HARDWiRED Szalonna Álcázó Központ, játékok, PC, Wii, PlayStation, PS2, X360, PS3, Playstation 3
user pass

2009. július 14. kedd

IGNITE: Magyar Next-Gen Autóverseny

Sogun, 13:09 - PC - : - ADATLAP - (47 komment)

(HW Insider) A magyar Nemesys Team stúdió fejleszti az Ignite című autóversenyes játékot. A már kiadott Heat Wave után felturbózták az N3 engine-t, hogy támogassa a mai, megszokott Next-Gen tartalmakat. Extrém élethű és szórakoztató irányításra koncentrálnak arcade-stípusú autóverseny játékukban.

A következő technikai részleteknél véssétek észbe, hogy már az is szerencsés, hogy újabb Next-Gen magyar játék készül itthon és a hazai fejlesztők nem rendelkeznek például a külföldi,  sokmillió dolláros Gran Turismo stúdió erőforrásaival!! Gran Turismóéknál sokéves fejlesztési idő meg a világ összes részéről soktízezerdolláros fizetésre elcsalogatott világsztár gárda dolgozik! Jellemzők: Nyolc darab, 1 négyzetkiloméretes pálya: egyenként 2-3 verzióval várja az érdeklődőket. 15 autó, mindegyikből ötféle festett változat. Minden textúrát specular, normal és tükröződés mapok turbóznak. 22 féle égbolt. Ignite főoldal.
Thx, kismalacka hey hay!

Ignite intró
A videó WIP, azaz tökéletesítés alatt áll.

Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ IGNITE: Magyar Next-Gen Autóverseny
[Beteszem a kedvenceim közé] Oldalak:   1 2
osszaki
Újkrumpli

Küldök emilt osszaki részére  osszaki profilja  osszaki kommentjei 

#47 2009. július 15. 21:49 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Képek alapján még jó is lehet. De nekem akkor is egy Motorhead 2 kellene. :D :D
Jodakapista
A Szent megváltó Topimaci bizalmasa

Küldök emilt Jodakapista részére  Jodakapista profilja  Jodakapista kommentjei  Honlap csekkolása

Kvízsó Szőrmi aka Teliszáj

#46 2009. július 15. 15:12 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Azért még nem kell ripacsozni. :D De amúgy egyetértek, szemrevaló teremtés a néni. :)
Válasz TmGergo #43 hozzászólására
TmGergo

Küldök emilt TmGergo részére  TmGergo profilja  TmGergo kommentjei  Honlap csekkolása

#45 2009. július 15. 15:08 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

igazad van, legalabb Jodaval a nokon nem fogunk osszeveszni :D
Válasz sien #44 hozzászólására
sien
sien a Szöszmögélő Pömpenyulak Szent körömreszelőjének Őre

Küldök emilt sien részére  sien profilja  sien kommentjei  Honlap csekkolása

#44 2009. július 15. 15:07 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

de ha egyszer neki manson tetszik. mért kell belekötni? :D
Válasz TmGergo #43 hozzászólására
TmGergo

Küldök emilt TmGergo részére  TmGergo profilja  TmGergo kommentjei  Honlap csekkolása

#43 2009. július 15. 15:02 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

nem, ez skyboxos! ;)

@Joda
kinezetrol volt szo, es ismerjuk(-d :P) el, Manson ilyen teren nagyon a banyaszbeka segge alatt van Angelahoz kepest ;)
Válasz Sance #41 hozzászólására
richi105
Újkrumpli

Küldök emilt richi105 részére  richi105 profilja  richi105 kommentjei 

#42 2009. július 15. 14:53 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Hmm! nem rossz game lesz ez ám!
Sance
Sance, a Cyberspace szamurája

Küldök emilt Sance részére  Sance profilja  Sance kommentjei  Honlap csekkolása

#41 2009. július 15. 09:28 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Végre nem szendboxos szar! Várjuk!
Jodakapista

Küldök emilt Jodakapista részére  Jodakapista profilja  Jodakapista kommentjei  Honlap csekkolása

#40 2009. július 15. 06:26 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Na, azért nem kell bántani Manson-t se! Khm... -.-"
Válasz TmGergo #35 hozzászólására
3P
A Morzsológyomrú Rohamgiliszták jó útra térítője

Küldök emilt 3P részére  3P profilja  3P kommentjei 

#39 2009. július 15. 05:53 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Nekem is tetszik a játék. Ha azt nézem, hogy magyar meg kis költség fejlesztésű, akkor különösen tetszik. Ámde ha ezeket a jelzőket nem nézem, akkor nem látok benne sajnos olyan pluszt ami kiemelné a többi játék közül és így könnyen sodródhat a játék pár hónap után az alig ismert tucat játékok irányába.
TmGergo

#38 2009. július 15. 00:35 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

termeszetesen teljesen normalis hangja van
http://www.youtube.com/watch?v=tzrW9-yhwfs&feature=related
Válasz Jack Download #37 hozzászólására
Jack Download
Újkrumpli

Jack Download profilja  Jack Download kommentjei  Honlap csekkolása

#37 2009. július 15. 00:03 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Élőbe félelmetes, ez nem ember valami Föladresszált pokli kimondhatatlan nevű bestia.
Vajon milyen hangokat adhat ki ekxsün közbe...
inkwizitor
inkwizitor, a nagyhírű konzol-Cowboy

Küldök emilt inkwizitor részére  inkwizitor profilja  inkwizitor kommentjei  Honlap csekkolása

#36 2009. július 14. 23:52 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

jó tudni h rajtam kívül más is ismeri és hallgatja ^^
Válasz TmGergo #35 hozzászólására
TmGergo

#35 2009. július 14. 22:54 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

{off}
o.O mansonos???
az a ripacs valoszinu szo szerint is leszopna magat (bar, lehet ezt amugy is megteszi), ha igy nezhetne ki

http://oaromeros.files.wordpress.com/2008/01/angela-gossow.jpg
http://strefa.rockmetal.art.pl/ankieta/angela-gossow.jpg
http://carpediembubu.files.wordpress.com/2009/06/angela_gossow.jp g
{/off}
Válasz kapor #32 hozzászólására
Jodakapista

#34 2009. július 14. 22:39 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Ez most ütött! :DDDDDDDDDDDDDDDD
Válasz gid #31 hozzászólására
Ragnar_
100 hozzászólás! Mazsolafalók már tisztelnek

Ragnar_ profilja  Ragnar_ kommentjei 

#33 2009. július 14. 22:36 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Nagy vonalakban gondoltam :) de lehet - e pl. tuningolni az autókat career módban (Flatout , NFS underground) venni kell az autókat , ahogy gyűlik a zseton ? Hány féle verseny mód lesz, lesz benne pl. drift stb.? Ilyesmikre gondoltam kb.
Válasz gid #31 hozzászólására
kapor
Őrmester

Küldök emilt kapor részére  kapor profilja  kapor kommentjei 

#32 2009. július 14. 22:30 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

{idiota mode}
mar megvan az indulotok is ;)
http://www.youtube.com/watch?v=n9AcG0glVu4
{/idiota mode}
Oh, my! Ebből a szépséges lányból milyen iszonyatos hangok jönnek ki. Egy ideig találgattam, hogy ez most ilyen Mansonos nő-férfiimitátor vagy tényleg a szebbik nemhez tartozik, de gugli kisegített.

On:
Gratuláció a fejlesztőknek, az intro nagyon pipec, várom a hangos-hosszabb(?) verziót, remélem update lesz a projectről itt a HW-n ha van valami újság.
Válasz TmGergo #5 hozzászólására
gid
7. Ezüstbundás Hörgőborz ezred parancsnoka

gid profilja  gid kommentjei 

#31 2009. július 14. 22:21 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Körözni kell meg néha előzgetni. :)
Válasz Ragnar_ #30 hozzászólására
Ragnar_
100 hozzászólás! Mazsolafalók már tisztelnek

Ragnar_ profilja  Ragnar_ kommentjei 

#30 2009. július 14. 22:07 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Ez jónak tűnik , látszik , hogy a grafikával nem lesz gond. Játékmenetileg mire lehet számítani kb ?
Válasz inkwizitor #29 hozzászólására
inkwizitor
inkwizitor, a nagyhírű konzol-Cowboy

Küldök emilt inkwizitor részére  inkwizitor profilja  inkwizitor kommentjei  Honlap csekkolása

#29 2009. július 14. 20:34 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

te szedsz valamit? olyan hülye vagy. :'D
Válasz Jodakapista #23 hozzászólására
ladik

Küldök emilt ladik részére  ladik profilja  ladik kommentjei  Honlap csekkolása

#28 2009. július 14. 18:46 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Dead End? :D
Válasz Jodakapista #23 hozzászólására
Morph
Morph, a nagyhírű konzol-Cowboy

Küldök emilt Morph részére  Morph profilja  Morph kommentjei 

#27 2009. július 14. 17:59 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

nos, legalább a screenshotok nincsenek agyon fotosoppolva/AAzva (az AA biztos, a PS csak tipp).

a grafika nagyon bejövős, a 22 skybox miatt tuti vétel. látjátok, nálam ez adta el a játékot :>
marcee
Őrmester

Küldök emilt marcee részére  marcee profilja  marcee kommentjei 

#26 2009. július 14. 17:09 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Hehe, nekem a videó és az égboltok tetszenek a legjobban. :)
Az ingame képekből hiányzik egy kicsit az élet, meg a hangulat. Persze, ha tényleg élethő lesz az irányítás és élvezetes a verseny, akkor semmi gond.
Hajrá fiúk!!!

Szerk: Ja és még jó lenne bele zúzós rockzene, mint mondjuk a Flatout 1-be, élén mondjuk az Ignite-tal!
TmGergo

#25 2009. július 14. 16:57 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

tenyleg! sot, a legelso kepen is! this project is doomed!

komolyra forditva: belyeg a f*szom! nem latok en ebben semmivel sem kevesebbet, mint a manapsag kijovo arcade autos cuccokban, sot, az a meg-sem-jegyeztem-a-cimet zold-feher fosvillamokat szoro extrakat felszedos szar sehol sincs a skyboxeshoz kepest.
Válasz Dulakh #24 hozzászólására
Dulakh

Küldök emilt Dulakh részére  Dulakh profilja  Dulakh kommentjei 

#24 2009. július 14. 16:46 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

en nem latok egyik kepen se belyeget
Középső sor 1., 3. képen ott van a bélyeg: fekete alapon Ignite felirat. :)
Válasz TmGergo #22 hozzászólására
Jodakapista

#23 2009. július 14. 16:40 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

DE!
Válasz ladik #20 hozzászólására
Oldalak:   1 2
Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ IGNITE: Magyar Next-Gen Autóverseny

HARDWiRED™

Szalonna álcázó központ

- 1997-2010 © Minden Jog Fenntartva!

Video és számítógépes játék centrum -

PC Xbox 360 PS3 Wii Playstation 2 PS2 Mozi Trailer 3D Képek