HARDWiRED Szalonna Álcázó Központ, játékok, PC, Wii, PlayStation, PS2, X360, PS3, Playstation 3
Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ MAFIA 2!!!!!!!!!!!!!!!! \\ Új hozzászólás
Bejelentkezés
(Még nem vagy HW fórum tag? Regisztráld magad!

Felhasználónév

Jelszó
Válasz erre
Laza Sok hozzaszolasban lattam, hogy hasonlitgatjak itt egyesek a Maffiat a GTA-hoz ... ami szerintem eleg nagy badarsag, ugyanis a ket jateknak nem sok koze van egymashoz.

Mindkettonek megvan a maga varazsa, ami miatt sokak kedvence. Felesleges parhuzamot vonni, es egymas ala-fele tolni oket.

Mindketto remelhetoleg jo lesz, es azt adja, amit a cimtol elvarunk.
A GTA GTA-s lesz, a Maffia meg Maffias. Mindkettoben mas-mas dolgok dominalnak, es eppen ezert mindketto egyedi a mufajban.

Ugyhogy En mindkettot nagy orommel varom, es remelem mindketto azt fogja nyujtani, amit elvarok tollunk :) merthogy nem ugyanazt, ez teny :P
Komment

najo bakker, ez mennyire tegnapra kellene már pár éve... :D
nemkicsit..
fullmoon engem is a realizmusa fogott meg a játékban !Remélem ezt a realizmust megtartotta a gyártó a mafia folytatásában a Mafia 2-ben :)
néhány pici dolgot javítanám ( a rendőrök MI-jét mival az kb a béka segge alatt van ) ...
fullmoon Én amikor meghallottam megmozdfult a hasam ! XD
AZ egyik képen háttérben látni egy buszt !! XD
ez magában újdonság de mögötte meg egy után futós kamiont !! ( ez már hihetetlen )
MAFIA 2 ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !! !!!!! !! ! ! ! ! ! !
Drayman Kellett! Kell! Kelleni fog! ;)
TPZ OMFG! Azt hiszem jövőre kapcsolatok fognak tönkremenni. Az enyém biztosan.

Ötvenes évek, beszarás, ez volt az álmom. Cadillac mekkora már az első képen. Még a Lassiter felirat is ott figyel az oldalán.

Na, megyek Xanaxért.
axaard thx! tanultam :-D

amúgy az elöbb leírtak az én tudásom. a Mafia-t én sem tudnám a kötöttsége miatt összevetni a GTA-val. Ha tudásom hibádzik, akkor sorry...
Dulakh *először
*műfaját

/no offense
axaard Alapjában véve az össze ilyen játék, amiben rosszfiú vagy, küldetések, város, stb., az GTA-klón. a GTA csinálta meg ezt elösször, ezért... :-D
Beaver :DDDDDD

LoL

Bármibe lefogadom, hogy kevesebb benne a hasonlóság mint a különbség. Mindent lehet mondani, de azt hogy GTA klón, nem.
axaard Azért hsonlítják össze, mert a Mafia műfalyát tekintve egy GTA-klón. :-D
Red Queen szvsz szerintem meg nem összehasonlítható a két játék
feamatar szvsz GTA és Mafia ugyanaz a sítlus, csak más szemszögből...
a GTA3 mivel grafikailag khm... nem lett volna túl szép, így az egésznek egyfajta comic feelinget adtak.
Míg a Mafia überrealista volt.
A GTA a nyílt játékmenetben volt jobb míg a Mafia a hihetetlenül visszaadott világával járt elől.
Én a storyért komáltam mindkét sorozatot és abból határozottan volt mindkettőnek nagyon jó(habár szvsz San Andreasét már kicsit túl hosszúra nyújtották)
Laza Sok hozzaszolasban lattam, hogy hasonlitgatjak itt egyesek a Maffiat a GTA-hoz ... ami szerintem eleg nagy badarsag, ugyanis a ket jateknak nem sok koze van egymashoz.

Mindkettonek megvan a maga varazsa, ami miatt sokak kedvence. Felesleges parhuzamot vonni, es egymas ala-fele tolni oket.

Mindketto remelhetoleg jo lesz, es azt adja, amit a cimtol elvarunk.
A GTA GTA-s lesz, a Maffia meg Maffias. Mindkettoben mas-mas dolgok dominalnak, es eppen ezert mindketto egyedi a mufajban.

Ugyhogy En mindkettot nagy orommel varom, es remelem mindketto azt fogja nyujtani, amit elvarok tollunk :) merthogy nem ugyanazt, ez teny :P
arty jogos :D
Dulakh Naggyon jó! Úgyis most tolom újra az első részt, mire megjelenik majd addigra megint. A graf engem sem nagyon érdekel, a lényeg hogy megtartsák az első rész hangulatát.

Az autóversenyes rész nekem knv kb 10-edjére sikerült legelőször, 3 cigi kíséretében. mindig a kifordulásokkal volatk gondjaim, de asszem manuál váltóval könnyebb volt mint automatával.
mucius :örömtánc: xD
vilma és ez most végre tényleg így fog kinézni
a fejlesztők is megigérték!
najo Piftuka... hehhe, az egyik legjobb (a témában 1értelműen a no.1) gémről maradtál le amit csak gyártottak valaha, gyorsan installáld újra.

Anno a GTA3 után néztem rá ha jól rémlik és azt hittem lefordulok a székről. (apropo asszem én is mutáns vok mert mind2 bejön :P)

Ilyen atmoszférát ritkán sikerül összehozni egy pár kalandjátékon kívül, de azokban meg a grafika nem ad ennyi mozgásteret.

Lehangolt, hogy GTA4-et pc-n nem erőltetik igazán a jelen álás szerint, és ez a hír épp jókor jött.

Ezt már csak egy Nolf 3 bejelentés tudná űberelni (valamelyest). Ilyen évekig titokban hegesztett project felbukkanása után én már sok várva várt folytatást kezdek vizionálni, remélem utólag igazolódnak vágyálmaim :D
GregSB
Ha felteszed újra akkor ott az a trükk, hogy mindíg bal oldalról próbálnak meg kielőzni és leszorítani. Amikor épp előznek akkor közel kell menni a kocsi bal oldalával egy lámpaoszlopnak, nincs annyi szufla az AI-ban hogy ezt észrevegye és frontálisan nekimegy :D Utánna már sima ügy otthagyni őket.
Piftuka

Emlékeim szerint az elmúlt 10 évben egyszer cheateltem játékban, itt. :)
Én a "Project IGI" utolsó pályáját nyomtam trainer-el. :) Az egyetlen játék volt, amiben "csíteltem".

Ennek a játéknak az első részével viszont csak a legelejéig játszottam.
Akkor valami autós üldözés van benne, amelyben meg kell lógni a minket lövöldöző ellenfelek autója elől.
De billentyűzettel pocsék volt; több próbálkozás után sem sikerült megcsinálnom, s mivel a kormányt lusta voltam összeállítani, így inkább letöröltem a játékot a gépről.

De azért egyszer még lehet, hogy nekiállok. :)
Re@per Óóó, welcome news! A grafika pedig egész egyszerűen zseniális. De ha sprite-os pixelhalmazokból állna, akkor is vevő lennék rá, mert az első rész hangulata fenomenális volt!
Freelancer
Ez is Lost Heaveben?
Nem hiszem. A jobb alsó képen a buszon rajta van a város neve... Empire City Transport ha jól olvasom ki. Bár ez az Empire City már elég elcsépelt. Gun-ban is ugyanez volt és még vagy tucatnyi másik játékban. A Lost Heaven jobban csengett.
rune Köszönöm!!!!

Már csak egy fasza sztori kell, a játékmenet akár maradhat is ugyanolyan mint az első részben.
axaard JEEEEEEEEEE!
Asszem ennyi úgy röviden :-D
Eddig ötször tekertem ki az első részt, de azért csak ilyen kevésszer, mert kezdem unni a kocsikázásokat.

Egyébként még nem tudni, hogy ez milyen városban fog játszódni? Ez is Lost Heaveben? (Bár nemhiszem, hisz csak az első képen lehet hasonlóságot felfedezni.)

Remélem nem lesz akkora bukás, mint a The Godfather az EA részéről... :-|
nortonkhan hoPPPPÁÁÁ!!! (állkapocs a padlón)

HARDWiRED™

Szalonna álcázó központ

- 1997-2010 © Minden Jog Fenntartva!

Video és számítógépes játék centrum -

PC Xbox 360 PS3 Wii Playstation 2 PS2 Mozi Trailer 3D Képek

Médiaajánlat/Hirdetési Árak | Impresszum