HARDWiRED Szalonna Álcázó Központ, játékok, PC, Wii, PlayStation, PS2, X360, PS3, Playstation 3
Játékaddikt empórium \\ Konzolháború \\ Playstation 3 \\ Új hozzászólás
Bejelentkezés
(Még nem vagy HW fórum tag? Regisztráld magad!

Felhasználónév

Jelszó
Válasz az eredeti szöveg beidézésével
Jodakapista
Komment

ladik Koszi.
zephyr
Koszi, tehat ha belepek az haver gepen ill. forditva, akkor le tudom oda tolteni a jatekoktat es jatszani vele kijelentkezes utan es a masik felhasznalo bejelentkezese utan is?
Tehát. 2 gépet regelhetsz egy accounthoz. Azokon a gépeken trhát regeled az accodat. Így pl haverod gépén is. Mindkét gépen lévő összes másik user (!) játszhat azokkal a játékokkal amit leszedtél. Tehát a barátod is játszhst azzal amit az ő gépén a te accoddal szedtetek le.

Fontos, hogy fél évente cssk egyszer lehet deaktiválni a két gépet, tehát ha a te géped meghal de a játékok kellenrk, akkor először deauthorizeolni kell a másik kettőt, utána regrlheted a magadét újra. De mindezt csak egyszer lehet félévente.

Amúgy meg tudodnézni az accodhoz rendelt gépeket, gépeld a googliba hoy SEN lépj be és megtalálod...
ladik Koszi, tehat ha belepek az haver gepen ill. forditva, akkor le tudom oda tolteni a jatekoktat es jatszani vele kijelentkezes utan es a masik felhasznalo bejelentkezese utan is?
zephyr
Arrol szeretnek egy kis infot akarkitol, hogy hogyan is van most ez a megosztunk jatekot masik accal, amit mar megvett a z egyik fel?
Emlekszem hogy volt errol szo regebben meg hogy korlatozta a sony, szoval arrol akarok most kis infot, hogy most hogyan all ez a dolog ill. ha mondjuk ketten akarunk venni gy jatekot akkor az hogy megy? Bar gibdolom a legeszgyerubb, ha megvesszuk a feltoltokartyat ketten nem? :D

Mast is akartam kerdezni, de elfelejtettem, ugyhogy mara ennyi, majd eszembe jut... :D
PS3-on két aktív gépe lehet egy usernek. Ennyi. Ps4-en összetettebb.
ladik Arrol szeretnek egy kis infot akarkitol, hogy hogyan is van most ez a megosztunk jatekot masik accal, amit mar megvett a z egyik fel?
Emlekszem hogy volt errol szo regebben meg hogy korlatozta a sony, szoval arrol akarok most kis infot, hogy most hogyan all ez a dolog ill. ha mondjuk ketten akarunk venni gy jatekot akkor az hogy megy? Bar gibdolom a legeszgyerubb, ha megvesszuk a feltoltokartyat ketten nem? :D

Mast is akartam kerdezni, de elfelejtettem, ugyhogy mara ennyi, majd eszembe jut... :D
Nightcrawler Esélytelen szerintem.
fblack Hali!
Szerintetek mennyi esély van rá, hogy ami ma megjelent Final Fantasy X/X-I HD változat az már kapható esetleg a Media Marktba?
Zoo DLC-nek mocskosul hosszú. Nekem 18 óra volt Steam szerint, persze az bruttó (és például el is mentem vacsorázni közben), na meg legnehezebb szinten lopakodtam végig, augmentációk és fegyverek használata nélkül.

A legnagyobb főküldetés, ez a pályatervezésen is érződik. Azért az alapjáték végén felmerülő kérdésekre nem fog választ adni, de én is azt mondom, hogy abszolút érdemes vele játszani. Mellesleg a játék egyetlen értékelhető bossfightját a Missing Link tartalmazza, az teljesen rendben van, mert... Nem spoilerezek :)
ladik Imadom, szoval nem kerdes... :D
harvy666 http://www.howlongtobeat.com/game.php?id=2490
dregnarr1 1-2 eurót talán megér, ha meg szereted a játékot, akkor meg nem kérdés.
ladik Tudja valaki hogy a deus ex-hez kiadott missing link mennyire hosszu, mert meg akarom majd venni...
zephyr Teljesen egetértek, Foltimorra reflektáltam. Én is hajlamos vagyok egy "anyá* pi*ája" keretében befejetzni egy játékot a szemétkedésért. Dark Soulsban egész sokáig bírtam. Tekintve, hogy azt a játékot nyugodtan, kipihenten _érdemes_ játszani, nálam ezek a feltételek ritkán adottak, szóval bármennyire is _tetszik_ A dark Souls mechanika és a játék, nem bírtam végigtolni. Illetve a fentiekre rátesz egy lapáttal, hogy nekem eggyel nyomasztóbb a kelleténél.
Zoo Amikor egy játékot minden sallang nélkül azonnal folytathatok halál után, az sokkal jobban sarkall a folytatásra. Lásd VVVVVV, hiába haltam meg vagy 2000-szer végigjátszás folyamán, hiába tud nehéz lenni, egyszerűen abbahagyhatatlan volt.

Mondjuk a Demon's Soulsnak is rendben volt ebből a szempontból a nyilván eltérő logikája, de ha valahol töltőképernyőt kell bámulni halál után, az inkább a játéknak a halálos ítélete nálam.

A Jak II-ben amúgy nem zavart, hogy a kőkemény platformerrészeket újra kellett kezdenem, de a kísérgetős küldetések a sírba tettek. A Demon's Souls nyugtató óvodásoknak ahhoz képest.
zephyr
A dark soulban sokszor meg lehet halni ? Pfff. Rayman Legends. Kb. 1400 elhalálozásnál tartok. :D Már csak kettő kis lény kell a 700-hoz. Néha a hajamat tudtam volna tépni. Ilyenkor egy kis pihenés és higgadt fejjel már nem voltak gondok. Minél többet játszok vele, annál jobban megy. Netes kihívások szintén. Eszméletlen nagy hangulatbomba. Valami ilyesmit el tudnék képzelni 3d-ben is.
Igen, csak ott nem 2mp újraéledni, meg elveszted amit addig összeszedtél lelkeket, meg ilyen finomságok... :D
Foltimor A dark soulban sokszor meg lehet halni ? Pfff. Rayman Legends. Kb. 1400 elhalálozásnál tartok. :D Már csak kettő kis lény kell a 700-hoz. Néha a hajamat tudtam volna tépni. Ilyenkor egy kis pihenés és higgadt fejjel már nem voltak gondok. Minél többet játszok vele, annál jobban megy. Netes kihívások szintén. Eszméletlen nagy hangulatbomba. Valami ilyesmit el tudnék képzelni 3d-ben is.
zephyr
Ja... Ennél még a Flower is jobb ötlet lett volna vagy akármi... PS3ra is megkaptuk már egyszer ingyen
Őszintén szólva én örülök neki, mert Ps3 on nagyon tetszett. Sok lehetőség nincs, mivel játékok alig vannak, ez még az egyik legjobb változat. Igen, a Flower is bejönne, de ezt lehet coopban is játszani...

szerk.: az, hogy volt ingyen, az csak egy bizonyos rétegnek oké, volt aki tegnap azt kérdezte, hogy hallottam-e erről a játékról és hogy milyen...
Nightcrawler Ja... Ennél még a Flower is jobb ötlet lett volna vagy akármi... PS3ra is megkaptuk már egyszer ingyen
Jodakapista Ps4re dead nation. Ennél jobbat ha akartak volna se tudtak volna kínálni... Oh wait. :(
vhunor Ilyenre itt semmi szükség nem volt, sőt,

van egy bizonyos szörnyike, ami marhasok xp-t ad, de csak egy-egy bizonyos területen, és ritkán fordul elő, csata közben elfuthat ha nem vagy elég gyors stb. Ki van ez találva kérem szépen.
Zoo A Tomb Raider arról híres, hogy ezt még a kézzelfogható változatnál sem lehet megtenni. Mert a Square Enix szarházi banda, azért.
Czar Hulye kerdes de nem lehet az "ingyenes" Tomb Raidert olcson ps4-re upgradelni?
Zoo Lett belőle egy hét várakozás is. Mindenesetre a pletyka ezúttal sem bizonyult légből kapottnak.

Leaving PS Plus on 5th March:

Outlast/Sound Shapes
Metro Last Light
Guacamelee! (Cross Buy)
Dynasty Warriors Next
ModNation Racers Road Trip

Entering PS Plus on 5th March:

Dead Nation Apocalypse Edition
Tomb Raider
Brothers: A Tale of Two Sons
Pixeljunk Monsters Ultimate HD
Smart As

http://blog.eu.playstation.com/2014/02/27/playstation-plus-march- tomb-raider-dead-nation-apocalypse-edition/
zephyr
Végigvittem a Ni no Kunit, hát nem rövid :). Ellenben nekem a generáció egyik legjobb jrpg-je, talán a legjobb. Mindezt úgy, hogy gyakorlatilag nem grindoltam benne, és bár nem könnyű, odafigyeléssel minden verhető, nincs benne olyan cockblock, mint amilyen az FF XIII-ban volt.

10/10
FF XIII: Gran Pulse on tápolás powa'! :DDDDD Hú de borzasztó volt így utólag...
sien nekem az tetszett nagyon, hogy a zene ritmusa segít :)

HARDWiRED™

Szalonna álcázó központ

  - 1997-2014 © Minden Jog Fenntartva!

Video és számítógépes játék centrum -

PC Xbox 360 PS3 Wii Playstation 2 PS2 Mozi Trailer 3D Képek


Médiaajánlat/Hirdetési Árak | Impresszum