HARDWiRED Szalonna Álcázó Központ, játékok, PC, Wii, PlayStation, PS2, X360, PS3, Playstation 3
Játékaddikt empórium \\ Konzolháború \\ Playstation 3 \\ Új hozzászólás
Bejelentkezés
(Még nem vagy HW fórum tag? Regisztráld magad!

Felhasználónév

Jelszó
Válasz az eredeti szöveg beidézésével
Jodakapista
Komment

NightBagoly Köszi, hogy csekkoltad - nekem fingom sincs :D Szinte biztos vagyok benne, hogy a verzió nem patchelt (ha csak 1.07-ig nem javították a megjelenéskor panaszolt "meglasszózom - elengedem a lasszógombot - nem lehet vele interaktivitásba lépni" bugot), a gép mégsem érzékeli, hogy kellene neki javítás. Mondom, a tegnapi napot is végigszoptam, most már konkrétan leszarom a felismerhetetlenségig, csak gamebreaker bug ne legyen.
Endriske Na most megnéztem a lemezes verzióval. Lemez betesz, indít, és egyből az 1.07 patch telepítésével kezd. Lehet az undead kavar be, és az az 1.0-ás (tipp)
ladik :D
Shamandalie PC kene neked. Wait..what.. :D
NightBagoly Odüsszeia, 154. fejezet:

Mondom még egyszer, utoljára megpróbálom. Törlés, format, reinstall - de előtte learchiváltam a gépről az accomat, persze már a játék nélkül, mert miért ne. Eltelik 4-5 óra, letölti, telepíti, persze indítja azonnal, nem patchel. Mondom sebaj, basszuk fel a mentéseket... User visszaállítás, meglátok valami üzenetet, mondom ok-ok-ok, újraindul - na ná, hogy letörölt a gépről mindent, és úgy rakta fel a profilomat. :DDDDDD

Most megint lejött, telepítem, szarok a farmra meg a patchekre :DDDD
NightBagoly
A játékot a game data-ból is töröld, ne csak a játékok közül (ez is milyen fasság) meg a saveket is, talán az segít...
..., nem, PECCSELT VÁLTOZAT SOHA nem jön PSN-ről

Ebben az esetben rohadtul remélem, hogy nincs gamebreaker bug a játékban, mert az hótziher, hogy négynapnyi kalandozást nem fogok kitörölni. A Gamedata-t amúgy töröltem reinstall előtt, de nem, nem segített, úgyis baszott updatelni.

*szerk* jutiseszembe, a második installnál formáztam konkrétan a merevlemezt, tehát se mentés, se semmi nem volt, mégsem patchelt...

Mindenesetre itt és most a frissítéses témát én feladtam. A verzió 1.0, megpróbáltam minden humbugot, sikertelenül, a PS3 nem képes frissíteni az RDR-emet, mert csak. Hét éve sem fogadtam volna ezt el. Most sem fogom.

Az analógiába nem akarok belekezdeni, de pl. ha egy 7 éves mobilban tizenötöt kellett volna lépni, hogy el tudjak kezdeni telefonálni, az hét éve is pont ugyanolyan szar lett volna. Ha meg nem adnak ki hozzá frissítést, mert "mással vannak elfoglalva", akkor az hótziher, hogy olyan fos mobilt mégegyszer az életben nem vennék. A konzolháborút meg te generálod bele ide, még mindig nincs bekeverve az Xbox (annak is megvannak a maga marhaságai) - ha most látnék először boxot, annak a topikjába írnám ki magamból a problémákat, miután azonban PS3 van nálam, valamilyen megmagyarázhatatlan, misztikus oknál fogva ide írtam.
Zoo Szerintem az nem elfogadható érv (sőt nehéz megállni, hogy ne használjak nagyon kemény szavakat, a felhozott analógiák pedig szimplán nem ideillők), hogy régi rendszer, csesznek javítani azt, amit kötelező lenne. Mindenesetre ez a hozzáállás egy jó érv a PS4 ellen, köszönöm, hogy szóltál. Ráadásul tessék-lássék alapon igenis toldozzák a store-t. Azt például díjazom, hogy már nem 26 OK-val kell "megvenni" egy demót vagy Plusos játékot, tehát a 0 Ft-os tartalmakat is. Egyszersmind sajnálom, hogy Bagoly abból a mókából kimaradt :D

Továbbá az a véleményem, hogy az összehasonlításokból, más rendszerrel való összevetésektől nem kell félni. Éppen, hogy normális közösségben szabad, mert nem flame-re megy ki a játék. Itt sem volt erről szó, pár aktuálisan jogosan kiakadó komment pedig lehet olyan, amilyeneket itt láthattunk. Az pedig egyszerűen nem igaz, hogy a jó dolgok nem kerülnek terítékre.

Egyébként idén lesz 7 éves a mobilom, de bizony használtan vettem, régibb készülék az annál is.
zephyr Hozzászólások:

@bagoly: szerintem ha nem 2013 ban kezdted volna használni a rendszert, nem lennél kiakadva, ma már brutál kontraszt van a PC-s megoldások és a PSN store impotenciája között. És ebben a legelfogadhatóbb probléma a letöltés sebessége, sokkal nagyobb érthettlen, logikai fasságok vannak. Pl.: A játékok nincsenek egy helyen. Pl ha van egy játék, nincs egy helyen a demo, a teljes és a DLC-k. Kezdetekben szerethető XMB ma már nem teljesen friss pl. Mindenki szenved vele. De nem mai darab, azt ne felejtsük el.
RDR: nekem lemezes változatom volt (mármint Jodától a kölcsön verzió :D), az peccselt... A játékot a game data-ból is töröld, ne csak a játékok közül (ez is milyen fasság) meg a saveket is, talán az segít.
A legszarabb dolgot szívod most, nem, PECCSELT VÁLTOZAT SOHA nem jön PSN-ről. :D (szánalmas) Ennek amúgy az az oka (fejlesztő mondta), hogy 1-2 hónap, míg a minőségbiztosításon átvergődik a feltöltött stuff, és ezért mindenki peccseket tol fel, nem az eredetit cseréli (FAIL, miért nem lehet update-elni?)..
PSC: Warhawkkal olyan jóban vagyunk, hogy valószínűleg gamescomon összeülünk (konnektor) egy kicsit a gameresekkel, ebből talán logikus következtetést vonhatsz le arról, hogy mit tartok a PSC-ről. Röviden egyébként: akár lehetett volna jó is. Nem lett.

@zoo: nem miattad húztam fel magam, csak azon a fasságon, hogy vki. elkezdi mondani, hogy valami nem tetszik, és rögtön előkerül a gép összes hibája, huhogás ezerrel, már csak az nem volt, hogy a PS2 lemezekkel sem kompatibilis. Mintha a box topikban a gold előfizetés tényére panaszkodnék, vagy RROD-ra - kit érdekel ez ma már? Egyszerűen bele vagyok fáradva abba, hogy szidunk egy rendszert, amit kb 7 éve terveztek- tessék megnézni a 7 évvel ezelőtti mobilokat pl). Az a helyzet, hogy igen, akár updatelhették is volna az elbaszott dolgokat, de ehelyett más dolgokkal foglalkoztak. Az értelmes dolgokról senki nem beszél, az ugye triviális, szar dolgokkal meg tele van fosva a fórum. A konzolháború már rég lejárt lemez az én fejemben, egyszerűen nem is értem, hogy kerül újra és újra elő, de ez nem neked szól, szimplán csak a hozzászólásokból derül ki, hogy megint indul a "bezzeg" mánia.
Zoo Fogalmam sincs már - illetve akkor se volt, annyira nem érdekelt. Lasszózásig meg nem jutottam el.
NightBagoly Zoo, mondtad, hogy letöltötted a Trialt, az töltött le mellé valami patchet?
NightBagoly Na jó...

Tehát a helyzet: PSN-ről letöltött RDR verziója a game menüben lehívható infó szerint 1.00. Belefutok olyan bugokba (meglasszózott embernél véletlenül elengedem a lasszót, utána fekszik a földön és káromkodik, nem lehet vele interakcióba lépni...) amelyek elvileg régen javítva lettek - állítólag a verzió valami 1.7-nél tart. Töröltem. Újrainstalláltam. Töröltem megint. Újrainstalláltam megint. Nem talál patchet - továbbra is 1.0 a verzió. VISZONT enged multizni (pc-n, boxon ilyenkor kiírnál hogy inkompatibilis verzió - nem tudom, hogy PS3 is csinálja e, ezért mondom).

Most vagy én baszok el valamit, és a játék patchelve jön le a plusról, és ez a hiba olyan, hogy együtt kell vele élni, vagy van valami mágikus megoldás, hogy a játék rádöbbenjen, hogy nincs feljavítva, és egyszer csak updatebe fogjon?
Foltimor Megbocsátok. :) Amúgy az olvasott tesztek, meg videók alapján jobbra számítottam, azért szereztem be. 10-12 óra játék simán van benne, de semmi kiemelkedőel nem találkoztam, amivel a versenytársak fölé tudna emelkedni.
Zoo
Erős közepes. 5000 forintért kár lenne kihagyni,

Tessék? Vagy csak amíg nem figyeltem jött valami hiperinfláció, és 5k-ból már egy doboz gyufát lehet csak venni?

Bocs, de én a PC-s árakkal, a Plusszal (abban kaptam is Sleeping Dogst)valamint a kölcsönjátékokkal el vagyok úgy kényeztetve, hogy 5k erős közepes játékért nem adnék. Pláne, hogy fasza játékokat lehet venni ennyiből még konzolra is. Sőt, erős közepes játékot ritkán játszok végig.
Foltimor Uncharted 3

Röviden, tömören. Váó. A látvány, még mindig elképesztő, a karakterek szerethetőek, vicces a főhős stb. A többi viszont eléggé bosszantó, idegesítő számomra. Mondhatni Naughty Dog védjegy. :)) A lövöldözős résszel nem lenne akkora gond, de nem értem, miért kell a semmiből előrángatni 30 ellenfelet, 5 rpg-vel, meg 10 sznájperrel. Játékba nem éreztem magam annyira bénának, mint ezekben a részekben.

Sleeping Dogs

Erős közepes. 5000 forintért kár lenne kihagyni, viszont nem hiszem, hogy mostanában előkerülne megint.
NightBagoly Na jó, közben lejött újra, elindítottam újra - PSN-re bejelentkezve, persze, a plussos accon - és továbbra sem updatel. Már csináltam azt, hogy - idézem a yahoo-ról - "beléptem a böngészőbe, majd ki, és akkor indítottam el a játékot", illetve azt is, hogy synceltem a trophykat, és utána - semmi, a verzió továbbra is 1.0. Most wat?
Zoo Ez azért történt veled, mert nem vagy közösség!
ladik Ez mar muveszet amit te csinalsz... :D
Shamandalie Naneeeeeeee.. :DDDDDDDDDDDD
NightBagoly Most olvasom, hogy állítólag belefutottam egy bugba (mit ad az isten), elvileg kellett volna patchelnie, gyakorlatilag nem tette. A javaslat: redownload/reinstall, és akkor talán patchel. Én meg már sírva röhögök az egészen.
NightBagoly Már egy ideje játszom az RDR-t, de belefutottam egy komoly bugba: a lasszózott, de véletlenül elengedett ellenfelek beleállnak a földbe, és se kép, se hang. Állítólag valami patch javította - viszont nálam a Plusról letöltött RDR 1.0-ás változatú - nyakonöntve az Undead Nightmarrel. Próbálgattam patchelni, eddig sikertelenül - van rá valami metódus, vagy éljek ezzel együtt?
ladik

Kesz, nincs mit tenni. Ez a sors. :D
Zoo Ebből a currentgenben is folytatott kitétel sokat nyom a latba. Egyébként elég megnézni a PSN-en a nem teljes, így máig folyamatosan bővülő PS2-es kínálatot, van ott egy jó pár játék, ha többnyire nem is first partyról vagy exkluzívokról van szó. De például olyan híres first party exkluzív mintha ott sem lenne elérhető, mint az Ape Escape 2-3 (az első rész még PS1-es volt), holott eredetileg PS3-as Ape Escape 4-ről is volt szó.
NightBagoly
Pontosan tudom mi a gépben a szar, de hagyjuk már ezt az első kipróbálást, csak azt ne mondd, hgoy zsákkal a fejeden jártál az elmúlt 6 évben, és pc-n boxon kívül nem is láttál ps3-at, munkádból adódóan elfilterezted a sony híreit, és egyet sem olvastál közülük, és hidegzuhanyként ért a ps3 store-ja, amit kb a megjejelnés óta mindenki, még a tulajok is szídnak. 40gb-os géped örülj, hogy még működik, az enyém 4 év után letérdelt.

Nem járkáltam a fejemen zsákkal, de miután totálisan hidegen hagyott a PS3 kínálata (pár címet leszámítva), furán hangzik, de nem, nem olvasgattam arról, hogy a Store szar - sehol nem volt ilyen hír, hogy megjelent a Heavy Rain, a Store meg lassú!!!! -, így igen, hideg zuhanyként ért, hogy a gépnek ennyi gyenge pontja van. És nem apróságok, hanem komoly, idegesítő, agyfaszt jelentő marhaságok, amelyek ráadásul ránézésre bizony szoftveres hibának tűnnek, amelyeket a megjelenés óta eltelt lassan 10 évben, NYOLCVANMILLIÓ (NY-O-L-C-V-A-N-M-I-L-L-I-Ó, ISMÉTLEM, NY-O-L-C-V-A-N-M-I-L-L-I-Ó) felhasználóval az elkényesztetett valagukban képtelenek voltak javítani. Ettől persze ráhugyozni nem akarok a házioltárodra, de továbbra is tartom magam a már elmondottakhoz.

Igen, most hoztad ki belőlem a "parasztot", pedig teljesen normálisan közöltem a problémáimat. Tudom, hihetetlennek tűnik, hogy valaki nem naprakész egy termék hibáiból, és leírja, mindezt flamekeltés, meg rosszindulat nélkül - de hát egy olyan cég termékéről beszélünk, amelyhez itthon hozzáfonódott a PSC gusztustalan hányingerkeltő fosputtony szarember közege, így miért is lepődöm meg ezen.
Jodakapista Jó, nyilván nem minden címre igaz, de szerintem a nagyobb/populárisabb/currentgenben is folytatott játékok nagyjára ez igaz. Mondjuk így hirtelen nem is tudnék olyan mayor ps2 címet mondani ami ne jött volna ki remasterelve, de ofc biztos van.
Zoo Még ha nem is olvastad a korábbi itteni hozzászólásaimat, melyekben a Sony szolgáltatását rendre kritizálom, akkor is nyilvánvaló lenne, hogy tanácsról van szó, nem a termék védéséről. Nem azt mondom, hogy ez így van rendjén, hanem azt, hogy erre sajnos fel kell készülni. Ha orvoshoz megyek (akkor is, ha 90%-os eséllyel sorra kerülök 5 percen belül, mert időpontra szoktam menni), mindig viszek olvasnivalót, nem azért, mert a várakozásnak örülök, hanem azért, hogy felkészüljek annak tartalmasabb eltöltésére, egyszersmind kevesebb okom legyen bosszankodni.

Egyébként nálam átlagosan 1 MB/s szintet hoz a PSN, ebben nem marad el a Steamtől (a GoG viszont ki szokta használni nálam tisztességesen a teljes sávszélt, tehát háromszor gyorsabb). A 16 óra az RDR-re abszurd, valószínűleg újra kellett volna indítani a letöltést. És még mindig nem azt mondom, hogy ez Bagoly hibája.

@Joda:

Plusz kb felesleges is mivel minden valamire való címet már kiadtak hd "remake"-ként ps3ra is.

Elhiszem, hogy téged más nem érdekelne, de amúgy ez marhára nem igaz. Ha a PSN-en elérhető nem HD-sített PS2-es játékokat is figyelembe vesszük, úgy már közelítesz az igazsághoz.

@zephyr:

de ne tessék már azt gondolni, hogy fuh bezzeg a box.

Jogos, én bezzegapécézni szoktam, mert - a szintén nem makulátlan - Steam után egy pofán verés a PSN. Ezt tudom, a Boxról meg fogalmam sincs, szóval Bagoly helyett nem beszélhetek, de ha tudok is ezt-azt, nyilván érnének ott is meglepetések. (A PS3-ig a NES-klónom óta hozzá sem értem játékkonzolhoz. Nem "elvből", hanem mert úgy alakult. Ezért számomra érdekes tapasztalat, hogy mennyire PC ez a konzol, nem úgy mint rég.)

De most komolyan, teljesen indokolatlannak érzem a kiakadásodat, és az egésznek semmi köze ahhoz, hogy van itt közösség, vagy nincs. Mindenki leírja, hogy a játékok kurva jók, összességében jó cucc, a PS Plus remek ajánlat stb. Nyilván akinek új és meglepő élményt nyújtanak a PS3 általad is elismert, a generáció eleje óta megmagyarázhatatlan módon nem javított gyermekbetegségei, akkor az ír itt róla a saját habitusában.

80 milliózni meg már csak azért is kár, mert eléggé fokozta az igénytelenséget ez a generáció azzal, hogy a szaggatás hiánya lassan már a mesékben sem elvárás manapság.

Hibásnak érzem magam a kiakadásodban, mert november vége óta főleg én szapultam a PS3 hibáit, így tartok tőle, hogy a mostani kiakadásod a leginkább, de legalábbis jórészt nekem köszönhető. Csak azt tudom megismételni, hogy sem én, sem más nem gyerekes fikázásból vagy flame-keltési szándékkal ír ide, és még csak arról sincs szó, hogy valótlanságok hangzanának el. A PS3 meg nem a totemállatunk, hanem egy termék.

HARDWiRED™

Szalonna álcázó központ

- 1997-2013 © Minden Jog Fenntartva!

Video és számítógépes játék centrum -

PC Xbox 360 PS3 Wii Playstation 2 PS2 Mozi Trailer 3D Képek

Médiaajánlat/Hirdetési Árak | Impresszum