HARDWiRED Szalonna Álcázó Központ, játékok, PC, Wii, PlayStation, PS2, X360, PS3, Playstation 3
user pass

2009. június 8. hétfő

Borderlands: Játékmenet

Sogun, 09:41 - PC X360 PS3 - Játék: Akció - ADATLAP - (24 komment)

(HW Insider) A játék új grafikájával vajon hogyan néz ki a játékmenet? Az E3 alkalmával a Gamestar német újságírói készítettek egy jó minőségű kamerás felvételt.

Borderlands: Sekikem játékmenet

Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Borderlands: Játékmenet
[Beteszem a kedvenceim közé] Oldalak:   1
swarcenegger
swarcenegger a Vad Adrenalin Pumpalovak szelidítője

Küldök emilt swarcenegger részére  swarcenegger profilja  swarcenegger kommentjei 

#24 2009. június 10. 11:19 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

:D és a mai nappal egy kicsit a hónlap is megújjult,(végre van a fórumon kívűl más is).
Zoo
A Szent megváltó Topimaci bizalmasa

Küldök emilt Zoo részére  Zoo profilja  Zoo kommentjei 

#23 2009. június 9. 19:05 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

PC/X360/PS3
Válasz uzsz #22 hozzászólására
uzsz
Őrmester

Küldök emilt uzsz részére  uzsz profilja  uzsz kommentjei 

#22 2009. június 9. 18:51 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Ez csak PC vagy as plattformon is jon a dolog? Nagyon tetszik, csak csak emiatt nem szeretnem a gepet fejleszteni. :)
TmGergo

Küldök emilt TmGergo részére  TmGergo profilja  TmGergo kommentjei  Honlap csekkolása

#21 2009. június 9. 13:26 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

ugyanabban a temaban flame is unalmas, kell az uj gyujtos mindig ;)
Válasz Zoo #20 hozzászólására
Zoo

Küldök emilt Zoo részére  Zoo profilja  Zoo kommentjei 

#20 2009. június 9. 12:08 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Az egyensúly uncsi. Főleg a Borderlands híreknél :)
Válasz TmGergo #13 hozzászólására
DeMorte
DeMorte, a nagyhírű konzol-Cowboy

Küldök emilt DeMorte részére  DeMorte profilja  DeMorte kommentjei 

#19 2009. június 9. 10:40 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

És ha nem beleélni akarom magam, hanem szórakozni? Icc a fákin gém! :)
Válasz hkr #14 hozzászólására
moRtiZ
Izzószemű nindzsa

Küldök emilt moRtiZ részére  moRtiZ profilja  moRtiZ kommentjei 

#18 2009. június 9. 07:51 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Továbbra is ugy gondolom hogy kurvajó lesz ez a játék, én nagyon várom. Ja, és tetszik a grafikája is. :)
Jodakapista

Küldök emilt Jodakapista részére  Jodakapista profilja  Jodakapista kommentjei  Honlap csekkolása

Kvízsó Szőrmi aka Teliszáj

#17 2009. június 9. 06:36 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

:PP
Válasz TmGergo #13 hozzászólására
Riplakoidase

Küldök emilt Riplakoidase részére  Riplakoidase profilja  Riplakoidase kommentjei  Honlap csekkolása

#16 2009. június 9. 01:46 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

PoP is cellshaded, mégis fenomenális az egész elejétől a évégig.
TmGergo

Küldök emilt TmGergo részére  TmGergo profilja  TmGergo kommentjei  Honlap csekkolása

#15 2009. június 9. 01:41 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

fantazia?
hkr
Újkrumpli

Küldök emilt hkr részére  hkr profilja  hkr kommentjei 

#14 2009. június 9. 00:33 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Ez szánalmas nem stílusos, egy rajzfilmbe hogy élhetné már bele magát vki? :DDD
TmGergo

#13 2009. június 8. 23:01 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

mint ahogy azt is lealabb 10 ember beirja, hogy az elozo szar volt, ez stilusos stb stb... :D
es a vilagmindenseg igy szepen egyensulyban marad
Válasz Jodakapista #10 hozzászólására
Riplakoidase

Küldök emilt Riplakoidase részére  Riplakoidase profilja  Riplakoidase kommentjei  Honlap csekkolása

#12 2009. június 8. 18:05 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Nem elég darkos.
Warhawk
Warhawk, a Szamovárorrú Kakasok bolygójának felfedezője

Küldök emilt Warhawk részére  Warhawk profilja  Warhawk kommentjei  Honlap csekkolása

#11 2009. június 8. 15:56 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Szerintem csak a szemöldökük gagyi. Olyan textúra-szerű. :D
Jodakapista

Küldök emilt Jodakapista részére  Jodakapista profilja  Jodakapista kommentjei  Honlap csekkolása

Kvízsó Szőrmi aka Teliszáj

#10 2009. június 8. 15:28 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Remélem minden ezzel a játékkal foglalkozó hírnél beírja legalább 10 ember, hogy szar, az előző jó volt stb stb... :D

Továbbra is jobb mint volt szvsz. A gameplay meg semmi különös eddig.
scip_
Megkóstolta a szalonnát

Küldök emilt scip_ részére  scip_ profilja  scip_ kommentjei 

#9 2009. június 8. 13:48 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

A régi dárkosssabb volt de ebben már lesz riltájmvepöncséndzs, ha minden igaz...
TmGergo

#8 2009. június 8. 12:34 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

regi graf jo, uj graf rossz.
swarcenegger
swarcenegger a Vad Adrenalin Pumpalovak szelidítője

Küldök emilt swarcenegger részére  swarcenegger profilja  swarcenegger kommentjei 

#7 2009. június 8. 12:28 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

csuhajja Elégjólfest ez így ,XIII MMo :D

Mindenesetre Utánaolvasunk miislessz ez valójában...
Damoqles
Man in Black élenjáró ügynöke

Küldök emilt Damoqles részére  Damoqles profilja  Damoqles kommentjei  Honlap csekkolása

#6 2009. június 8. 11:01 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Ez multiplayer játékmenet volt, vagy az XP-szórás így megy a single-ben (is)? El is felejtettem, hogy egy nyílt világú akció-RPG lesz, mostanában kizárólag a grafikájáról van csak szó. És kezd unalmas lenni a minden hírnél elismételt jajmiezmá--végreeredeti véleménypáros...
Vizibus
Epertorta-radar kezelő

Vizibus profilja  Vizibus kommentjei 

#5 2009. június 8. 10:45 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Nekem még mindig bejön. Stílusa van.
chrss
Man in Black élenjáró ügynöke

Küldök emilt chrss részére  chrss profilja  chrss kommentjei  Honlap csekkolása

#4 2009. június 8. 10:33 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Miert kell elb*szni ezzel a rajzos sz*rral ami jóóóó volt?????
Az átlagosan fos kinézetet lecserélték erre. Ez legalább nem átlagosan fos.
Válasz hkr #1 hozzászólására
Re@per
Re@per tábornagy

Küldök emilt Re@per részére  Re@per profilja  Re@per kommentjei 

#3 2009. június 8. 10:27 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Gagyi.
brianaspirin
Felderítő

brianaspirin profilja  brianaspirin kommentjei 

#2 2009. június 8. 10:23 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

cserébe legalább remélem, hogy nem kell gigakonfig hozzá.
hkr
Újkrumpli

Küldök emilt hkr részére  hkr profilja  hkr kommentjei 

#1 2009. június 8. 10:19 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Miert kell elb*szni ezzel a rajzos sz*rral ami jóóóó volt?????
Oldalak:   1
Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Borderlands: Játékmenet

HARDWiRED™

Szalonna álcázó központ

- 1997-2010 © Minden Jog Fenntartva!

Video és számítógépes játék centrum -

PC Xbox 360 PS3 Wii Playstation 2 PS2 Mozi Trailer 3D Képek