| swarcenegger |
:D és a mai nappal egy kicsit a hónlap is megújjult,(végre van a fórumon kívűl más is). |
| uzsz |
Ez csak PC vagy as plattformon is jon a dolog? Nagyon tetszik, csak csak emiatt nem szeretnem a gepet fejleszteni. :) |
| TmGergo |
ugyanabban a temaban flame is unalmas, kell az uj gyujtos mindig ;) |
| Zoo |
Az egyensúly uncsi. Főleg a Borderlands híreknél :) |
| DeMorte |
És ha nem beleélni akarom magam, hanem szórakozni? Icc a fákin gém! :) |
| moRtiZ |
Továbbra is ugy gondolom hogy kurvajó lesz ez a játék, én nagyon várom. Ja, és tetszik a grafikája is. :) |
| Riplakoidase |
PoP is cellshaded, mégis fenomenális az egész elejétől a évégig. |
| hkr |
Ez szánalmas nem stílusos, egy rajzfilmbe hogy élhetné már bele magát vki? :DDD |
| TmGergo |
mint ahogy azt is lealabb 10 ember beirja, hogy az elozo szar volt, ez stilusos stb stb... :D
es a vilagmindenseg igy szepen egyensulyban marad |
| Riplakoidase |
Nem elég darkos. |
| Warhawk |
Szerintem csak a szemöldökük gagyi. Olyan textúra-szerű. :D |
| Jodakapista |
Remélem minden ezzel a játékkal foglalkozó hírnél beírja legalább 10 ember, hogy szar, az előző jó volt stb stb... :D
Továbbra is jobb mint volt szvsz. A gameplay meg semmi különös eddig. |
| scip_ |
A régi dárkosssabb volt de ebben már lesz riltájmvepöncséndzs, ha minden igaz... |
| TmGergo |
regi graf jo, uj graf rossz. |
| swarcenegger |
csuhajja Elégjólfest ez így ,XIII MMo :D
Mindenesetre Utánaolvasunk miislessz ez valójában... |
| Damoqles |
Ez multiplayer játékmenet volt, vagy az XP-szórás így megy a single-ben (is)? El is felejtettem, hogy egy nyílt világú akció-RPG lesz, mostanában kizárólag a grafikájáról van csak szó. És kezd unalmas lenni a minden hírnél elismételt jajmiezmá--végreeredeti véleménypáros... |
| Vizibus |
Nekem még mindig bejön. Stílusa van. |
| chrss |
Miert kell elb*szni ezzel a rajzos sz*rral ami jóóóó volt????? Az átlagosan fos kinézetet lecserélték erre. Ez legalább nem átlagosan fos. |
| brianaspirin |
cserébe legalább remélem, hogy nem kell gigakonfig hozzá. |
| hkr |
Miert kell elb*szni ezzel a rajzos sz*rral ami jóóóó volt????? |
|
|