| Gaborka |
szerintem ez csak fanrumor, de ne legyen igazam. |
| NightBagoly |
Gyónómaci: én valójában nem láttam a Hurt Lockert... |
| feketeninja |
Kb. százak állnak sorban mögötte és kb. egy hét múlva a kutya sem fog rá emlékezni. |
| LY |
Most vagy tényleg az, vagy csak nem tudsz elvonatkoztatni a Hurt Lockerben látott karakterétől
aki otthagyja Evangeline Lilly-t az mondjuk tényleg az amit írtál |
| NightBagoly |
Renner ügyesen darabokja fogja kúrni a még be sem indult karrierjét - ettől a filmtől\univerzumtól függetlenül mondom ezt.... igazi nagyképű kis pöcs. |
| feketeninja |
Judging by the concept art we've seen of Drax, this could well be the start of Bautista's make-up process for the character |
| feketeninja |
Hawkeye karaktere valószínűleg kimarad a Phase 2-ből. egyrészt kezdenek betelni a szuperhősöknek fenntartott helyek, másrészt állítólag Renner nem volt elégedett a karakterével. szerinte ő nem ilyenre szerződött. A stúdió ezután pedig már említést sem tett róla... Ha ez utóbbi igaz, akkor még akár egy recast is történhet.
http://www.comicbookmovie.com/fansites/TheDailySuperHero/news/?a= 79635 |
| Nightcrawler |
letekernék vele az ABCbe párszor |
| feketeninja |
Én is. És most már a pipákra is figyelni kell.:D |
| Jabba boy |
Én évek óta használok, olyan sok showt nézek. Plusz egy már nem oszt, nem szoroz :) |
| feketeninja |
Ó, én sem. De már online sorozat naptárt kell használnom, hogy nyomon kövessek mindent. |
| Jabba boy |
Én nem bánom, az Arrow úgyis kevéske volt magában ebben a kategóriában :) |
| Tango |
Reméltem is, hogy nem pandázik meg, már régóta kameózott ő is az Avengers előtti filmekben, Furyval együtt. :) |
| feketeninja |
Nah, szeptembertől basszus plusz egy sorozat, amit nézni kell.:D |
|
|