HARDWiRED Szalonna Álcázó Központ, játékok, PC, Wii, PlayStation, PS2, X360, PS3, Playstation 3
Kultúra \\ Moziguru HQ \\ Ki, milyen filmet látott a héten? \\ Új hozzászólás
Bejelentkezés
(Még nem vagy HW fórum tag? Regisztráld magad!

Felhasználónév

Jelszó
Válasz az eredeti szöveg beidézésével
tiggi
Komment

Grifter
Bovebben a topikjaban

Mondam mar mennyire latvanyos? NAGYON! NAGYON! NAGYON KURVARA LATVANYOS!

Kettő klikk lett volna.
brianaspirin
Guardians of the galaxy
10/10. Bovebben a topikjaban. Ha iden csak 1 filmet akarsz megnezni moziban mindenkepp ez legyen az!
Érdemes imax-ben?
Blade W Zero Theorem

Jodakapista Guardians of the galaxy
10/10. Bovebben a topikjaban. Ha iden csak 1 filmet akarsz megnezni moziban mindenkepp ez legyen az!
EverIce Expendables 3

Jóvak jobb mint az első két rész, ahogy LY is kifejtette. Persze túl komolyan nem lehet venni továbbra sem az akciókat, de a 2. rész röhejes akcióihoz képest van fejlődés. Galgo(Banderas) karaktere jól sikerült. :) Mel Gibson is kihozza a pszicho tekintetével, amit lehet az ügyeletes rosszfiúból. Valahogz kerekebbnek éreztem, mint az előzőeket.
Dante Amazing Spider-Man 2

Nekem sokkal szpájdibb az új szpájdi, mint a Raimi féle és a Garfield+Stone páros is klasszisokkal jobb, mint a Maguire+Dunst duó, de valahogy mégsem éreztem ezt a filmet. Túl sok dolgot akartak belegyömöszölni ebbe a bő két órába, ezért rengeteg mindent csak baromi felületesen érintettek. Túl nagyot markoltak, így az ambícióik nagyobb része az ujjaik között pergett ki a földre.
[HW]Freak
Oblivion

Nekem még mindig nagyon működik ez a film. A hangulata és zenéje újra és újra megfog és sokadszor sem csap pofán semmi a történetben, a saját magának szabott keretek között nagyon jól működik.
Részemről nagyon örülök neki, hogy manapság már (értsd nem úgy, mint 10-20-30 éve) átlagos keretek között összehozható egy ilyen film és őszintén remélem, hogy egyre gyakrabban érkeznek a világot megváltani nem akaró, csak amolyan 'novella' szerű, de azért kellően kidolgozott finomságok.
+1. Nem egy világmegváltó film de olyan jó hangulata volt, hogy szívesen vennék több ilyen könnyed de ennyire szépen megkomponált sci-fi-t.

OST azóta is rendszeresen szoktam hallgatni mert annyira el van találva.
Grifter Secretariat

Amennyiben valaki (hozzám hasonlóan) mondjuk úgy átszellemül az ilyen filmektől és tejbe tökként nézi, ahogy akárki vagy bármi látványosan hülyére aláz mindenkit (ló vagy baseball, nekem édes mind1 ^^), ezzel a filmmel megtalálja a számítását.
A végén már nagyon ... :D
Sokkal több volt benne és könnyedén jobb filmet lehetett volna csinálni hozzá, ez csak egy 'tisztességes' iparos munka - de még így is jó.

Oblivion

Nekem még mindig nagyon működik ez a film. A hangulata és zenéje újra és újra megfog és sokadszor sem csap pofán semmi a történetben, a saját magának szabott keretek között nagyon jól működik.
Részemről nagyon örülök neki, hogy manapság már (értsd nem úgy, mint 10-20-30 éve) átlagos keretek között összehozható egy ilyen film és őszintén remélem, hogy egyre gyakrabban érkeznek a világot megváltani nem akaró, csak amolyan 'novella' szerű, de azért kellően kidolgozott finomságok.


The creator of MDMA (Ecstasy)

Egy vita kapcsán kerestem elő, hogy mások okosodjanak - oszt spontán meg is néztem újra :)
http://youtu.be/B--z9YIr9Bk

...és egyben RIP.
http://goo.gl/zZcUwZ
Nightcrawler
meg Eva Green melle.


Zaxx Pár szereplő kivételével az a része nagyjából rendben volt, az meg külön jó ötlet, hogy cseh színészekkel játszatták el őket, így az akcentussal együtt tényleg kiérződött, hogy különböző nép.
sien a jó húsban levő fremenek nem is bántották a szemed? :)
Véraláfutás Vagy Anri Sugihara :)
Lord_Soth Ezt a filmet Hitomi Tanaka se tudta volna megmenteni.
SAdi azért a lényegi dolog még mindig a mellek.
Lord_Soth
cserébe volt vér.
Arra a kezdetleges 3D Studios folyadékeffektre gondolsz a '90-es évekből?
SAdi most néztem meg a 300: Rise of an Empire és Eva Green gyönyörű mellén kívül más értékelhető nem igazán volt.

cserébe volt vér.

meg Eva Green melle.
MuDoKoN Kéne valami jó kis trancsírda, javaslat? :) Múltkor javasolgattunk itt valakinek jópárat, azokból már majdnem mind megvolt talán.
Zaxx A Dűne topik hagyományait tiszteletben tartva:

Frank Herbert's Dune (2000 - tévés miniszéria)

Jó régóta nem láttam már ezt a 3x90 perces minit, kb. 12 éve, ha jól számolok.

Talán a legnagyobb hibát ott követtem el, hogy HD-ban néztem újra a cuccot, a technikai kivitelezés ugyanis kritikán aluli. Baromi sok háttérről lerí, hogy szimpla festmény, a jelenetek bevilágítása valami borzalom, a kosztümök pedig nevetségesek. Szörnyen olcsónak hat az egész, ráadásul csúnya hibák is vannak benne (érdemes figyelni pl. Paul borostáját: jelenetről jelenetre hol eltűnik, hol megint ott van :D).

Az talán még a kisebb gond, hogy a Westwood játékok átvezetői sokkal szebb ruhákat és CGI-t voltak a képesek produkálni, a nagyobb probléma az, hogy sokszor még színészi játékban is überelik ezt a csodát. Néhány karakter hihetetlenül félre lett castingolva, amit pedig a Pault játszó Alec Newman művel, arra nincs szó: életemben nem gondoltam volna, hogy Paul Atreidesre arrogáns kis pöcsként fogok gondolni. Newmannak az első két epizódban csont nélkül sikerült így hoznia a karaktert, a felvilágosult Muad'Dib már jobban megy neki, de még ott is fel-felüti a fejét a pöcs-effektus.

Ami a forgatókönyvet illeti, abban sincs sok köszönet: bár az eredeti angol szövegek egy fokkal jobbak, mint a magyar szinkron, nagyon érezni a könyvszagot. Sok a színpadiasan előadott jelenet, ez pedig gyakran találkozik a hülyén olcsó díszletekkel és a valós fényhatásokat még a Barátok közt szintjén is imitálni képtelen bevilágítással. Annyira tömény dózisok vannak ebből, hogy sokszor úgy éreztem, egy színházi előadás közvetítését látom film helyett.

Magával a sztorival az a helyzet, hogy ebben a szériában csak és kizárólag a beavatottak, vagyis a könyvet ismerők fognak minimális szórakozást lelni. Alapvetően a könyvből kiollózott jelenetek lélektelen egymásutánisága a film, sokszor kevés összefüggéssel, önmagában biztosan nem értettem volna belőle sok mindent. Van azért 1-2 ötletes változtatás, annak pl. kifejezetten örültem, hogy a sorozatba belepakoltak jó sok plusz jelenetet Irulannal, de igazából ezeknek sincs íve, nem merték a könyvtől való túlzott eltérést megkockáztatni a készítők.

Csalódás, Lynch filmje köröket ver erre.

4/10


Mellesleg vízfakasztás itt is van, igaz, jóval ízlésesebben, mint Lynch filmjében, de sajnos még így is olyan olcsó az egész, hogy a jelenet közben elképzeltem, ahogyan a díszletesek hordják a vizet vödrökkel a díszlet mögé :D
Zaxx
Lesz egy remake belőle, elvileg poszter már van hozzá. :)
Nem értem ezt a képet: hol vannak a csöcsök?
RE@L Manapság fentmaradt 2-3 darabban max, de annó kb. az összes stúdiónak elküldték mint ahogy mondták is a filmben.
Jodakapista Off:
Hercules
Hat ez egyaltalan nem volt olyan rossz mint vartam. :) Jopofa poenok voltak benne, az akcio is badass volt neha. Eros kozepes, de mindenkepp meglepo hogy nem lett nagyon szar. :D
Grifter Mert neki a Die Hard-ot kell ajánlani és nem a 2001 Űrodüsszeiát.
Zaxx Egyébként ezzel én is így vagyok, kb. ezért is örülnék egy animációs filmnek Jodorowsky terveiből: nem kell bizonyítania ugyanis. Ami korszakalkotó ötlet volt a filmben, azt már úgyis átemelték, az alkotók stílusa sem hatna már újszerűen. Ezért lenne érdekes látni a történetet, mint érdekes kordokumentumot.
Kizo nem egyedi az eset :)
kolléga gyakran feldobja, hogy mondjak egy filmet, amit megnézzen. sokszor megfogadtam, hogy nem megyek bele többet a dologba azok után, hogy konkrétan leszarozta a 127 hours és a fight club filmet, bezzeg az olympus has fallen mekkora király film :)
Lord_Soth És hogyan változott a véleménye, miután 8 napon túl gyógyuló sérüléseiből felépült?

HARDWiRED™

Szalonna álcázó központ

  - 1997-2014 © Minden Jog Fenntartva!

Video és számítógépes játék centrum -

PC Xbox 360 PS3 Wii Playstation 2 PS2 Mozi Trailer 3D Képek


Médiaajánlat/Hirdetési Árak | Impresszum