HARDWiRED Szalonna Álcázó Központ, játékok, PC, Wii, PlayStation, PS2, X360, PS3, Playstation 3
user pass

2008. október 2. csütörtök

Fallout 3: Teherszállító Mutáns Tehén

Sogun, 19:51 - PC X360 PS3 - : - ADATLAP - (41 komment)

(HW Insider) Friss képvihar lepte meg a Fallout 3 bálvány előtt térdeplő rajongókat. Playmate raider, hangulatos belső Vault-terek, nukláris csapást átvészelt háromkerekű tricikli és borongós arcú épületszobor támogatják a roskadozó fílinget. Nagy meglepetésre a Bethesda úgy határozott, hogy PS3-ra nem teszik elérhetővé a DLC-t, letölthető csomagokat.. 

Xbox 360 és PC letölthető multiplayer pakk mérete a "Knights of the Nine" Oblivion kiegészítőhöz hasonlítható. A jövőbeli Fallout 3 DLC-ket annyira nem dolgozza ki a Bethesda, mint a szuperigényes "Shivering Isles"-al tette. 
Thx, Dulakh!

Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Fallout 3: Teherszállító Mutáns Tehén
[Beteszem a kedvenceim közé] Oldalak:   1 2
Hubert
Padavan

Küldök emilt Hubert részére  Hubert profilja  Hubert kommentjei 

#41 2008. október 4. 17:39 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Mindenert karpotol majd a szetloccsano koponya animacio, critical hit/sniper rifle.
Dohi
A Szent megváltó Topimaci bizalmasa

Dohi profilja  Dohi kommentjei  Honlap csekkolása

#40 2008. október 4. 04:04 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Egy próbát mindenkinek megér.

foleg hogy nem lesz demo, ha jol remlik.
Válasz zoodoo #35 hozzászólására
Mr. Chapell

Küldök emilt Mr. Chapell részére  Mr. Chapell profilja  Mr. Chapell kommentjei  Honlap csekkolása

#39 2008. október 3. 15:12 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

ja, inkább a volt könyvelőnkre hasonlít. Le is lépett a pénzzel.
Válasz Vice #37 hozzászólására
Alwares
Padavan

Küldök emilt Alwares részére  Alwares profilja  Alwares kommentjei  Honlap csekkolása

#38 2008. október 3. 14:16 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Jól nézki, frankó lesz majd 360 projektorral :P
Vice
Vice a Szibériai Gyapjasfülű Hómalacok barátja

Küldök emilt Vice részére  Vice profilja  Vice kommentjei 

#37 2008. október 3. 12:38 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

mindig elcsodálkozok, hogy az embereknek milyen rossz az arcmemóriájuk

sebestyén balázs? wtf? ennyi erővel david backham vazz

ti a magyar robert de niro hasonmást is beszopnátok, ami régebben a fókuszban volt
Mókus
Mókus, a nagyhírű konzol-Cowboy

Mókus profilja  Mókus kommentjei 

#36 2008. október 3. 09:58 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

kifog egy szarúl kinéző játékkal 40" képernyőn játszani 1024x -ben ????
Adj egy 40"-os képernyőt és én bevállalom.
Válasz swarcenegger #18 hozzászólására
zoodoo
Kadét

zoodoo profilja  zoodoo kommentjei 

#35 2008. október 3. 09:52 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Egy próbát mindenkinek megér. A játék hangulatát úgyis mindenki másképp fogja megítélni.
Heru-sa-Aset
100 hozzászólás! Mazsolafalók már tisztelnek

Heru-sa-Aset profilja  Heru-sa-Aset kommentjei 

#34 2008. október 3. 09:45 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Az tényleg Sebestyén Balázs és most meditál az újabb könyvére.

A tehén tőgye esetleg védett, zárt és meleg környezetben való szállításra alkalmas zsákká mutálódhatott. Úgy néz ki, mint a Mikulás puttonya.
lAce
lAce a Pöffeszkedő Gurmula elit alakulat kiképzője

Küldök emilt lAce részére  lAce profilja  lAce kommentjei  Honlap csekkolása

#33 2008. október 3. 09:45 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

multiplayer pakk? Errol meg nem hallottam...
Igen, és külön achievement lesz "Diplimacy"-val nyerni :D
Válasz lewton #28 hozzászólására
HiVe
Epertorta-radar kezelő

Küldök emilt HiVe részére  HiVe profilja  HiVe kommentjei 

#32 2008. október 3. 09:22 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Sztem graf rendben feeling rendben.. valami csak lesz ezzel :)

@Druzsba : "Hol a brahmin másik feje? Pont takarásban? "

Ez háziasított.. :)
mikkamakka
mikkamakka, a Szamovárorrú Kakasok bolygójának felfedezője

Küldök emilt mikkamakka részére  mikkamakka profilja  mikkamakka kommentjei  Honlap csekkolása

#31 2008. október 3. 08:49 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Nekem nagyon bejon. Mire megjelenik, talan vegig is jatszom a stalker CS-t.
A fikazok le vannak tojva!:DDD
Jander
Jander, a Cyberspace szamurája

Küldök emilt Jander részére  Jander profilja  Jander kommentjei 

#30 2008. október 3. 02:20 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Ez baromi jó, nekem bejön a hangulat a képekről, sajnálatos, hogy másnak nem. Úgy tűnik jót fogok játszani végre, ideje lenne!
guzaf
guzaf tábornagy

Küldök emilt guzaf részére  guzaf profilja  guzaf kommentjei  Honlap csekkolása

#29 2008. október 3. 01:00 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

kovezzetek meg, de szerintem hangulatosak. bar ennek ellenere meg mindig nem gyozott meg hogy ki kene probalnom
lewton
Különleges ügynök

Küldök emilt lewton részére  lewton profilja  lewton kommentjei 

#28 2008. október 3. 00:36 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

multiplayer pakk? Errol meg nem hallottam...
rune

Küldök emilt rune részére  rune profilja  rune kommentjei  Honlap csekkolása

#27 2008. október 3. 00:07 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Oké.
Engem meggyőztél.
Válasz Fever #26 hozzászólására
Fever

Fever profilja  Fever kommentjei 

#26 2008. október 2. 23:12 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

a Stalker is király volt, ez is az lesz... ennyi:D csak hozzáállás kérdése
headhunter86
Kadét

Küldök emilt headhunter86 részére  headhunter86 profilja  headhunter86 kommentjei 

#25 2008. október 2. 22:24 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Nekem ez a grafika elég nyers. Valahogy olyan semilyen, olyan fakó.
inkwizitor
inkwizitor a Szibériai Gyapjasfülű Hómalacok barátja

Küldök emilt inkwizitor részére  inkwizitor profilja  inkwizitor kommentjei  Honlap csekkolása

#24 2008. október 2. 22:10 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

na ez hol steril? kopárnak meg naná hogy kopár néhány atom bomba után...
bandras
7. Ezüstbundás Hörgőborz ezred parancsnoka

Küldök emilt bandras részére  bandras profilja  bandras kommentjei  Honlap csekkolása

#23 2008. október 2. 22:04 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

A grafika a STALKER kapcsán jött elő, a hangulat és a játékélmény a látottak alapján igencsak megkérdőjelezett részemről. Marad az első és második rész. :)
Druzsba

Küldök emilt Druzsba részére  Druzsba profilja  Druzsba kommentjei  Honlap csekkolása

#22 2008. október 2. 21:57 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Hol a brahmin másik feje? Pont takarásban?
TnS
TnS, a Belső Szentély Őre

Küldök emilt TnS részére  TnS profilja  TnS kommentjei 

#21 2008. október 2. 21:52 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Bethesda Wants Quentin Tarantino's Fallout 3 Movie Proposal
http://multiplayerblog.mtv.com/2008/10/02/one-liner-fallout-movie /
L3zl13
Izzószemű nindzsa

Küldök emilt L3zl13 részére  L3zl13 profilja  L3zl13 kommentjei 

#20 2008. október 2. 21:46 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

-kopár ,steril
Egy posztapokaliptikus világ kopár és steril?
Mily szörnyűség! :D
Válasz swarcenegger #18 hozzászólására
kismalacka hey hay
kismalacka hey hay, a nagyhírű konzol-Cowboy

kismalacka hey hay profilja  kismalacka hey hay kommentjei 

#19 2008. október 2. 21:45 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

azért túlzásokba ne essünk, hol itt a rossz grafika???
swarcenegger
swarcenegger a Vad Adrenalin Pumpalovak szelidítője

Küldök emilt swarcenegger részére  swarcenegger profilja  swarcenegger kommentjei 

#18 2008. október 2. 21:21 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

:D holy shit !!! ez űberfoss :P
-kopár ,steril,retentő színek cserébe a fegyverek egészpofásan kivannak dolgozva :)

---és ha valaki azzal jön ,hogy ennek nem a grafika az erősége hanem a sztori akkor kérdem én mért nem Wii-re vagy 486dx-re adják ki ? kifog egy szarúl kinéző játékkal 40" képernyőn játszani 1024x -ben ???? a sztori egy dolog de ha fájdalmassan randán néz ki akkor minek a nextgen cucc alá?
Balage
Őrmester

Küldök emilt Balage részére  Balage profilja  Balage kommentjei 

#17 2008. október 2. 21:14 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Jaj, és nem én siránkozom... :P
Sogun, van olyan tricikli is, aminek nem 3 kereke van? :))

Pach: és a sötét humoráról, a változatos dialógusokról, nem csak a "fuckin"-ozásban kimerülő nyelvhasználatról stb... :)
Oldalak:   1 2
Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Fallout 3: Teherszállító Mutáns Tehén

HARDWiRED™

Szalonna álcázó központ

- 1997-2010 © Minden Jog Fenntartva!

Video és számítógépes játék centrum -

PC Xbox 360 PS3 Wii Playstation 2 PS2 Mozi Trailer 3D Képek