| mastodon |
Aye, karakterekről van szó mindenütt, és nem játékosokról, így csak halvány elképzelésünk lehet a valódi számokról. Nekem pl. sokáig csak egy karim volt és 9, max. 10. szintű bankkarim, és most is "csak" 4 hatvanasom van, amelyek közül kettő ölt Diablót infernón. |
| Lou the Wrench |
...
"difficulty progression per character"
"avg nr. of characters per player: 4.63"
szóval ne ess túlzásokba csak azért mert valahol jogosan gyűlölöd a Diablo 3-at :) |
| ChilLeR |
Érdekesség annak akit érdekel: 35 játékos múlt heti logolt adataiból számított átlag drop. A játékosok felszerelése, kasztja, skillje teljesen összevissza van, mégis, accountonként ugyanez az arányosság tapasztalható. Az egyetlen amit kértem a srácoktól, hogy kizárólag Act3 MP0 és act1/2 MP1-en menjenek.
MP0 Act3: 80 item / hour
MP1 Act1: 58 item / hour
MP1 Act2: 67 item / hour
szerk, ja meg ezt is:
http://diablo.incgamers.com/blog/comments/travis-day-diablo-3-int erview-live-stream#more-245412 |
| tPedro |
sárga/kék, mi haverokkal csak pack-ot mondunk, probléma letudva :) |
| Lou the Wrench |
játék megjelenése óta keverem az elite/champ(/rare) kifejezést
"logikusan" berögzült a legelején:
elite = elit csapat, ugyanolyan képességűek, vagyis ők a kékek
champ = van egy bajnok és a csatlósai, vagyis ők a sárgák.
és ugye pont fordítva. hát így próbálom megjegyezni, hogy nem úgy, ahogy elsőre gondolnám. aztán közben félig beivódott a helyes párosítás, tehát akkor meg azt hiszem rossznak, és így tovább, káosz a fejben :) |
| Lou the Wrench |
600k EHP-m van, (türelmetlen vagyok, sebzés is kell nekem, még ezt a 80k-t is kicsit kevésnek érzem időnként,) és eddig szerencsére egy darab olyan rare pack-kal se találkoztam mp1-en, ami oneshot-olt volna. csak a helikopter elite-ek (passive mentett meg), de azóta act2-t kerülöm is messzire.
és mint írtam rare pack-ok ellen persze a 8-9 mp is képtelenség, de sima mob-ok ellen látnék esélyt a túlélésre. nem sokat, de látnék. mindenesetre jóval többet az egy perces álldogáláshoz képest :D
szerk: rare pack alatt ugye elite/champ packot kell érteni? |
| mastodon |
A 800k EHP-s zsenge monkomat oneshotolta HC-n egy rare pakk MP0-n, úgyhogy annyira nem lennék biztos benne. Dodge mantra buff nem mentett meg, poti/serenity benyomására nem volt időm, szóval lag lehetett, de akkor is csak pár másodperces kiesésről lehetett szó max. |
| Lou the Wrench |
hehe, valamiért eddig abban a tévhitben éltem, hogy elég DC esetén ha "csak" 9-10mp-ig túléli a HC karakter*, de most olvasom, hogy DC esetén átlagban még 1 percig ott áll a karaktered, mint egy rakás szerencsétlenség :DD
a büdös életbe nem merek többet HC-zni egyedül :D
(*elite/boss esetén ez is kb a képtelenség kategória, de mob-okat túl lehet élni sztem monk-kal ennyi ideig.) |
| ChilLeR |
Legalább kicsit nagyobb lett a hatótávja (akkora, mint a simának). De valóban hajlamos elakadni minden fűszálban. Blizzard minőség -.-
A Desintegration wave valóban szar maradt, szerintem az is marad. |
| Reinhardt |
Azert eleg szanalmas, hogy ugye az archon az egyik legnepszerubb build, es ott nem javitottak a teleportot, es a desintegration wave meg mindig iranyithatatlan szintkulonbsegeknel... |
| mastodon |
Az AH-n kívüli "legális" kereskedelem fizetőeszköze egyeül a gold lehet. Egy két stream-ben amibe belebotlottam 10-40 milliárdos üzletek mentek. Ezért volt értelme goldot gyűjteni. |
| Lou the Wrench |
valós érték természetesen BIS cuccokra megállapíthatatlan, minden annyit ér amennyit adnak érte, egyesek meg nagyon elmebeteg összegeket képesek ezekre áldozni.
természetesen árak szempontjából max középszerű cuccoknál figyeltem, meg gem-eknél, ott a gold-eur váltás nagyjából megfelelt a feketepiaci gold-eur váltásnak. így értettem a valós árat, hogy amennyi kint a piacon a váltás. már régóta nem 0.25-öt ért 1m arany, csak a tájékozatlanabbaknak, és ez sztem már eddig is meglátszott az RMAH árakon.
gold-ot halmozni meg nem hiszem, hogy sok értelme volt a milliárdosoknak, max arra, hogy fölvásárolnak gold ah-ban egy-kétfajta tárgyat folyamatosan, és annak az árát mesterségesen fönt tartják, hogy rmah-n is jobban fogyjon a jobbik része. részemről nyugodtan vonuljon át az összes rmah-ra, az én játékos szintemen megvagyok BIS tárgyak nélkül. |
| mastodon |
Nem tudom mit értesz a gold valós értékén. Nem igaz az pl., hogy ugyanennyi volt a euróhoz képest mondjuk két-három hónapja, még a fekete piacon sem. Akkor még adtam el goldarmer/botter cuccot (aminek banwave után van piaca). Azóta van ilyen meredek lejtőn a gold ára. Én ezt világosan látom.
Nézzük úgy, hogy 5 hónapja még a gold AH-n max 500 euró értékű cuccokkal lehetett kereskedni. Most a gold AH-n 50 euró értékű cuccokkal kerekedhetünk. Ennek az lett az eredménye, hogy az RMAH lett a kereskedés fő színtere, mert ott még mindig 250 eur a cap.
A középszerű cuccok kerülnek a GAH-ra azokból a kínálat folyamatosan nyomja le az árakat, ezért nem szállnak el. A leghosszabb szavatosságú érték a BIS cuccokban van, és mivel azok eltűntek a GAH-ról, az már nem érdekes piac a nagy pénzzel játszóknak. |
| Lou the Wrench |
BIS cuccokat nem nézegetek, még sosem volt 500milla fölött egybe pénzem, sosem tudom megállni hogy ne szórjam el faszságokra.
a goldnak kb ugyanennyi volt a _valós_ értéke eddig is, szóval tippre, ha fölkerült vmi BIS cucc, azt is kivásárolták a nagyokosok és rakták RMAH-ra.
szóval összességében nem igazán látom a változást, max annyi, hogy most már szélesebb rétegnek föl lett nyitva a csipája a gold _valós_ értékét illetően, és most már még nehezebb nyerészkedni a gold-eur átváltással a tudatlanokon :) |
| mastodon |
A gold AH-n BIS cucc nemes egyszerűséggel nincs a gold ár fix óta, így nincs minek égbe szöknie. Átpakoltak mindent RMAH-ra, ebayre, d2jsp-re. |
| Lou the Wrench |
eddig is ennyi volt, csak sok butája (szerencsére) nem tudta.
rmah árakra meg ránéztem pár tárgynál, és úgy vettem észre meg se mozdultak szinte.
gold árak meg állítólag elkezdtek az egekbe szökni, de én speciel ezzel sem találkoztam. vszleg a rossz(?) tárgyakat nézem :) |
| mastodon |
100 millió immár az RMAH-n is csak 2.5-3 eur :) |
| Lou the Wrench |
kis kíváncsiságból nekiálltam d3 fórumot olvasgatni, hogy mivel szop a nép mostanában.
látom 1.08 óta másoknál is gyalázatosan romlott az FPS, ez "megnyugtató"
lehet ezzel próbálják ösztönözni az embereket, hogy vegyék meg PS3-ra is, ott nem lesz FPS probléma? :D
jól olvasom hogy barbár ww build-et szopatják valami hibával? :D
desync és össze-vissza teleportál a karakter ww-ezés közben. wp blizzard :D
állítólag már ez a tárgy is tud esni:
http://us.battle.net/d3/en/item/the-murlocket
és a hülyegazdagok 100milliókat adnak érte, szóval aki nagyon lelkes, az farmolja csak :D |
| Lou the Wrench |
heh. tényleg mókás. mindhárom bent van még, és tényleg miliméterre megegyezik minden rajtuk, vendor ár, durability, minden.
vszleg annyi mint szarnak a pofon, de azt hiszem írok róla egy jelentést blizz-nek, hátha bannolnak engem, hogy zaklatom szerencsétlen duper-eket. |
| ChilLeR |
Nekem beszerzési áron kéne, mint ahogy a dupernek is. |
| mastodon |
150 ojróért kiveszem neked az egyiket! |
|
|