HARDWiRED Szalonna Álcázó Központ, játékok, PC, Wii, PlayStation, PS2, X360, PS3, Playstation 3
Kultúra \\ Moziguru HQ \\ The Avengers \\ Új hozzászólás
Bejelentkezés
(Még nem vagy HW fórum tag? Regisztráld magad!

Felhasználónév

Jelszó
Válasz erre
Jabba boy Négy új poszter
http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=87968
[IMG]http://img441.imageshack.us/img441/5531/avposterreveal002.jpg[/IMG]
Komment

feketeninja Ez esetben remélem, hogy lesz második évad. Fingers crossed. Amúgy pedig hamar kiderül, ha mégsem...:D
LY Mondtam, ez egy sok évadra szóló sztori lehet. Megtörtént már Whedon sorozataiban, megtörténhet újra - de persze lehet hogy pont most fogják direkt az ellenkezőjét csinálni.
feketeninja
Mivel ő volt az évad 98%-ában 'A' jófiú(hiába csak megjátszotta), így aztán ez kettőnek számít. De tegyük föl, hogy elsírja magát Sky-nak, kiderül ki ő valójában, mindenki mérges, bla bla bla. Majd valami történik és valakit, vagy netán az egész csapatot megmenti. May-ről kiderült, hogy jelent Fury-nak, a főnöküknek. Kis híján lelőtték és Coulson egy jó darabig nem nagyon bízik majd benne. Be is zárták Ward mellé a csendes szobába és csak az események alakulása miatt engedték ki onnan és nem dobták ki a szeméttel együtt. Ebben a részben kb. úgy nézett rá Coulson, mint egy darab szarra. Ezek után szerinted, ha Wardról kiderül, hogy nem Fury-nak jelent, hanem gimis kora óta(? na jó, régóta...) HYDRA tag, aki beszivárgott a SHIELD soraiba, átbaszott mindenkit, mindenhol, mindennel kapcsolatban, szóval akkor majd Coulson megvonja a vállát és a repülőn tartja? Ennek és a halott katonák, ügynökök számának tükrében már negyed ennyi miatt le kéne lőni.

Az ultimate véleményem pedig ez: mindig jót tesz egy shownak, mikor az írók növesztenek egy pár golyót és kinyírnak valakit.:D
LY Pont az derült ki ma, hogy nem volt semmiféle
pálfordulás, mert Ward kezdettől fogva Garrett embere volt, egy igazi genya, meg amit akarsz.


Ezért hoztam fel hasonlatnak a korábbi Whedon karaktert is.
feketeninja
Értem én és, ha nem láttam volna, hogy milyen hideg vérrel és nyugodt arccal öli meg a katonákat a liftben, azt mondanám, hogy valószínűleg igazad van. Ezért(is, meg amúgy is) egy második pálfordulás szerintem hülyeség lenne.
LY Ward szerintem

maradni fog; ez a mostani viszonya a többi szereplővel manapság elég ritka és érdekes ahhoz, hogy pár évadon keresztlül érdekes maradjon. Whedon egyébként is szereti az ilyesmit, mittomén Spike is egy jó példa lehet.
Vegyük észre hogy ő nem a Hydra miatt teszi amit tesz, hanem Garretthez hűséges - így egy jó fordulattal el lehet indítani a meghasonlás, megbánás, megtérés útján. Oké hogy ez nem egy túl eredeti szál, de mint annyi minden más, ez is a megvalósításon áll vagy bukik.


Az mondjuk itt is egy marha nagy pech, hogy az évad nagy részében a cselekmény korlátozta a színészt, és lehet hogy túl későn lépttek a gázra...
LY Amikor bejelentették, hogy Whedon és kompániája fog gyámkodni az Agents of Shield sorozat felett, akkor rögtön azt feltételeztem hogy egy alaposan átgondolt, lassan de biztosan építkező és - nyilván tévés keretek között - nagy dolgok felé tartó történetet fogunk kapni. Az első pár epizód után ez a feltételezés szép lassan halványodott vissza egy bátortalan reménykedésbe, hogy azért csak lesz itt még valami.

Azzal viszont minden korábbi tapasztalat ellenére sem számoltam, hogy ez a bagázs hibátlan pókerarccal fog a képünkbe hazudni és egy rohadt nagy vörös heringet lóbál majd előttünk sok-sok epizódon keresztül. Teljesen gyanútlanul kajáltam be a félrevezetést, hogy itten bizony Coulson feltámadása a nagy etvasz, és ezt a mézesmadzagot kellene követni az egész évadban; és egyre csalódottabban szemléltem a nem túl átütő fejleményeket. Szép munka volt, na.

A mostani fordulatok és az eddig felépített cselekményszálakra és karakterekre gyakorolt hatásuk végül csak felnőttek az elvárásokhoz, az alacsonyabb költségvetés ellenére megint egy nagyon ígéretes sorozat képe bontakozik ki, és végre megint tudja várni az ember az újabb epizódokat.

Attól tartok viszont, hogy végzetes hiba volt az ütemet teljesen alárendelni a mozis univerzum időzítéseinek, és túlságosan sokáig húzták a dolgot, elvesztegették a nézők jóindulatát és innen már nincs visszaút. Nem hiszem hogy több célzással és előre utalással ez elkerülhető lett volna, ráadásul akkor a CA2 hatásosságát dobták volna el; talán az lehetett volna a megoldás ha nem a tévés szezon elején indítanak, hanem valamikor az idei év elején...

Abban lehet azért még bízni, hogy amíg a Marvel mozifilmek sikeresek, addig ez a lendület talán fel tudja még kapni a sorozatot is. A végre a helyére kerülni látszó színvonalat elnézve nagy kár lenne érte. Talán egy átütő évadzáró még helyreteheti a dolgokat.
feketeninja Szerintem sem volt rossz, ámbár én inkább amolyan átvezető résznek éltem meg. Mondjuk ez betudható annak, hogy Ward kapcsán kissé felborzolták a kedélyeket és nem tettek pontot a dologra. Remélem tökösek lesznek és
a végén Sky kinyírja dühtöl eltorzulva, miután letörölte a könnyeket az arcáról. Ha kiderül, hogy Ward csak megjátssza a rosszfiút, az a legkevésbé sem fog tetszeni. Túl sok ügynököt nyírt ki ahhoz, hogy minden visszaálljon a régi kerékvágásba.


btw.: A zárásban asszem ismét felbukkan majd
Nick Fury.
Jaime Lannister nagyon jó rész volt ismét! Agent Ward for president!
Jabba boy Mostani S.H.I.E.L.D. epizód is baró volt; aki korábban esetleg elkaszálta a sorozatot, annak javaslom a folytatást, mert nagyon összekapták magukat a készítők.
Damoqles Joda, ne bomolj, nézd már azt a tomport!
feketeninja GotG - Behind the scenes featurette
https://www.youtube.com/watch?v=k9zQ58XB2zs#t
asadasad22 Ezek voltak mar? :)


Jodakapista https://www.shirtpunch.com/designs/details/ive-got-your-back
SBKMozes
pl. komplett kiállítás Steve Rogersről, ezzel akkor most lebuktatták a jelenkori inkarnációját is a nagyközönség előtt, nem? Meg arcról is simán felismerik az utcán meg minden...
a képregényekben is tudja a nagyközönség, hogy kicsoda. igazából nincs is alteregója, olyan, mint Stark vagy a Fantasztikus Négyes
Krissal Térdét műtötték most, agysérülésről nem olvastam, illetve annyit, hogy folyamatosan lehet neki, mert több mint 5 órát volt már az oktagonban...
Karakteres az tuti, amikor megláttam nagyon vigyorogtam a moziban :D
ent666 jaja nagyon király volt az a harc
kár, hogy az utolsó meccsén hiába nyert úgy szétverték a fejét, hogy tuti valami komoly agysérülést szenvedett (ha jól tudom a filmbéli jelenetet még előtte vették fel)
pedig jó lenne még látni hasonló filmekben, karakteres fazon és tényleg nagyon király dolgokra lenne képes bunyós filmekben
Damoqles
Standard dramaturgia része, hogy a jófiúk veszteségeket szenvednek a végére, és a legyőzött rosszfiúknak marad még írmagja. Ez nem győzelem a Hydra részéről (a levegő-föld ágyúzás, ami a fő tervük volt a filmre, vitathatatlanul fiaskóval zárt), legfeljebb csak nem végleges bukás.
feketeninja Vannak, akik nem vették elég komolyan a filmet és hagyták ülepedni.
Gaborka CA - TWS

Már mindent elmondtatok, nagyon tetszett, a zene, a verekedések, az akciók és a hangulat csillagos ötös, nézném újra szívesen. A sztorinak vannak szépséghibái, az nem vitás, és valahogy most volt a leghelyénvalóbb a "hol vannak ilyenkor a többiek?" kérdés. Thor-t és talán Banner-t nem, de Starkot felkereshették volna a bújkálás során, és Hawkeye hollétéről sem tettek említést. Ettől eltekintve tényleg egy jól felépített film lett, simán az eddigi legjobb a Phase 2-ben.

Egyébként a terv működött, a SHIELD elbukott, a HYDRA pedig él és virul, a Hellicarrierek csak eszközök voltak.


Ahogy az AoS-ben Victoria Hand mondta Coulsonnak, hogy talán ők legmagasabb rangú SHIELD ügynökök, akik életben vannak.

A fő cél a védelem lebontása volt, a HYDRA számára most jön a 2. fázis, ahogy Strucker is említette a stáblista utániban.
feketeninja
Te azt feltételezed, hogy ez amolyan 'tökéletes tervnek' készült a 'főboss' részéről. A tökéletes terv már rég megvalósult. Ennek tükrében a 3 hajó nem számít, hisz hiába semisültek meg és hiába 'nyert' Cap, a Hydra tovább működik és próbálkozik. Vágj le egy fejet...
Damoqles Igazad is van. De látod, mégis van, aki komolyan veszi és logikus dologként védi.
Damoqles Krissal jobban kezeli nálad. :D
3 csatahajóval mennek kvázi az egész nyugati világ - sőt, azt mondod, hogy az egész Föld - ellen. Amely világ védelmére nem csak modern hadseregek, de szuperhősök, szörnyek meg "istenek" is tudnak sietni, akik rövid idő alatt elgyepáltak egy (nem is egy!) komplett idegen inváziót a közelmúltban, de most valahogy alul kéne maradniuk néhány ágyúval szemben? Plíz. Én is remekül szórakoztam a filmen, de hadd mutathassunk már rá a tökéletlenségeire.
Krissal
Nem, ez bizonyára nem volt komoly a részükről. :D
Nem, ez a te részedről nem lehetett komoly :D
A témához mérten kellő komolyságot kérünk storykezelés részről :)
LY Sztem mondjuk az cikis kicsit, hogy

Winter Soldier egy mellékszereplő a róla elnevezett filmben, ami végig tök másról szól;
az ő sztorijának érdemi részét meg elrakták későbbre


Meg van pár dolog amit mintha nem raktak volna magukban össze
pl. komplett kiállítás Steve Rogersről, ezzel akkor most lebuktatták a jelenkori inkarnációját is a nagyközönség előtt, nem? Meg arcról is simán felismerik az utcán meg minden...


De nem volt rossz, és az akciójelenetek tényleg jók, sőt párszorfel-felszisszen az ember meg önkéntelenül rámarkol a karfára.

HARDWiRED™

Szalonna álcázó központ

  - 1997-2014 © Minden Jog Fenntartva!

Video és számítógépes játék centrum -

PC Xbox 360 PS3 Wii Playstation 2 PS2 Mozi Trailer 3D Képek


Médiaajánlat/Hirdetési Árak | Impresszum