra \\ Moziguru HQ \\ Kedvenc sorozatok \\ Új hozzászólás
Bejelentkezés
(Még nem vagy HW fórum tag? Regisztráld magad!

Felhasználónév

Jelszó
Válasz az eredeti szöveg beidézésével
RichieHN
Komment

dregnarr1 Melissa & Joey 3x01-3x30. részig (37 részes amúgy ez az évad:D)

Elsőre ha valaki látja, hogy ennyi epizódból áll egy évad, akkor egyből előítéletes a minőség miatt. Szerencsére itt nem kell aggódni.

Állandó a színvonal, egyszerűen a készítők nagyon jól fenn tudják tartani a dinamikát a karakterek között, főleg ugye a két főszereplő szócsatái megunhatatlanok. Minden részben van legalább 2-3 hangosan felnevetős beszólás vagy szituáció, az epizód többi percében is állandó a vigyorgás... már ha nem épp a fejleményeken, kis történeti fordulatokon izgul az ember, ami amúgy is szokatlan egy hagyományos szitkomba (bár ha jobban belegondolok, mostanában már nem is meglepő az ilyen).

Végre abbahagyták a huzavonatát és rátértek a lényegre, húztak pár cliffhangert is meglepő módon. Az elején nagyon furcsa volt az egész új felállás, de azt hiszem ez szándékos volt, hiszen a részek is pont erről szóltak, aztán helyreállt az egyensúly.

Tetszenek az időszakos szereplők is, és tetszik hogy végre többször használják a fiatalokat is.

A Lennoxot alakító csaj meg egyre helyesebb.

3x28 kiemelkedően mókás volt, kiemelném.


Szóval továbbra sem világmegváltó sorozat, de kikapcsol és szórakoztat, annyi meg elég is.
[HW]Freak Nem is akarnám, hogy ez a sorozat ugyanolyan legyen mint a Scrubs hanem legyen egy önálló dolog (és az is) bár ugye ezt pont maga Bill Lawrence is némileg aláássa azzal, hogy gyakorlatilag már majdnem mindenki vendégszerepelt (és most nem a 3x05 végére gondolok) a Scrbusból csak a poén kedvéért vagy mint fix visszatérő szereplő.

Még1x nincs baj a sorozattal meg teljesen jó ilyen lájtos időtöltésnek de határozottan kimondható szerintem, hogy min 2 súlycsoporttal a Scrubs alatt van, ami csak azért kár mert ezt is úgye Bill Lawrence jegyezte, aki azért a Spin City-t is lerakta már az asztalra, ami szerintem kb a Scrubs és ez a sorozat között helyezhető el mondjuk szintben.
dregnarr1 Én úgy érzem, hogy a készítőknek sokkal jobban megvan kötve a kezük, mint anno a Scrubs idejében.
A 4. évadon szerintem különösen érződik, hogy megkapták a "kövessétek a jól bevált receptet" módit alkalmazzák a részek elkészítésekor, és előtte is biztos hasonló úton jártak.

Képzeld el, ha mondjuk Jules összes Travis-es merengését JD-s álmodozásként megcsinálták volna, ahelyett hogy csak elhadarja két poén között.

Szóval mindkét oldalról megközelítve igaz:
[HW]Freak Cougar Town 1x01 - 3x06

Kellett valami sitcom utánpótlás föleg így nyárra úgyhogy most épp ez a program. Lájtos kikapcsolódásnak teljesen megfelel és teszi is a dolgát de azért eléggé messze van a Scrubs zsenialitástól még úgy is, hogy rendszeresen vannak jópofa Scrubs vendég szinészek meg állandók is (Christa Miller).

Jah és a 3x05 végjelenete tényleg kurvajó volt de csakis azért mert az a kb 1 perc 100%-osan hozta a Scrubs érzést csak épp másik sorozatban :D
Grifter


Nyami.
Roodie Dedede, jöhet, jöhet :-D
[HW]Freak Ugh...no more of this crap....
Jabba boy Homeland Season 4 trailer
http://youtu.be/-A6vKiOM0Ws

http://www.comingsoon.net/news/tvnews.php?id=120792BTW, ha már írok ide, és közel-keleti téma - Gideon Raff-nak, a Prisoners of War-t (Homeland eredetije) író/rendező faszinak van egy új sorozata, a címe Tyrant. Nemrég indult, és az alapfelállás az, hogy egy kitalált, Abbudin nevű közel-keleti ország diktátorának fia, aki még gyerekként Amerikába szökött és ott családot alapított, visszatér testvére fiának esküvőjére. Ottléte alatt történik egysmás, mely végül odáig vezet, hogy kénytelen maradni, és résztvenni az ország ügyeinek alakításában. Eddig nekem eléggé bejövős a show, a Rafftól a PoW-ban megszokott minőség köszön vissza, ám a magasabb produkciós érték, amit az FX csatorna biztosít, magasabb szintre emelte azt. Szóval tudom ajánlani.
feketeninja The Flash - Arrow crossover

Episodes 8 of both shows, Arrow and Flash, are going to be a two-hour crossover event.


http://www.tvguide.com/News/Flash-Wentworth-Miller-Arrow-Crossove rs-1084633.aspx
Damoqles
Comaduster Person of Interest második szezon.

sandalar Hát nem egy ipari forradalom korabeli vámpír/vérfarkas hentelés (szerencsére). Aki arra számított, az messze kerülje el.
Attila1234 A harmadik részben se történik semmi, sőt a negyedikben se! Ami meg igen, azt inkább hagyjuk. Utána már nem néztem, meguntam.
sandalar Nekem tetszett, bár kicsit szentimentális az igaz.
KMZ +1

Ja,néztük. rune meg én asszem

Azért továbbra is fenntartom hogy Frenki doki meg a Lény szál egy rakás szar...
Basil Az első két részben baromira nem történt semmi, úgyhogy jegeltem határozatlan időre. A színészek meg a díszletek azért adják.
sandalar Penny Dreadful S01

Ekkora hangulatbombát rég láttam, nagyon hozza a kor atmoszféráját. Köd, félhomály, szűk utcák, telihold, mindez egy kékes szűrőn keresztül. A zene egyszerű, de nagyon jó. A karakterek eredetiek, bár nyilván ez önmagában még nem nagy érdem, hiszen nem a sorozat hozta létre őket, viszont a szinészek első osztályúak. A dialógusoknak nan egy kis teátrális jellege, de ez is csak a hangulatot fokozza. A sztori kicsit darabos, de összességében nagyon jó kis sorozat volt ez és úgy látom, jövőre jön az S02. Nagyon helyes.

Nézte rajtam kívül valaki?
Lou the Wrench 24 S09

továbbra is Jack az egyetlen kompetens személy USA védelmében. kezdjék el klónozni.

jót tett a szünet, egész jó kis évad született ebből
[HW]Freak
A könyv se jobb! (Mondom ezt egyelőre a filmsorozat meglesése nélkül.)
Na kicsit utána olvastam a könyv történetének és ez alapján nem hiszem, hogy ez minőségileg drasztikusan javulni fog. 1 részt még megnézek de amennyire nem volt meggyöző a pilot annyira nagy csodának kell történnia a folytatásban, hogy maradjak.

Még valami a pilottal kapcsolatban. A szövegek valami elbaszottúl gagyik voltak. Nem is értem, hogy GtD mi a frászt gondolt amikor ezt 2014-ben menőnek hiszi.
Damoqles A könyv se jobb! (Mondom ezt egyelőre a filmsorozat meglesése nélkül.)
Re@per Tartottam tőle, hogy ilyesmi lesz, de azért 1-2 részre lehet, hogy mégis benevezek. GdT csak nem nyúl már ennyire mellé.
[HW]Freak The Strain 1x01

Hát eddig ez baromi unalmas és kb semmi más. Szinészi alakitások meg zsé szintűek.
Grifter
[HW]Freak Jah nem ellentmondásból csak kellett valami kifogás, hogy a legjobb Jessie-s gif-et ellőhessem :D
Grifter Ha a szereplők összes nyomorát a 'jellemrajzuknak' tekintem, akkor pár apró mozzanattól eltekintve azt kell hinnem, hogy ez így teljes és kerek.

(Ha nem tekintjük annak, akkor egy közepesen megírt és végletekig túlspirázott átlag akármi, mint a Weeds :) )

HARDWiRED™

Szalonna álcázó központ

  - 1997-2014 © Minden Jog Fenntartva!

Video és számítógépes játék centrum -

PC Xbox 360 PS3 Wii Playstation 2 PS2 Mozi Trailer 3D Képek


Médiaajánlat/Hirdetési Árak | Impresszum