| najo |
bakker, ez mennyire tegnapra kellene már pár éve... :D
nemkicsit.. |
| fullmoon |
engem is a realizmusa fogott meg a játékban !Remélem ezt a realizmust megtartotta a gyártó a mafia folytatásában a Mafia 2-ben :)
néhány pici dolgot javítanám ( a rendőrök MI-jét mival az kb a béka segge alatt van ) ... |
| fullmoon |
Én amikor meghallottam megmozdfult a hasam ! XD
AZ egyik képen háttérben látni egy buszt !! XD
ez magában újdonság de mögötte meg egy után futós kamiont !! ( ez már hihetetlen )
MAFIA 2 ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !! !!!!! !! ! ! ! ! ! ! |
| Drayman |
Kellett! Kell! Kelleni fog! ;) |
| TPZ |
OMFG! Azt hiszem jövőre kapcsolatok fognak tönkremenni. Az enyém biztosan.
Ötvenes évek, beszarás, ez volt az álmom. Cadillac mekkora már az első képen. Még a Lassiter felirat is ott figyel az oldalán.
Na, megyek Xanaxért. |
| axaard |
thx! tanultam :-D
amúgy az elöbb leírtak az én tudásom. a Mafia-t én sem tudnám a kötöttsége miatt összevetni a GTA-val. Ha tudásom hibádzik, akkor sorry... |
| Dulakh |
*először
*műfaját
/no offense |
| axaard |
Alapjában véve az össze ilyen játék, amiben rosszfiú vagy, küldetések, város, stb., az GTA-klón. a GTA csinálta meg ezt elösször, ezért... :-D |
| Beaver |
:DDDDDD
LoL
Bármibe lefogadom, hogy kevesebb benne a hasonlóság mint a különbség. Mindent lehet mondani, de azt hogy GTA klón, nem. |
| axaard |
Azért hsonlítják össze, mert a Mafia műfalyát tekintve egy GTA-klón. :-D |
| Red Queen |
szvsz szerintem meg nem összehasonlítható a két játék |
| feamatar |
szvsz GTA és Mafia ugyanaz a sítlus, csak más szemszögből...
a GTA3 mivel grafikailag khm... nem lett volna túl szép, így az egésznek egyfajta comic feelinget adtak.
Míg a Mafia überrealista volt.
A GTA a nyílt játékmenetben volt jobb míg a Mafia a hihetetlenül visszaadott világával járt elől.
Én a storyért komáltam mindkét sorozatot és abból határozottan volt mindkettőnek nagyon jó(habár szvsz San Andreasét már kicsit túl hosszúra nyújtották) |
| Laza |
Sok hozzaszolasban lattam, hogy hasonlitgatjak itt egyesek a Maffiat a GTA-hoz ... ami szerintem eleg nagy badarsag, ugyanis a ket jateknak nem sok koze van egymashoz.
Mindkettonek megvan a maga varazsa, ami miatt sokak kedvence. Felesleges parhuzamot vonni, es egymas ala-fele tolni oket.
Mindketto remelhetoleg jo lesz, es azt adja, amit a cimtol elvarunk.
A GTA GTA-s lesz, a Maffia meg Maffias. Mindkettoben mas-mas dolgok dominalnak, es eppen ezert mindketto egyedi a mufajban.
Ugyhogy En mindkettot nagy orommel varom, es remelem mindketto azt fogja nyujtani, amit elvarok tollunk :) merthogy nem ugyanazt, ez teny :P |
| Dulakh |
Naggyon jó! Úgyis most tolom újra az első részt, mire megjelenik majd addigra megint. A graf engem sem nagyon érdekel, a lényeg hogy megtartsák az első rész hangulatát.
Az autóversenyes rész nekem knv kb 10-edjére sikerült legelőször, 3 cigi kíséretében. mindig a kifordulásokkal volatk gondjaim, de asszem manuál váltóval könnyebb volt mint automatával. |
| vilma |
és ez most végre tényleg így fog kinézni
a fejlesztők is megigérték! |
| najo |
Piftuka... hehhe, az egyik legjobb (a témában 1értelműen a no.1) gémről maradtál le amit csak gyártottak valaha, gyorsan installáld újra.
Anno a GTA3 után néztem rá ha jól rémlik és azt hittem lefordulok a székről. (apropo asszem én is mutáns vok mert mind2 bejön :P)
Ilyen atmoszférát ritkán sikerül összehozni egy pár kalandjátékon kívül, de azokban meg a grafika nem ad ennyi mozgásteret.
Lehangolt, hogy GTA4-et pc-n nem erőltetik igazán a jelen álás szerint, és ez a hír épp jókor jött.
Ezt már csak egy Nolf 3 bejelentés tudná űberelni (valamelyest). Ilyen évekig titokban hegesztett project felbukkanása után én már sok várva várt folytatást kezdek vizionálni, remélem utólag igazolódnak vágyálmaim :D |
| GregSB |
Ha felteszed újra akkor ott az a trükk, hogy mindíg bal oldalról próbálnak meg kielőzni és leszorítani. Amikor épp előznek akkor közel kell menni a kocsi bal oldalával egy lámpaoszlopnak, nincs annyi szufla az AI-ban hogy ezt észrevegye és frontálisan nekimegy :D Utánna már sima ügy otthagyni őket. |
| Piftuka |
Emlékeim szerint az elmúlt 10 évben egyszer cheateltem játékban, itt. :) Én a "Project IGI" utolsó pályáját nyomtam trainer-el. :) Az egyetlen játék volt, amiben "csíteltem".
Ennek a játéknak az első részével viszont csak a legelejéig játszottam.
Akkor valami autós üldözés van benne, amelyben meg kell lógni a minket lövöldöző ellenfelek autója elől.
De billentyűzettel pocsék volt; több próbálkozás után sem sikerült megcsinálnom, s mivel a kormányt lusta voltam összeállítani, így inkább letöröltem a játékot a gépről.
De azért egyszer még lehet, hogy nekiállok. :) |
| Re@per |
Óóó, welcome news! A grafika pedig egész egyszerűen zseniális. De ha sprite-os pixelhalmazokból állna, akkor is vevő lennék rá, mert az első rész hangulata fenomenális volt! |
| Freelancer |
Ez is Lost Heaveben? Nem hiszem. A jobb alsó képen a buszon rajta van a város neve... Empire City Transport ha jól olvasom ki. Bár ez az Empire City már elég elcsépelt. Gun-ban is ugyanez volt és még vagy tucatnyi másik játékban. A Lost Heaven jobban csengett. |
| rune |
Köszönöm!!!!
Már csak egy fasza sztori kell, a játékmenet akár maradhat is ugyanolyan mint az első részben. |
| axaard |
JEEEEEEEEEE!
Asszem ennyi úgy röviden :-D
Eddig ötször tekertem ki az első részt, de azért csak ilyen kevésszer, mert kezdem unni a kocsikázásokat.
Egyébként még nem tudni, hogy ez milyen városban fog játszódni? Ez is Lost Heaveben? (Bár nemhiszem, hisz csak az első képen lehet hasonlóságot felfedezni.)
Remélem nem lesz akkora bukás, mint a The Godfather az EA részéről... :-| |
| nortonkhan |
hoPPPPÁÁÁ!!! (állkapocs a padlón) |
|
|