HARDWiRED Szalonna Álcázó Központ, játékok, PC, Wii, PlayStation, PS2, X360, PS3, Playstation 3
Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ RAGE: Cuki Szkennek és vérizgalom! \\ Új hozzászólás
Bejelentkezés
(Még nem vagy HW fórum tag? Regisztráld magad!

Felhasználónév

Jelszó
Válasz erre
leviske És egy UE3-ra építkező játék 3 év múlva is megállná a helyét grafikailag? Vagy mint írták, már egy ideje nem a játék alatt "kattogó" motor szabja meg a grafikai színvonalat?

TerekG: Nem zártam ki az opensource motorokat sem... Nem vagyok jártas a témában, hogy annyira fejből vagdossak motor neveket. :) Csak gondoltam, azon ne múljon, hogy nincs kérdés... :)
Komment

zephyr
basszus! tényleg rá hasonlít :D
de miért cserélném le? :)

Mert rettenetes? :D De tényleg.
kismalacka hey hay
OFF

Ámígó, nem lehetne, hogy azt az Anthony Hopkinsra hajazó malacot lecserélnéd vmi másra? Nagyon bizarr. :)

ON
basszus! tényleg rá hasonlít :D
de miért cserélném le? :)
Ragnar_
És egy UE3-ra építkező játék 3 év múlva is megállná a helyét grafikailag? Vagy mint írták, már egy ideje nem a játék alatt "kattogó" motor szabja meg a grafikai színvonalat?
A motor nem feltétlenül felelős a grafikai színvonalért, nagyrészt a legtöbb dolog a design-on múlik. A motornak az a dolga, hogy támogassa a ficsőröket amire szükséged van, ha valami "ultramegváltó" technológia berobbanna és elengedhetetlenül fontos lenne, végső soron implementálni is lehet.
Ha nem támogat bizonyos dolgokat amire szükséged lenne, akkor vagy kompromisszumokat kell kötni, vagy jócskán vakaródzani, hogyan is oldhatná meg az ember "trükkökkel". Viszont, ahogy kismalacka is említette, manapság kb úgy állunk, hogy a konzol "színvonal" határozza meg ezeket, így amíg tart a generáció, szerintem sem kell nagyobb kirobbanásokkal számolnunk.
Független mindettől, én úgy látom, hogy az UE3 igenis van olyan komoly, hogy 3 év múlva is megállja a helyét.
Vmelyik interjúban olvastam , hogy a következő jelentősebb minőségi változás kb. a 8magos processzorok elterjedése körül lesz várható , amikor gondolom a konzolokból is a következő generáció lesz az aktuális már.
psishock
És egy UE3-ra építkező játék 3 év múlva is megállná a helyét grafikailag? Vagy mint írták, már egy ideje nem a játék alatt "kattogó" motor szabja meg a grafikai színvonalat?
A motor nem feltétlenül felelős a grafikai színvonalért, nagyrészt a legtöbb dolog a design-on múlik. A motornak az a dolga, hogy támogassa a ficsőröket amire szükséged van, ha valami "ultramegváltó" technológia berobbanna és elengedhetetlenül fontos lenne, végső soron implementálni is lehet.
Ha nem támogat bizonyos dolgokat amire szükséged lenne, akkor vagy kompromisszumokat kell kötni, vagy jócskán vakaródzani, hogyan is oldhatná meg az ember "trükkökkel". Viszont, ahogy kismalacka is említette, manapság kb úgy állunk, hogy a konzol "színvonal" határozza meg ezeket, így amíg tart a generáció, szerintem sem kell nagyobb kirobbanásokkal számolnunk.
Független mindettől, én úgy látom, hogy az UE3 igenis van olyan komoly, hogy 3 év múlva is megállja a helyét.
arty
Sajnos de bizony má!
Víz az szép meg a fegyverek meg a karakterek de a növényzet szánalom szint! Ez van sajnos.
Az van "sajnos", hogy a mai napig nincs szebb növényzet semmiben (crysisnál). Pedig az évek telnek, múlnak ...
leviske És egy UE3-ra építkező játék 3 év múlva is megállná a helyét grafikailag? Vagy mint írták, már egy ideje nem a játék alatt "kattogó" motor szabja meg a grafikai színvonalat?

TerekG: Nem zártam ki az opensource motorokat sem... Nem vagyok jártas a témában, hogy annyira fejből vagdossak motor neveket. :) Csak gondoltam, azon ne múljon, hogy nincs kérdés... :)
EverIce OFF

Ámígó, nem lehetne, hogy azt az Anthony Hopkinsra hajazó malacot lecserélnéd vmi másra? Nagyon bizarr. :)

ON
outsider
pc-n kifejezetten előnyös ha konzolon is létezik a játék
Láttad már a GTA IV-et? :)
Caboose A válság ereje legyen velünk!
kismalacka hey hay
Ez valószínűleg így is marad a következő generációs konzolokig hál'istennek. Mostmár ha valami szarul fut egy mostani átlag konfigon(értek ezalatt egy átlag 2,6ghz-es 2magos procit egy 98GT-vel vagy 4850-el, 2 giga rammal) akkor azt szimplán hanyagul portolták.
a vicces az, hogy ez még talán a pc-s eladásokat is megdobhatja
főleg hogy a válság miatt a viszonylag kis eladások miatt is érdemes pc-re portolni

lehet, hogy újra fellendül a pc-s piac? :)
Jodakapista Ez valószínűleg így is marad a következő generációs konzolokig hál'istennek. Mostmár ha valami szarul fut egy mostani átlag konfigon(értek ezalatt egy átlag 2,6ghz-es 2magos procit egy 98GT-vel vagy 4850-el, 2 giga rammal) akkor azt szimplán hanyagul portolták.
kismalacka hey hay
gondolom a tech5 ala viszont tenyleg komolyabb vas kell.
hát ha konzolokon is fut, akkor (ma már) gyenge pc-n is futnia kell

épp a dead space-el játszottam, 3 éves gépemen hasít, és csak 300-400 mega memóriát fogyaszt, nem reszeli a vigyót semennyire, kb. 15 mp-el a játék indítása után már játszhatok :)

kb így volt a fallout 3-al is

pc-n kifejezetten előnyös ha konzolon is létezik a játék
hahakocka Ez a Rage egyre jobban csak felhergel és felizgat. :) Remélem elmegy egy Sapphire ati radeon HD 4850-en hisz Carmack azt mondta DX9 elég lesz. : Opengl-el.

Más fontos hír:
http://www.jatekok.hu/hirek.php?tabla=hirek_200907&id=181

Heroes of might and magic 6????
Dizájnert keresnek a Shanghai japán Ubinál hozzá
pc-re xboxra ps3-ra készülne el. 2009 Júliús 16.-ai hír.
psishock
Te már használtad a tech5-ot hogy van összehasonlítási alapod?

Tök jó hogy ilyen jól informált és tapasztalt emberek is vannak idehaza.
pont ez az, total nincs elég infonk a tech5 rol, technikai meg aztan foleg. 2012 lenne a vegso hatarido, azalatt komplett le kellene vagni mindent, de ahhoz ugye meg az is kellene hogy kiadjak elobb. Namarmost, UE1 es UE2 teren mar nekem is normalis ralatasom van eleve (scriptelés, modellek, animaciok, texturak, particle-k, terkepek, hangkezeles es hasonlo egyebek) a kisebb projectekbol, UE3 is ugyanazt a kaptafat koveti minden bizonnyal, de kisezer infot es segitseget tud talalni az ember belole, ha szukseges is lenne. Na meg még az, hogy UE3 szepen skalazhato gyengebb gepekre is (mint az elodok), gondolom a tech5 ala viszont tenyleg komolyabb vas kell. En azt valasztanam, hogy ha gyengebb latvanyvilaggal is, de joval szelesebb korben lehessen futtatni.
Jodakapista Már rájöttem miután írta, csakszólok. :)
LY Egyébként meg Carmack lényegében minden interjúban elmondta már legalább egyszer, hogy a Rage 60fps lesz, a Doom4 az ahol majd visszavesznek 30-ra és feljebb tolják a grafikát.

Piacpolitikai szempontból is jó ötlet amúgy, lesz mit mutogatni hogy mennyit javítottak a grafikán.
LY Endi full szarkazmus üzemmódban van, csakszólok
LY Te már használtad a tech5-ot hogy van összehasonlítási alapod?

Tök jó hogy ilyen jól informált és tapasztalt emberek is vannak idehaza.
Jodakapista Mit számít az, 2 év múlva úgyis fikázni fogod ezt is. :D
LY Quake Wars a Splash damage terméke volt, id nem vállalt benne komoly szerepet.
Seaman Gamekapcson van egy előzetes ,de hiányolom belüle a grafikára irányuló kitérést :/
kismalacka hey hay
Fú, megnyugodtam. Nálad sose lehet tudni az ilyet.
mindig totál egyértelműen ironizálok

amúgy amiket írtam azokat nem véletlen írtam... tudod elég sok totálisan hozzá nem értő játékfejlesztővel dolgoztam együtt eddig, remélem olvassák és értik a célozgatásaimat :)
Dohi
kopoktass

kopogtass :)
Jodakapista Fú, megnyugodtam. Nálad sose lehet tudni az ilyet.
kismalacka hey hay
Eszem megáll, kopoktass már be hozzájuk, hogy megmutasd hogy kell játékot csinálni. Mit keresel még te itthon, mikor úgy látszik sokkal jobban értesz ezekhez mint ezek a semmirekellők akik még egy kezet se tudnak lemodellezni???

Crysis is sajnos hiába gyúrt a dzsungeles részre a növényzet valami szánalmas benne a legnagyobb negatívum a gameben :(
Erre meg már nem is mondok semmit, mert akkora hülyeség, hogy ebből már hidat lehetne építeni. :D
:D
nem érted a viccet :)

a crysis növény fikázás meg nem én voltam, de az tényleg nem vicc volt :D

HARDWiRED™

Szalonna álcázó központ

- 1997-2010 © Minden Jog Fenntartva!

Video és számítógépes játék centrum -

PC Xbox 360 PS3 Wii Playstation 2 PS2 Mozi Trailer 3D Képek

Médiaajánlat/Hirdetési Árak | Impresszum