HARDWiRED Szalonna Álcázó Központ, játékok, PC, Wii, PlayStation, PS2, X360, PS3, Playstation 3
Játékaddikt empórium \\ Konzolháború \\ Playstation 3 \\ Új hozzászólás
Bejelentkezés
(Még nem vagy HW fórum tag? Regisztráld magad!

Felhasználónév

Jelszó
Válasz az eredeti szöveg beidézésével
Jodakapista
Komment

ladik Nyert a gta... :D
/all Meni tenksz !

:D
harvy666 gta
Nightcrawler GTA5
RE@L Gta5 prev gen legjobb játéka ami igazán current gen-en fog ütni.
Jodakapista Ne a watch dogs
ladik Kerdes:
Szerintetek melyik legyen: -gta5, -watchdogs, vagy batman arkham origins?

Megjegyeznem, hogy baromira bejott az elso ket batman jatek... :D
Zoo Kösz. Még július 10-ig, az akció végéig meglátom, hogy lesz-e más, ami visszautasíthatatlanabb ajánlat. Végül is el vagyok látva platformerekkel is.

@MuDoKoN

Semmiképp nem maradnak ki :)
Barbara Ja a lényeg. Szerintem megéri, bár négy Rarchet játék után egy életre megutálod a szériát, ha nem tartassz köztük hosszabb szünetet.
Barbara
Van itt valaki, aki meg tud - és akar - győzni arról, hogy a 4 PS2-es Ratchet megér 8500 Ft-ot PSN-en? Nagyon szeretem a platformereket, de a Tools of Destruction és a Crack in Time demója a kelleténél jobban TPS volt számomra.

Etalonként a Jak & Daxter: The Precursor Legacyra és a Psychonautsra tekintek (meg a Mirror's Edge-re, de az nem éppen mascot őplatformer :), de az Insomniac PS1-es Spyróit is szeretem vagy a "2,5-2,75D" Crash Bandicootot, valamint könnyedsége ellenére a Sly Cooper szériát is.
Az elsö rész szerintem a legjobb, abban még böven voltak ügyességi és platform elemek, valamint a pályák felépitése is faszább volt. Nem beszélve a kiegészitök ötletes felhasználásáról. Sajnos részröl-részre egyre inkább a ratata került a középpontba, és picit a varázsát is elvesztette. Jövöre jön PS4-re az elsö rész újragondolása, hátha nem basszák el.
MuDoKoN Kezdj a Raymanekkel akkor :)
Zoo Hazudtam, a Q-Force demójával is játszottam, bár ez nem igazán fősodratú felvonás, inkább egy tower defense-zel keresztezett, multira kihegyezett spin-off.
Zoo Csak annyira, mint írtam:
de a Tools of Destruction és a Crack in Time demója a kelleténél jobban TPS volt számomra.

Jobb szeretem az elejéről kezdeni, ráadásul a régiek az olcsóbbak, pláne most a nem túl letaglózó akcióban. Szeretném remélni, hogy egyszersmind platformerebbek is, hiszen azóta inkább a gyökerektől eltérés a divat, nem az ugrabugrára váltás (lásd a Ratchet meets GTA-vá váló Jak 2-3-at, vagy akár Insomniac irányát a Spyro után).

Rayman 2 és Mariók vannak még a közeljövőre tervben, valószínűleg jobban nekem is valók.
Nightcrawler OFF: Új Rachet and Clank részek meg voltak már, hogy vissza felé kacsingatsz?
Zoo Van itt valaki, aki meg tud - és akar - győzni arról, hogy a 4 PS2-es Ratchet megér 8500 Ft-ot PSN-en? Nagyon szeretem a platformereket, de a Tools of Destruction és a Crack in Time demója a kelleténél jobban TPS volt számomra.

Etalonként a Jak & Daxter: The Precursor Legacyra és a Psychonautsra tekintek (meg a Mirror's Edge-re, de az nem éppen mascot őplatformer :), de az Insomniac PS1-es Spyróit is szeretem vagy a "2,5-2,75D" Crash Bandicootot, valamint könnyedsége ellenére a Sly Cooper szériát is.
RE@L https://www.youtube.com/watch?v=7kNrIn8H32c

:D mennyit röhögtem ezen a játék után.
Zoo A HD az az elvben normálisabb kamerás Subsistance felhúzott változata, szerintem itt mindenki abból indul ki.
Damoqles Tudtommal a MGS3-nak legalább kétféle verziója létezik kamerakezelési/perspektív szempontból, az egyik távolabbi, fixebb(?) kamerát használ, a másik "normálisabb" TPS jellegűt. Nem lehet, hogy ebben rejlik az egyet vagy meg nem értés kulcsa (azzal együtt, hogy simán lehet, valahogy félreinformálódtam, mer tudjátok, én meg a PlayStation...)?
Tango No, most már offisöl, az MGS3 HD verziójának sz@r az irányítása. Az ugyanebben a kolleksönben található Peace Walkerrel az égadta világon semmi problémám nincs.

Viszont ez előrevetíti a következő játék, az MGS2 problémás irányítását, ami valószínűleg inkább az MGS3-ra fog hasonlítani...
ladik :D
Jodakapista
csúcsminőségű sztori


De amugy +1 ofc.
InGen :)
Zoo
mert egyszerűen sehol máshol nincs meg a csúcsminőségű sztori és a csúcsminőségű játékmenet egyszerre,

Sőt, más játék nem is létezik!
InGen Az irányításban egyedül a lövéssel nem voltam kibékülve soha, mert ha jól emlékszem, három gombot kell nyomni hozzá, de minden más teljesen jó volt nekem is.

Tény, hogy az MGS4 már átvette nagyrészt a nyugati játékokban is használt kontrollsémát (az MGS5 pedig már teljesen), így talán könnyebben rááll az agyunk, de ettől függetlenül az MGS3 is logikus és jól használható volt.

Nálam az MGS-széria összes része bármi más felett áll, mert egyszerűen sehol máshol nincs meg a csúcsminőségű sztori és a csúcsminőségű játékmenet egyszerre, és szerintem Kojimánál jobban senki nem figyel a legapróbb részletekre is. Ezzel együtt is talán pont az MGS3 a kedvencem az egész sorozatból.
Endriske Ne is törődj vele. Az MGS pont az a játék, amire ha nem érez rá a játékos, hiába állítják ezeren, hogy király, szar.
Én próbáltam, nem jött be, ennyi.( amúgy sem szeretek lopakodni:)
zephyr
Pont ezt akartam irni en is...
Az iranyitassal nekem sem volt gondom, elsajatitottam kv. 1 perc alatt, akar egy tiz eves.. :D
Csatlakozom a tíz évesek klubbjához. Amikor megvettem a PS2-t az MGS2 volt az első játék talán amit játszottam. Rettenetesen furcsa volt bill egér után, de szimplán megszoktam. :D 24 éves voltam. :D

MGS tele van olyan ponttal, amit érezni kell. Pl az a felmászós rész nem a magasság érzékeltetése miatt van. Közben elindul az MGS Snake Eater téma, sok minden más is van abban a felmászásban, MGS-t néha hagyni kell hagy dolgozzon benned, nem kell mindentmegmagyarázni. Olyan mintha a Matrix1 ben a benne hagyott hibákat kutatná az ember - totális fókuszvesztés, hogy miről is szól a játék. Nem csak a sztori, hanem hogy éled meg. CQC is kiválóan van kitalálva, én is sajnálom, hogy nem használtad.

A 4. részben is lesz olyan rész, ahol ha nem adod át magad a játéknak, nem engeded, hogy csak vigyen, akkor azt mondod, hú de nagy fasság, ez így nem is lehetett volna, stb. De az MGS tele van ilyesmivel, de nekem ezek a pontok abszolút nem fókusz, mert annyi mindent kaptam mechnikailag, élvezeti szinten, hogy azt akarom élvezni, nem a hibákon zsörtölődni.

HARDWiRED™

Szalonna álcázó központ

  - 1997-2014 © Minden Jog Fenntartva!

Video és számítógépes játék centrum -

PC Xbox 360 PS3 Wii Playstation 2 PS2 Mozi Trailer 3D Képek


Médiaajánlat/Hirdetési Árak | Impresszum