| SinZemillah |
Elmehet a picsbe a Rockstar Vancouver. Ezeknek semmi se szent. Éljenek a jódlapisták, majd ők verik a faxukat max3-ra. Ez pofátlanság amit ezzel a játékkal művelnek. Nincs valahol valami tűntetés, vagy aláírás gyűjtés. Egjen aki kitalálta ezt a koncepciót. Told ki a szervert a parlament elé. Esetleg gyújtsd fel. Szerintem tökre bekerülnél vele a tévébe. |
| SinZemillah |
"Max attól volt Max és hangulatos, hogy a Remedy a lelkét is beleolvasztotta..." > fanboy-e-vagy ? |
| Vizibus |
Jó elsz ez, jó lesz ez. |
| Jodakapista |
Én azt várom ettől a karaktertől, hogy kellőképp hiányában legyen a moralitásnak, és piszok látványos bullett time effektözön közben ölhessem le a bamba gonoszokat.
Hát ott lesz nekünk az Alan Wake nyugi. :) |
| Lemming |
OFF:
Van ráció abban amit írsz (eladások = ÜZLETI siker), de kérlek ne feleltessük meg az eladásokat a minőséggel is...
Mert a kettő nyilván nem ugyanaz. És mint tudjuk, egy jó cím vagy megfelelő marketing ma eladhat majd mindent.
(Plusz nem ártana némi szerkesztés a mondandódba, mert picit összefolyt az a karakterhalmaz így este. :) )
ON:
MP2 után oly mindegy, hogy mit hívnak Max Payne játéknak...
Én azt várom ettől a karaktertől, hogy kellőképp hiányában legyen a moralitásnak, és piszok látványos bullett time effektözön közben ölhessem le a bamba gonoszokat. |
| mgsfan |
Abszolút egyetértek. Már várom az első ficsőr bemutatókat, ahol fingani és böfögni is lehet az új alkesz Max-el. |
| Vice |
megint ez a sok-sok rinyálás... ha nem tetszik, ne vegyétek meg, vagy képzeljétek oda, hogy más a címe - ettől a játéktól nem fog elromlani az első két rész hangulata |
| headhunter86 |
Elmehet a picsbe a Rockstar Vancouver. Ezeknek semmi se szent. Éljenek a jódlapisták, majd ők verik a faxukat max3-ra. Ez pofátlanság amit ezzel a játékkal művelnek. Nincs valahol valami tűntetés, vagy aláírás gyűjtés. Egjen aki kitalálta ezt a koncepciót. |
| Sance |
A Manhunt-ot miért hagytad ki? Annál jobb bizonyíték nincs arra, hogy olykor a Rockstar is csúnyán el tud rontani dolgokat, sőt, botrányosan alja cuccot is ki tud adni a kezei közül. Ami az infók alapján nekem átjön, az alapján ez a Max Payne egy kivénhedt szadista lesz. Köszönjük Rockstar, biztosan hibátlan a játék. |
| Dr.Jackal |
"Max Payne's journey through the night will continue."
Gondolom erre a sorra sokan emlékszünk. Hát ki hitte volna hogy épp Sao Paolo-ba, a napfényes gettóvilágba fog ez vezetni? : D Szerintem, ha abban az időben mond valaki ilyesmit, az elmebetegeknek járó elnéző mosollyal illették volna legtöbben. |
| NightBagoly |
(nem hiába landolt már egy teljes előző generációra készült Max Payne 3 elképzelés a kukában - valószínűleg ezt is addig polírozzák míg megfelel egyfajta belső kritériumrendszernek ami az utóbbi pár évben még nem mondott csődöt...)
Fú bazmeg, ezt kár volt mondanod. Gondolom a kritériumrendszer, amely miatt megbukott az volt, hogy zéró reklámmal nem adtak el sokat a kettőből, ergó az a szar út, kell jobb. |
| Jodakapista |
A világ tudom, hogy leszarja én mit gondolok vagy mit veszek meg, de kösz, hogy felhívtad rá a figyelmem azért. :)
Sokmindenben nem értek veled egyet, de igazából nem is érdekel. Rockstar az isten, whatever.
a Rockstar az utóbbi esztendőkben nem nagyon bukott bele semmibe Khm, GTAIVPCport, khm. |
| bp |
Érdemes lenne utánanéznie mindenkinek, hogy az általa gányolt, vagy középszerűnek tartott Rockstar brand alatt megjelent játékok mekkora eladásokat is produkáltak valójában... Mert hogy a Bully (ami a hemzsegő hibái ellenére irgalmatlan ötletes kis hangulatbomba volt - még ha kicsit fiatalabb korosztályt is céloz be, és néha bárgyú is), a Warriors (ami szerintem ocsmányul néz ki és nem értem hogy lehetett ennyi ideig ilyen játékot fejleszteni) meg a kimondhatatlan koncepciójú Carnival Games is mind milliós eladásokat tudhatnak maguk mögött! Az, hogy mit gondolsz róla a nagymellényes számítógéped mögül - úgy tűnik nem nagyon zavartatja a világot abban hogy működjön Nélküled is. És bár ezzel a Max Payne 3 koncepcióval akadnak kifogásaim nekem is - mégis könnyen lehet hogy a., Kojima szerű MGS2 csavar forog a levegőben (vagyis ez csak egy apró szelete lesz a játéknak), b., a papíron olvasott információk a játékban jobban átjönnek, c., az olvasott kritikák hatására az elképzelés módosul, finomul a rajongók igényei szerint. De az biztos, hogy a Rockstar az utóbbi esztendőkben nem nagyon bukott bele semmibe, tehát gyaníthatóan ebbe sem fog (nem hiába landolt már egy teljes előző generációra készült Max Payne 3 elképzelés a kukában - valószínűleg ezt is addig polírozzák míg megfelel egyfajta belső kritériumrendszernek ami az utóbbi pár évben még nem mondott csődöt...). |
| Riplakoidase |
Ez inkább Max Pain. -.- |
| Basil |
Vagy Slumdog Murderer. |
| Sance |
Nevezzék már át, van is ötletem: John, the Bloodthirsty Hobo. |
| Jodakapista |
A Bully is olyan nagy siker volt. :) Azt felejted el, hogy ez nem az a r* akitől a minőségi játékokat kapjuk (vagyis a North). Az viszont elmond valamit, hogy az ezzel foglalkozó híreknél mindenütt _csak_ a fikázás megy és teljesen jogosan. Ha van egy kis eszük újragondolják, hogy miért is kell ezt MP3-nak nevezni.
Ha félúton úgy döntenek, hogy átnevezik és tényleg jó lesz akkor ok, de ez NEM Max Payne. Ezt még a vak is látja....
(btw a hd szkennekre van alternatív hely? Mert ahova mutat a link onnan már leszedték. =/ |
| Riplakoidase |
Ez is szubjektív. Nekem pl. a mai napig hányingerem van a gta4-től, és nem csak azért mert kb. az egész PC-s tábort megszopatták az optimalizálás hiányával, hanem mert az a 1.5-2 óra, ami játszottam vele, olyan halál unalmas volt, hogy azt hittem elalszok rajta.
Annyira szeretném ha ebbe most belebukna a r*. |
| Zoo |
1. Rockstar!=Rockstar North
2. Még a GTA IV is kapott itt némi fikát, a port pedig pláne.
3. A többség még mindig koncepciót kifogásolja, nema játék vélt minősgét. (Lásd névváltozás követelése.)
4. Én még nem vennék mérget az idei megjelenésre.
5. Nekem személy szerint nemcsak igényem, de időm és pénzem se lesz rá, szóval csak popcornnal az ölemben fogom olvasni a - hőn remélt - Flatline-féle rivjút kísérő flémet :) |
| NightBagoly |
Erre én elég kicsi esélyt látok, ismerve a rajongók (pl. én) hozzáállását a dologhoz. |
| Dante |
Rinya rinya hátán, de kb. biztos vagyok benne, hogy év végén mindenki itt fog picsogni, hogy mekkora kurvajó játékot csinált megint a Rockstar... mert ugye ez jól bevett szokása a srácoknak...
:) |
| TmGergo |
gazdag csalad fejekent nyilvan azt szeretnem, hogy egy osszehanyt trikos gyogyszerfuggo vigyazzon a gyerekre
biztos azert vettek fel, mert tud ladat torni, elotte meg soha senki mas nep volt erre kepes!
ehh... |
| Arokh |
Úgy látom Sam Fisher a Double Agent után, de még a Conviction előtt tett egy kis kitérőt Brazíliába. |
|
|