HARDWiRED Szalonna Álcázó Központ, játékok, PC, Wii, PlayStation, PS2, X360, PS3, Playstation 3
user pass

2009. június 13. szombat

Max Payne 3: HD Szkennek

, 14:35 - PC X360 PS3 - Játék: Akció - ADATLAP - (52 komment)

(HW Insider) Nagy úr a papír még mindig 2009-ben. A GameInformer exklúzív screenshotokat tartalmaz a Max Payne 3-ból. Ezen anyag HD szkenneit dobták föl azonnal a netre szemfüles vásárlók. Screenshotok feltehetően később jönnek a megszokott, digitális formában. Annyi már elmondható, hogy a Max Payne 1 és 2 arcával kiválóan lehetett azonosulni. Ez az öregarcú, szétaszott főhős választás úgy tűnik, hatalmas bukással fenyegeti az egész projektet. Hangja is megváltozik, mert iszákos lett és szétmentek a hangszálai. HD Szkennek. 

Max Payne 3-at a Rockstar Vancouver fejleszti, akik a Bully játékokkal öregbítették hírnevüket. Előtte Barking Dog Studiosként megcsinálták a Homeworld: Cataclysm (1998) (PC), Counter-Strike pályák (2000) (PC), Global Operations (2002) (PC), Treasure Planet: Battle at Procyon alkotásokat. Akármekkora palacsintát tudnak is sütni, egyet azért nem szabad elfelejtenünk:
Nem a Remedy fejleszti a Max Payne-t! Max attól volt Max és hangulatos, hogy a Remedy a lelkét is beleolvasztotta, nem beszélve az egyik fejlesztő még az arcát is odaadta a főhősnek: Sam Lakeről van szó (balra), aki egyszerűen illik Max Paynenek. A hangja James McCaffrey volt. Ezek nélkül nincs Max Payne vagy ha van, az a frencsájz megerőszakolása és megszentségtelenítése. Nevezzék át a Max Payne 3-at Johny Macsónak és kész!

Game Informer Csipetkék: ( Rob Nelson fejlesztő szövege a Rockstartól)
  • Nem a fedezékrendszerben bujkálásra koncentrálnak.
  • Vettük az összes Max Payne elemet és lövöldözésbalettet vagy golyó-kungFut csináltunk belőle.
  • 12 évvel a Max Payne 2 után vagyunk.
  • Max megtört ember lett és gazdag család biztonsági őreként tengeti életét.
  • New Yorkból átköltözött Sao Paulo városába, Brazíliába.
  • Sok tárgyat össze lehet törni a játékban, mint például a faládákat.
  • Max embereket használ pajzsnak.
  • A Rockstar beszkennelte Sao Paulo gettóját a hitelesség miatt. Ennek persze a polgármesteri hivatal gyengén örült.

Pletykák:

• Kopasz és szakállas Max még nem elég: fájdalomcsillapítókon él.
  • Gyógyszerfüggősége befolyásolja a játékmenetet
  • Gettóharcokat vívunk majd Sao Pauloban.
  • Teljesen megsemmisíthető környezet és fedezékrendszer került be.
  • Sokkal vérbelezőbb és ultra-erőszakos lett a Bullet Time.
  • Online multiplayer
  • A Rockstar RAGE 3D motorja hajtja (GTA4, Red Dead Redemption)

Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Max Payne 3: HD Szkennek
[Beteszem a kedvenceim közé] Oldalak:   1 2 3
Petyus
Petyus, a Belső Szentély Őre

Küldök emilt Petyus részére  Petyus profilja  Petyus kommentjei 

#52 2009. június 16. 16:01 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=365328

Érdekes.
SinZemillah
SinZemillah a Szőrmadár kommandó edzője

SinZemillah profilja  SinZemillah kommentjei 

#51 2009. június 15. 13:57 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Elmehet a picsbe a Rockstar Vancouver. Ezeknek semmi se szent. Éljenek a jódlapisták, majd ők verik a faxukat max3-ra. Ez pofátlanság amit ezzel a játékkal művelnek. Nincs valahol valami tűntetés, vagy aláírás gyűjtés. Egjen aki kitalálta ezt a koncepciót.
Told ki a szervert a parlament elé. Esetleg gyújtsd fel. Szerintem tökre bekerülnél vele a tévébe.
Válasz headhunter86 #44 hozzászólására
SinZemillah
SinZemillah a Szőrmadár kommandó edzője

SinZemillah profilja  SinZemillah kommentjei 

#50 2009. június 15. 13:56 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

"Max attól volt Max és hangulatos, hogy a Remedy a lelkét is beleolvasztotta..." > fanboy-e-vagy ?
Vizibus
Epertorta-radar kezelő

Vizibus profilja  Vizibus kommentjei 

#49 2009. június 15. 09:21 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Jó elsz ez, jó lesz ez.
Jodakapista
A Szent megváltó Topimaci bizalmasa

Küldök emilt Jodakapista részére  Jodakapista profilja  Jodakapista kommentjei  Honlap csekkolása

Kvízsó Szőrmi aka Teliszáj

#48 2009. június 15. 06:36 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Én azt várom ettől a karaktertől, hogy kellőképp hiányában legyen a moralitásnak, és piszok látványos bullett time effektözön közben ölhessem le a bamba gonoszokat.

Hát ott lesz nekünk az Alan Wake nyugi. :)
Válasz Lemming #47 hozzászólására
Lemming
Lemming a Vad Adrenalin Pumpalovak szelidítője

Küldök emilt Lemming részére  Lemming profilja  Lemming kommentjei 

#47 2009. június 15. 00:11 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

OFF:
Van ráció abban amit írsz (eladások = ÜZLETI siker), de kérlek ne feleltessük meg az eladásokat a minőséggel is...
Mert a kettő nyilván nem ugyanaz. És mint tudjuk, egy jó cím vagy megfelelő marketing ma eladhat majd mindent.

(Plusz nem ártana némi szerkesztés a mondandódba, mert picit összefolyt az a karakterhalmaz így este. :) )

ON:

MP2 után oly mindegy, hogy mit hívnak Max Payne játéknak...
Én azt várom ettől a karaktertől, hogy kellőképp hiányában legyen a moralitásnak, és piszok látványos bullett time effektözön közben ölhessem le a bamba gonoszokat.
Válasz bp #39 hozzászólására
mgsfan

Küldök emilt mgsfan részére  mgsfan profilja  mgsfan kommentjei 

#46 2009. június 14. 23:34 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Abszolút egyetértek. Már várom az első ficsőr bemutatókat, ahol fingani és böfögni is lehet az új alkesz Max-el.
Válasz Sance #43 hozzászólására
Vice
Vice a Szibériai Gyapjasfülű Hómalacok barátja

Küldök emilt Vice részére  Vice profilja  Vice kommentjei 

#45 2009. június 14. 18:21 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

megint ez a sok-sok rinyálás... ha nem tetszik, ne vegyétek meg, vagy képzeljétek oda, hogy más a címe - ettől a játéktól nem fog elromlani az első két rész hangulata
headhunter86
Kadét

Küldök emilt headhunter86 részére  headhunter86 profilja  headhunter86 kommentjei 

#44 2009. június 14. 16:55 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Elmehet a picsbe a Rockstar Vancouver. Ezeknek semmi se szent. Éljenek a jódlapisták, majd ők verik a faxukat max3-ra. Ez pofátlanság amit ezzel a játékkal művelnek. Nincs valahol valami tűntetés, vagy aláírás gyűjtés. Egjen aki kitalálta ezt a koncepciót.
Sance
Sance, a Cyberspace szamurája

Küldök emilt Sance részére  Sance profilja  Sance kommentjei  Honlap csekkolása

#43 2009. június 14. 09:39 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

A Manhunt-ot miért hagytad ki? Annál jobb bizonyíték nincs arra, hogy olykor a Rockstar is csúnyán el tud rontani dolgokat, sőt, botrányosan alja cuccot is ki tud adni a kezei közül. Ami az infók alapján nekem átjön, az alapján ez a Max Payne egy kivénhedt szadista lesz. Köszönjük Rockstar, biztosan hibátlan a játék.
Dr.Jackal
Padavan

Dr.Jackal profilja  Dr.Jackal kommentjei 

#42 2009. június 14. 09:13 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

"Max Payne's journey through the night will continue."

Gondolom erre a sorra sokan emlékszünk. Hát ki hitte volna hogy épp Sao Paolo-ba, a napfényes gettóvilágba fog ez vezetni? : D Szerintem, ha abban az időben mond valaki ilyesmit, az elmebetegeknek járó elnéző mosollyal illették volna legtöbben.
NightBagoly

Küldök emilt NightBagoly részére  NightBagoly profilja  NightBagoly kommentjei  Honlap csekkolása

#41 2009. június 14. 07:53 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

(nem hiába landolt már egy teljes előző generációra készült Max Payne 3 elképzelés a kukában - valószínűleg ezt is addig polírozzák míg megfelel egyfajta belső kritériumrendszernek ami az utóbbi pár évben még nem mondott csődöt...)

Fú bazmeg, ezt kár volt mondanod. Gondolom a kritériumrendszer, amely miatt megbukott az volt, hogy zéró reklámmal nem adtak el sokat a kettőből, ergó az a szar út, kell jobb.
Jodakapista

Küldök emilt Jodakapista részére  Jodakapista profilja  Jodakapista kommentjei  Honlap csekkolása

#40 2009. június 14. 01:22 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

A világ tudom, hogy leszarja én mit gondolok vagy mit veszek meg, de kösz, hogy felhívtad rá a figyelmem azért. :)

Sokmindenben nem értek veled egyet, de igazából nem is érdekel. Rockstar az isten, whatever.

a Rockstar az utóbbi esztendőkben nem nagyon bukott bele semmibe
Khm, GTAIVPCport, khm.
bp
Izzószemű nindzsa

Küldök emilt bp részére  bp profilja  bp kommentjei  Honlap csekkolása

#39 2009. június 14. 01:04 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Érdemes lenne utánanéznie mindenkinek, hogy az általa gányolt, vagy középszerűnek tartott Rockstar brand alatt megjelent játékok mekkora eladásokat is produkáltak valójában... Mert hogy a Bully (ami a hemzsegő hibái ellenére irgalmatlan ötletes kis hangulatbomba volt - még ha kicsit fiatalabb korosztályt is céloz be, és néha bárgyú is), a Warriors (ami szerintem ocsmányul néz ki és nem értem hogy lehetett ennyi ideig ilyen játékot fejleszteni) meg a kimondhatatlan koncepciójú Carnival Games is mind milliós eladásokat tudhatnak maguk mögött! Az, hogy mit gondolsz róla a nagymellényes számítógéped mögül - úgy tűnik nem nagyon zavartatja a világot abban hogy működjön Nélküled is. És bár ezzel a Max Payne 3 koncepcióval akadnak kifogásaim nekem is - mégis könnyen lehet hogy a., Kojima szerű MGS2 csavar forog a levegőben (vagyis ez csak egy apró szelete lesz a játéknak), b., a papíron olvasott információk a játékban jobban átjönnek, c., az olvasott kritikák hatására az elképzelés módosul, finomul a rajongók igényei szerint. De az biztos, hogy a Rockstar az utóbbi esztendőkben nem nagyon bukott bele semmibe, tehát gyaníthatóan ebbe sem fog (nem hiába landolt már egy teljes előző generációra készült Max Payne 3 elképzelés a kukában - valószínűleg ezt is addig polírozzák míg megfelel egyfajta belső kritériumrendszernek ami az utóbbi pár évben még nem mondott csődöt...).
Válasz Jodakapista #35 hozzászólására
Riplakoidase

Küldök emilt Riplakoidase részére  Riplakoidase profilja  Riplakoidase kommentjei  Honlap csekkolása

#38 2009. június 14. 00:09 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Ez inkább Max Pain. -.-
Basil
Basil, a Szamovárorrú Kakasok bolygójának felfedezője

Küldök emilt Basil részére  Basil profilja  Basil kommentjei 

#37 2009. június 13. 22:40 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Vagy Slumdog Murderer.
Sance
Sance, a Cyberspace szamurája

Küldök emilt Sance részére  Sance profilja  Sance kommentjei  Honlap csekkolása

#36 2009. június 13. 22:22 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Nevezzék már át, van is ötletem: John, the Bloodthirsty Hobo.
Jodakapista

#35 2009. június 13. 21:15 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

A Bully is olyan nagy siker volt. :) Azt felejted el, hogy ez nem az a r* akitől a minőségi játékokat kapjuk (vagyis a North). Az viszont elmond valamit, hogy az ezzel foglalkozó híreknél mindenütt _csak_ a fikázás megy és teljesen jogosan. Ha van egy kis eszük újragondolják, hogy miért is kell ezt MP3-nak nevezni.

Ha félúton úgy döntenek, hogy átnevezik és tényleg jó lesz akkor ok, de ez NEM Max Payne. Ezt még a vak is látja....

(btw a hd szkennekre van alternatív hely? Mert ahova mutat a link onnan már leszedték. =/
Válasz Dante #30 hozzászólására
Riplakoidase

Küldök emilt Riplakoidase részére  Riplakoidase profilja  Riplakoidase kommentjei  Honlap csekkolása

#34 2009. június 13. 20:24 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Ez is szubjektív. Nekem pl. a mai napig hányingerem van a gta4-től, és nem csak azért mert kb. az egész PC-s tábort megszopatták az optimalizálás hiányával, hanem mert az a 1.5-2 óra, ami játszottam vele, olyan halál unalmas volt, hogy azt hittem elalszok rajta.

Annyira szeretném ha ebbe most belebukna a r*.
rune

Küldök emilt rune részére  rune profilja  rune kommentjei  Honlap csekkolása

#33 2009. június 13. 20:15 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

:DDDDDDDDDDDDD
Válasz TmGergo #29 hozzászólására
Zoo

Küldök emilt Zoo részére  Zoo profilja  Zoo kommentjei 

#32 2009. június 13. 20:10 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

1. Rockstar!=Rockstar North
2. Még a GTA IV is kapott itt némi fikát, a port pedig pláne.
3. A többség még mindig koncepciót kifogásolja, nema játék vélt minősgét. (Lásd névváltozás követelése.)
4. Én még nem vennék mérget az idei megjelenésre.
5. Nekem személy szerint nemcsak igényem, de időm és pénzem se lesz rá, szóval csak popcornnal az ölemben fogom olvasni a - hőn remélt - Flatline-féle rivjút kísérő flémet :)
NightBagoly

Küldök emilt NightBagoly részére  NightBagoly profilja  NightBagoly kommentjei  Honlap csekkolása

#31 2009. június 13. 19:57 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Erre én elég kicsi esélyt látok, ismerve a rajongók (pl. én) hozzáállását a dologhoz.
Dante

Küldök emilt Dante részére  Dante profilja  Dante kommentjei  Honlap csekkolása

#30 2009. június 13. 19:46 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Rinya rinya hátán, de kb. biztos vagyok benne, hogy év végén mindenki itt fog picsogni, hogy mekkora kurvajó játékot csinált megint a Rockstar... mert ugye ez jól bevett szokása a srácoknak...

:)
TmGergo

Küldök emilt TmGergo részére  TmGergo profilja  TmGergo kommentjei  Honlap csekkolása

#29 2009. június 13. 19:17 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

gazdag csalad fejekent nyilvan azt szeretnem, hogy egy osszehanyt trikos gyogyszerfuggo vigyazzon a gyerekre
biztos azert vettek fel, mert tud ladat torni, elotte meg soha senki mas nep volt erre kepes!
ehh...
Arokh
100 hozzászólás! Mazsolafalók már tisztelnek

Küldök emilt Arokh részére  Arokh profilja  Arokh kommentjei 

#28 2009. június 13. 19:14 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Úgy látom Sam Fisher a Double Agent után, de még a Conviction előtt tett egy kis kitérőt Brazíliába.
Oldalak:   1 2 3
Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Max Payne 3: HD Szkennek

HARDWiRED™

Szalonna álcázó központ

- 1997-2010 © Minden Jog Fenntartva!

Video és számítógépes játék centrum -

PC Xbox 360 PS3 Wii Playstation 2 PS2 Mozi Trailer 3D Képek