HARDWiRED Szalonna Álcázó Központ, játékok, PC, Wii, PlayStation, PS2, X360, PS3, Playstation 3
Játékaddikt empórium \\ Játékhangulat \\ X-COM \\ Új hozzászólás
Bejelentkezés
(Még nem vagy HW fórum tag? Regisztráld magad!

Felhasználónév

Jelszó
Válasz erre
Dohi kiprobaltam mar regebben :)
Komment

Grifter Engem pont az ilyen újrakezdések égetnek ki teljesen és hagyom abba.
Kecske Impossible-hez mekkora táp már, hogy a kiberlab a workshopra ad adjacency-t. És hogy powerszósz kutatásból lesz a kettes mech, ami fap roulette mellett is fixen ad beválasztható AoE gyógyítást..

Amúgy meg a MEC-ek mellett a legdurvább bármi ever: mimetic skin. nem véletllen a legdrágább, de elég belőle egy. konkrétan végigfuthatod csata előtt az egész mapot begyűjteni a meldeket és megnézheted az ellenfeleket úgy, hogy nem triggereled.. vicc b+ :D

Asszem nyaralás után tolok majd egy impo ironmant, rulettel. Bár még simán se vittem végig soha, mert mindig van jobb ötletem, ami miatt újra kell kezdenem :DDDDD mint a Wizardry 8, at is 6x vittem el a 80%-ig, de egyszer sem játszottam le :)

Ami mák, hogy ebben a játékban az első két hónap kombója messze a legnehezebb, utána már látod, hogy bebukod e, vagy sétagalopp.. ami szintén nem kedvez ugye annak, hogy végig akarjam vinni, na de majd az ironman miatti kockázattal.. nyamm! :)))
Sunyi Kéne egy jó kis campaign multi mod. Akár 2vs2-ben is el tudom képzelni, de 1vs1-nek is nagyon örülnék.
Sunyi
az azért elég beteg opció. a not created as equal vagy melyik ami még úgy reális is. bár ez végül is mindegy egy a valóságtól minden tekintetben elrugaszkodott játék esetén :D

amúgy miért szopatjátok meg magatok ENNYIRE? a "sima" ironman impossible-t már.. unjátok? :)
Csak klasszikban nyomom és nem ironmanban. Zsinórban 5x kezdtem újra 1-3 hónapos impossible próbálkozások után és a klasszik túl könnyűnek tűnik.
Grifter Gyanús, hogy XCOM-ba (az első hullám után) mindenki szopni jár ^^
Kecske az azért elég beteg opció. a not created as equal vagy melyik ami még úgy reális is. bár ez végül is mindegy egy a valóságtól minden tekintetben elrugaszkodott játék esetén :D

amúgy miért szopatjátok meg magatok ENNYIRE? a "sima" ironman impossible-t már.. unjátok? :)
Lou the Wrench no, látjátok nem csak én vagyok mazochista! :D
Sunyi Mondjuk most a skilleket megbolondítottam a second wave random opciójával. Érdekes a shotis fickónak a +2 pisztoly sebzés, meg dead zone... =)
Kecske Röviden:
- ugyanúgy szintet lép, technikailag az az ötödik fajta class.
- első képessége az alapján jön, hogy milyen classból lett, azaz Rookie nem lehet
- szint megmarad, a képességeket újraosztod nyilván, mert más lesz neki
- (állítólag a willpowert és egyéb alapstatot kapják másképp, azzal lehet trükközni, Lou fejtegette, hogy állítólag 4-es szint körül optimális az átképzés, de az alapválasz az, hogy kurvamindegy, hogy mikor)
- második MEC páncél szintre az UPGRADE-et (azaz a lángszóró/melee mellé jön a többi, hármas MEC szintre már három főképesség kombója lesz, azzal is lehet játszani!) az UFO Power Source fejlesztés már megadja, ami elég hamar jön - hozzáteszem anélkül is gecidurvák
- annyi MELD-et eszik a páncél upgrade, hogy ha 2-3 MEC-ed van, akkor mellé gene lab-ot már kár is fejleszteni..

Így ennyit érdemes tudni róla :) A sima skill fa mellett a 4 alapclassból jövő és a páncél szintekből adódó képességeknek annyi kombója van, hogy fényévekkel érdekesebb buildeket lehet csinálni vele, mint a többi classal.

#Hogy miért durva: a melee sokat sebez és lép, a másik AOE, mindkettő bármikor lebont bármilyen covert a többieknek. HP-ja mint a tenger, sok skill van, amivel alig fogy, gyógyítható is simán, és a lényeg: ha a HP-t nem verik le a katona HP-jáig (azaz kb a harmadára), akkor kórházba se kerül csata után, mert csak az armort karcolgatták.. Egyedül a kevés ammo idegesítő, de 5-ös szint körül van rá képesség.
Sunyi A mechekkel még nem játszottam soha. Azok nem kapnak tapasztalatot ügye?

Normál katonákból képzed őket, vagy építeni kell, mint a kis tankot? Ha katonából, számít, milyen szintű volt a beavatkozás előtt? Érdemes rookiból, vagy inkább colonelből?
Kecske ez a newfoundland-os küldi baszottjó, bármennyi rossz pillanata van ennek a játéknak, ilyenkor mindig megcsillan vmi.

meg az EXALT-os is, amikor a zöld területet kell bevédeni és jönnek megállás nélkül, mint akik sosem fogynak el.

Ha a randomon javítanának, meg akkor is lépne minden group amikor még nem fedezted fel, akkor 10/10 lenne. terror missionnél pl. az összes többivel ellentétben alapból lépnek mind, meg is látszik, azok a küldik adják az adrenalint.
Amikor bemész többek között két fullos heavyvel, akinek 8 extra területű rakétája van, meg két halhatatlan (pajzsos, önjavító, 2 dmg absorbos, egyben max 33%-ot sebződő) MEC lángszóróval, gránátvetővel, feszítővassal, hegesztőpisztollyal, és mondod büszkén, hogy egyszerre gyertek mert sietek. És a játék ezt megérzi, és egy kör alatt begyalogol hozzád 8 darab zerg, egy discman, két kis köcsöggel aki javítja, meg 4 zombi, amiből egynél azonnal ki is kel egy újabb zerg - és abból a lendületből rád is fut, mert az már három lépéses kombó! - , akkor elismerően csettintesz, hogy IGEN, na most hova a k.va anyádba lőjem az első rakétát? :DDDD
Véraláfutás A kihívást értem én, csak a direkt szopatást nem, mint gamedesignt :D Dobj 1-3-ra a 100 oldalúval, mondta a mesélőnk, mi meg bemutattuk a középső ujjunkat :D
Kecske a deity civ5 szériás madjinn mielőtt végleg az eu-universalisra cuppant volna, még tolt párat többek között X-COM ironman-ből is fel, de elfailelt csúnyán mindkétszer. az alábbi második sorozatot anno végignéztem, sztem tök normál, hogy megmurdál egy rookie. a gond inkább az lesz, hogy pár hónap után már csak matematikai alapon is szinte elkerülhetetlen, hogy mindenki megmurdáljon aki ér bármit is, és akkor ott állsz befürödve :)

http://www.youtube.com/playlist?list=PLIn-J5vZXOJO4vgkWKJd0nNc2zL UA09oD
Zaxx
Nálam is volt ilyen, tippek: Vagy nem lehet dupla misst lőni, vagy bekaphatja a randomot. (Nem talája el, utána vmi alapján kidobja hova szóródik és az eltalálja - bármennyire hülyén hangzik)

Valószínűleg erről van szó egyébként, mondjuk ez tutira valami bug lehet a fizikában. :D
Grifter Nálam is volt ilyen, tippek: Vagy nem lehet dupla misst lőni, vagy bekaphatja a randomot. (Nem talája el, utána vmi alapján kidobja hova szóródik és az eltalálja - bármennyire hülyén hangzik)
Persze az is lehet, hogy maga a kiírás bugos a skillnél - de az nem izgalmas :D

>>>

Mi úgy toltuk, hogy amint valaki halt, újraindítottuk. Talán ki lehet heverni vmi apró szerencsétlenséget - de azt nem az első vagy a második pályán kéne elkezdeni, hanem amikor megcsináltál 4-5 hibátlant és már van miért szenvedni.

Nem igazán jutottunk el odáig, vagy olyankor léptünk ki ;D
Lou the Wrench nagy lelkesen belevágtam egy ironman classic játékba.

az úgy rendjén van, ha az első hónapban kb küldetésenként elhullik egy rookie? vagy inkább ezt akkor felejtsem el? most egy small ufo-nál meg 4 ből 1 meghalt, 2 meg 15 napon túl gyógyul :D izgalmas lesz így :)

ostoba módon beválasztottam vmi angle akármi opciót second wave lehetőségek közül, egyelőre csak kb az alien-eknél láttam csak érvényesülni :)

ti mely second wave opciókkal szeretitek szopni a pélót?
Lou the Wrench ööö ez érdekes volt. puskával chrysalid-ra alaplövés 96%, na jó, láttunk már mellélövést, inkább rapid shot 84%-kal, mindkettőre azonnal kiírja a "missed"-et. erre a második lövés eltalálja és kifekszik
Sunyi Nem ennek van multija is, ami nem csak egy csatát jelent, hanem rendesen az alienekkel kell elfoglalni a Földet és embereket elrabolni, meg xcom bázisokat felkutatni?


Nekem egy ilyen kellene, akár singleben is.
Zaxx Bele is néztem: tökéletes. Külön tetszik, hogy a kezelést illetően sok dolgot átvettek a Firaxis verziójából (látómagasságot lehet váltani egérgörgővel, TABbal pedig a sorban következő katonára ugrik stb.), így kétszeresen is otthon érezheti magát az ember. Az Ironman mód is kellemes kihívást rejthet. :D

Remélem, hogy mielőbb megcsinálják a Terror from the Deepet, mert az nagyrészt kimaradt nekem, az Extenderes verzió pedig bugos nálam.
Strato http://www.rockpapershotgun.com/2014/06/16/openxcom-v1-x-com-ufo- defense/
Strato Wait wat?
SAdi
Grifter
A barátnőm azt mondta a múltkor az ágyban, hogy pedofil vagyok. Azt válaszoltam: Nagy szavak ezek egy kilenc éves kislánytól.
Sunyi Nekem az a kedvenc "issue"-m amikor a karakter animációja közelít az első UFO EU-hoz.

Miszerint két katonám áll egymás mellett. Overwatchban az egyik rálő egy felbukkanó idegenre. A fegyverét rátartja a mellette álló haverja fejéhez, majd a csőből kb. 90°-ban elvágólag kicsap a lövedék az idegenbe...
Lou the Wrench és igen, egy napon belül másodszor is előjött a bug, hogy egy emberrel messzire mozgást hajtok végre, hogy véget érne a köre, futás közben egy overwatch-os alien lövést ereszt el rám, és közben észreveszek futás alatt egy másik csapat alien-t
ez túl sok a programnak, és azzal jutalmaz, hogy kamera beragad, csak forgatni lehet, kör nem adódik át, semmire sem reagál. alt+f4
yaaaay

HARDWiRED™

Szalonna álcázó központ

  - 1997-2014 © Minden Jog Fenntartva!

Video és számítógépes játék centrum -

PC Xbox 360 PS3 Wii Playstation 2 PS2 Mozi Trailer 3D Képek


Médiaajánlat/Hirdetési Árak | Impresszum