HARDWiRED Szalonna Álcázó Központ, játékok, PC, Wii, PlayStation, PS2, X360, PS3, Playstation 3
Játékaddikt empórium \\ Játékhangulat \\ X-COM \\ Új hozzászólás
Bejelentkezés
(Még nem vagy HW fórum tag? Regisztráld magad!

Felhasználónév

Jelszó
Válasz erre
Dohi kiprobaltam mar regebben :)
Komment

Kecske várj, kitalálom. csak nem...
bagoly az? ;DDD
Sunyi Lol!

Mondom kipróbálom a multit, ha már úgyis leteszem a lantot egy időre.
Az első játékost úgy vertem el, hogy összesen egy drone-omat tudta lelőni, azt is egy mákos overwatchal. Lehet, hogy kicsit maradok még multizni. =D
Roodie Jelentem, szépen haladnak, egy a 14. patch után már van olyan ember, akinél nem szaggat az ostrom!
Véraláfutás Én vágom, hogy nem mindig lehet tökéletes a megjelenés, pláne ha a kiadó határidőbetonozó, de a Sogun nem volt ilyen problémás és engine szinten nem tudom mit robbantottak szét a Rome miatt, de alapvető (nem felszines) hibáktól hemzsegett a várva várt folytatás, mintha az alpha teszt ignorálva lett volna, (vagy át lett ugorva).
Zoo Azért volt egy pár patchvárós darab abban a szériában korábban is. Az első Medievalben 50 óra után ment levesbe egy kampányom miatta, ez Empire-nál pedig itt is ment a rinya rendesen.

Amúgy állítólag most már okés a Rome II, de én is le vagyok maradva velük egy ideje. Bezzeg a régi Rome most is telepítve van :)
Véraláfutás A Rome 2 nem tudom hogy áll patch ügyileg, de a megjelenéskor és még utána is elég kaka volt az AI, meg persze bugtenger, ami nem pedesztrinált attól a cégtől a korábbi programjaik alapján.
Sunyi Na most jutottam az utolsó pályához.

A longwar mod biztos kimarad egy jó fél évre. Még annyi játékot kellene játszanom olyan kevés idő alatt.

Minden TW-t rongyosra játszottam. Az imperialt TW-t csak egy hadjáratát nyomtam le, mire megjelent a Napoleon TW. Azt félig, mire megjelent a Shogun. Azt meg fel sem raktam, de már kint van egy jó ideje a Rome2...

Egyébként poén a Mec mégis. Nem a gránát miatt. Azt 3-ból csak 1-nek adtam fedezék bontásra. Hanem a lángszóró és a melee, illetve a 6-t területre heal miatt és a 5 területre + gépek lekapcsol ability miatt.

Az egyik csatában bespottoltam a sniper fürkészével egy csapat elit mutont egy bolt falánál. A Mecemmel odabattyogtam a fal mellett és 1 ütéssel megöltem falon keresztül azt, amelyok ott állt és így bontottam utat a másik Mec lángszórójának. =)

Meg elég durva az a Mec colonel képesség, hogy minden körben az első bekapott támadásra automatikusan visszalő. Így a legutolsó fegyverével + lángszóró/melee+gyógyítás/emp tényleg hatékonyabb a fullos plazmasniperes squad sightos 2x (soha mellé nem) lövős és a már említett atom brutál 4x lövős alloy cannonos/plazma puskás assaultomon kívül mindenkinél.

De nagyon fontos, hogy Mecnek csak 70 célzás felett érdemes átszabni, mert így is elég pontatlan.
Kecske Csak annyit tennék hozzá, hogy: te beteg vagy. :D
Keep up the good job! :)
Véraláfutás Belekezdtem a Long War-ba :)

A menüben a normált ajánlja a mod, hogy szokja először a paraszt a szántást :D (Persze lehet combosabb változatot indítani.)
A scond wave sokkal több (zömmel önszopatós) opciókkal bővült :D
http://ufopaedia.org/index.php?title=Second_Wave_(Long_War)

Első küldi felhőkarcoló tető (normalon kostolok bele először)

6 katona (most egy nő van! a vanilla-ban mindig legalább a fele volt pinás, de néha még több is volt)
Alig megyek előre, már aktiválom is az első dinnyefejűeket (4 db) jobbra fent.
Ok. Sikerül a dara, de a Meld tornyokról lemondhatok.

Előre megyek fel a magaslatra (az induló ponttól balra szemben) embereimmel, folyamatos overwatch (a stady hand MOD opciót most nem használom - ez overwatch helyett a köv körben +20% aim-et ad a rákészülőnek).

Kicsit megy előre a csajszim balra (magaslaton vagyunk) és bezizzenti a következő csordát (balról lent). Ok, no para, majd leviszek két embert akik a konténerek mögül lopakodnak majd előre, hogy ők meg oldalba durrantják majd a csipetcspatot és megelőzik, hogy ezek bármilyen flank-ről álmodozzanak.
Fent mindenki megfelelő fedezékbe, egyikük még nem mozog (majd gránátozik a terv szerint), és elindítom egyik emberem a konténerhez, hogy kerülje meg.

Ekkor az indulási zónánk felöl rámered egy dinnye és bemozog 4 belőle!!! WTF
Most 4 elöl és 4 mögöttünk.

A végeredmény egyik emberem megússza a mindfeart (ezek a g%#&k messzebről betámadják az embert Pszi támadással), de a másik nem és az bepánikolva berobog az embereim közé. Nos a 6 emberből végül 5 pánikol be miatta :D
(A MOD-ban nem lődöznek a sajátra eszetlenül legalább - azt egy nagy baromságnak tartom a Vanillában).

Szerencsére (mikor mi ugye) az AI nem robog agyatlanul előre, hanem ő is overwatch-ol meg távolról lő (ez a szerencsém).
Gránátszórás. A kopaszoknak nem AP hanem HE gránátjaik vannak kisebb sebzéssel az AP-hoz képest (2 db). Ez nem rombol környeztet és fedezék mögöttit full coverben nem sebez. Jól kell célozni és imádkozni :D

Ja, az alap, hogy a szürkék HP-ja zömmel 4 (alig van 3HP-s! és volt egy 5HP-s :D)

Végeredmény két sérült a hatból. A hullákból kaptam 1 Meld-et legalább.
Mindenki előlépett, a sárültek 15 és 17 nap kötelező EÜ szabi, a többiek 3-4 nap pihenő szabi a terhelés miatt. (Ők vihetőek a következő akcióra, minden stat full, de ezt követően kiégnek és ők is kötelező EÜ szabira kerülnek, hiába nem sérültek).

Engem behúzott újra :D
Véraláfutás A VIP eket az első adandó alkalommal épületbe lököm, mert a rohadék Smith ügynököket a tetőkre meg ritkán az útakra potyogtatja a kód, és a szabad ég alatt tripla szopó a nyomi politikust cipelni. (mondjuk jobb lenne helyben agyonlőni).

Kérdés!

Szerintetek Win7-re fel lehet installálni két XCom-ot, (Steam-ről két kóddal) más könyvtárba utalva őket?
Az egyik lenne a Vanilla a másik (mostani) a Long War.
Multi miatt lenne jó két változat.
Kecske Én sose tolok végig semmit, mert felénél újrakezdek bármit, hogy "hmm lehetett volna ezt sokkal optimálisabban is, és akkor már félisten karaktereim lennének mire ideérek - RESTART" sugallatot kapok, de ezt most tervezem, honestly.

Impossiblen kezdtem, Ironman azért nincs. Második hónap meglesz sztem országvesztés nélkül, és nem töltögettem vissza nagyon eddig semmit, de azért is írok, mert most muszáj lesz b+. Le is szophatnak a készítők, hogy francia konvojnál MINDIG a VIP nyakába dobja a thinman-eket (igen, uarra a kockára, mert bugos szar még a kieg után is), persze egyből overwatchba, hogy semmiképp se élje túl. :/

Iszok vmit és kinyírom a kis geciket, mellérakok világhírű SÜN!!! alakzatba assaultokat, abból majd tanulnak.
Sunyi Most a második végigjátszás elég lesz nekem, túl kevés az időm és túl sok a játékom.

Ha majd újra előveszem ezt a játékot, harmadik végigjátszásra Long War móddal fogom.
Véraláfutás Ha már újra rácuppantam és nézegettem a MOD-okat, ezt találtam:

https://www.youtube.com/watch?v=lS-X_XJOolc
Véraláfutás
Ha a randomon javítanának, meg akkor is lépne minden group amikor még nem fedezted fel, akkor 10/10 lenne.

Ez a MOD járőrözteti a pod-okat (amik nem lettek felfedezve) és a létszám is jobban variálódik :))
http://www.nexusmods.com/xcom/mods/470/?

+
nehéz fokozaton lehet jól esik, ha te döntöd el és nem a gép, hogy kiből mi legyen a képességei vagy a szűkség alapján:
http://www.nexusmods.com/xcom/mods/488/
Sunyi http://www.fantasyflightgames.com/edge_news.asp?eidn=4972
Sunyi
és minek nevezted el? norris vagy seagal? :D
Cameron Carpenter 'Smash', nem szoktam átnevezni őket.

Ráadásul nem érdemli meg a Norris nevet, mert nem psi gifted... =D
Kecske és minek nevezted el? norris vagy seagal? :D
Sunyi
és a többi, aki rakéta mellé feltámasztást, meg erősebb pisztolyt kapott? ;D
Azok tökéletesen tudják supportálni ezt az alakot. Healelik, meg bontják az ellenfél fedezékeit. Lelövöldözik azt a pár pontot, ami kell.

Kipróbáltam scatterlaserrel is, nagyon kemény közelről. Egyedül kinyír egy discet, vagy hasonló 20+-os életerejű monstát, ha minden lövése talál és van közötte kritikus is. De azért plazma puskával megható tud lenni távolról is a tácső miatt is.

Amúgy meg nem tétel, elég olcsó a kadét és pikk-pakk felfejlesztek mindenkit colonelig, mert amikor valaki eléri, már nem viszem magammal, csak ha muszáj.

És az a sniper mit nyom, aki kétszer lőhet overwatchot perket kapott, meg azt, hogy overwatch közben is adhat kritikust? =)

Meg a random értékek. Van egy colonel heavym, akinek a célzása 65 és van egy corporal heavym akinek 85-ös. A legrosszabbul célzó sniperem célzásával egyenlő. =D
Véraláfutás Ez beteg :D
Kecske és a többi, aki rakéta mellé feltámasztást, meg erősebb pisztolyt kapott? ;D
Sunyi No a random perkekből a legszebb összeállítás:

Run&Gun+Close and personals+Rapid Fire+Bullet Swarm+close specialist+az a perk, amitől overwatchban is lőhet kritikust+amikor a half coverben is full covert kap.

Ezt kombózva azzal a gen updatel, amitől ha full coverben fejezed be a köröd, nem látnak az ellenfelek és egy fejlesztett távcsővel, ami növeli a kritikust.

Így az ipsém egy kör alatt el tudja lőni szinte az összes lőszerét. Ha 4 kockánál közelebb van valaki, akkor 1 ingyen lövés a close and personalból, aztán egy lövés a bullet swarmból és végül egy (akár run&gunos) rapid fire dupla lövés. Aztán a kör végén, ha fedezékben maradtam (és ugye ez alap), az már full coveres lesz, láthatatlan leszek, ha közelebb jön egy ellenfél 4 kockánál, akkor automatikusan kapok akár többször is (minden új ellenfél triggerelheti 1x, ha belép az adott távolságba) overwatchot ingyen.

Általában a következő körben egyszer még lövök ingyen, vagy bulletswarmmal egy akciópontért, és mehet a reload. Egy brutális állat lett az emberkém. =D
Grifter Engem pont az ilyen újrakezdések égetnek ki teljesen és hagyom abba.
Kecske Impossible-hez mekkora táp már, hogy a kiberlab a workshopra ad adjacency-t. És hogy powerszósz kutatásból lesz a kettes mech, ami fap roulette mellett is fixen ad beválasztható AoE gyógyítást..

Amúgy meg a MEC-ek mellett a legdurvább bármi ever: mimetic skin. nem véletllen a legdrágább, de elég belőle egy. konkrétan végigfuthatod csata előtt az egész mapot begyűjteni a meldeket és megnézheted az ellenfeleket úgy, hogy nem triggereled.. vicc b+ :D

Asszem nyaralás után tolok majd egy impo ironmant, rulettel. Bár még simán se vittem végig soha, mert mindig van jobb ötletem, ami miatt újra kell kezdenem :DDDDD mint a Wizardry 8, at is 6x vittem el a 80%-ig, de egyszer sem játszottam le :)

Ami mák, hogy ebben a játékban az első két hónap kombója messze a legnehezebb, utána már látod, hogy bebukod e, vagy sétagalopp.. ami szintén nem kedvez ugye annak, hogy végig akarjam vinni, na de majd az ironman miatti kockázattal.. nyamm! :)))
Sunyi Kéne egy jó kis campaign multi mod. Akár 2vs2-ben is el tudom képzelni, de 1vs1-nek is nagyon örülnék.
Sunyi
az azért elég beteg opció. a not created as equal vagy melyik ami még úgy reális is. bár ez végül is mindegy egy a valóságtól minden tekintetben elrugaszkodott játék esetén :D

amúgy miért szopatjátok meg magatok ENNYIRE? a "sima" ironman impossible-t már.. unjátok? :)
Csak klasszikban nyomom és nem ironmanban. Zsinórban 5x kezdtem újra 1-3 hónapos impossible próbálkozások után és a klasszik túl könnyűnek tűnik.

HARDWiRED™

Szalonna álcázó központ

  - 1997-2014 © Minden Jog Fenntartva!

Video és számítógépes játék centrum -

PC Xbox 360 PS3 Wii Playstation 2 PS2 Mozi Trailer 3D Képek


Médiaajánlat/Hirdetési Árak | Impresszum