HARDWiRED Szalonna Álcázó Központ, játékok, PC, Wii, PlayStation, PS2, X360, PS3, Playstation 3
user pass

2008. augusztus 15. péntek

Batman: Arkham Asylum + KÉPEK!

Birdy, 13:44 - PC X360 PS3 - Játék: Akció - ADATLAP - (73 komment)

(Shacknews) Amikor kiderült, hogy a Game Informer Batmanes címlappal került az újságárusokhoz, mindenki arra számított, hogy a Pandemic féle The Dark Knight adaptáció kerül majd terítékre. Kiderült azonban, hogy a képregényhez kapcsolódó jogok az Eidosnál vannak, ezért frissen bejelentett  Batman: Arkham Asylum kizárólag a DC képregényen alapszik, szóval ne is számítsunk a Ledger féle Jokerre és a Nolan tesók által újrakreált realisztikus Gothamre. Nézdahátam akciójátékról van szó, ami azzal kezdődik, hogy Batman leszállítja Jokert az Arkham Asylumba, ahol Gotham legveszélyesebb bűnözői vannak elszállásolva. Ezek a híres neves nehézfiúk csapdát állítanak hősünknek és innentől kezdődik a játék, amelynek sztoriját az Emmy díjas Paul Dini hozta össze. Egyelőre még nincsenek hivatalos képek, de pár GI szkennen szemrevételezhetjük a játék grafikáját, amely itt-ott meglepően jól néz ki. Megjelenés jövőre, platform: PC, X360, PS3 (TnS Hírügynökség)

Megérkeztek a hivatalos képek, igaz nem túl gigászi felbontásban:

Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Batman: Arkham Asylum + KÉPEK!
[Beteszem a kedvenceim közé] Oldalak:   1 2 3
kismalacka hey hay
kismalacka hey hay a Szibériai Gyapjasfülű Hómalacok barátja

kismalacka hey hay profilja  kismalacka hey hay kommentjei 

#73 2008. augusztus 16. 21:05 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

szerintem a batman legyőzi azt az izmos embert is, pedig vékonyabb valamivel
de biztos profibb
:)
Damoqles
Különleges ügynök

Küldök emilt Damoqles részére  Damoqles profilja  Damoqles kommentjei  Honlap csekkolása

#72 2008. augusztus 16. 18:14 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Az alapanyag ismeretében nem győzök hitetlenkedni, hogy bevállalták, hogy pont ezt vállalták be a srácok. Kevés más képregény van, amihez még kevésbé illik az ütöm-vágom tucatakciózás, mint ez... másfelől meg ha megtartanák a képregény eredeti látványvilágát és hangulatát, itt Okamit verően művészi, csak háromszor betegebb agymenést várhatnánk, az meg, gondolom, nem aratna akkorát. :) Egy EfBB-féle kompromisszummal mondjuk azért meglégednék én is.

Tessék, egy elemzés - a legigényesebb, legszofisztikáltabb és legemelkedettebb, hátha akad itt, aki még fanyalog holmi képregények hallatán >:P :
http://geekz.blog.hu/2008/08/06/batman_arkham_elmegyogyintezet

Szerk.: Hoppá, okami itt alattam eggyel, nem téged veretnélek az AA-val, hanem a játékot. Na. Oké, tisztáztuk. :D
okami
Padavan

Küldök emilt okami részére  okami profilja  okami kommentjei 

#71 2008. augusztus 16. 14:09 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Hmmmmmmm tudom ez most vad váltás lesz, de.

Igazi Goth/Steampunk pokemon? Drámai Hideo-s fightokkal és jelenetekkel? :D:D
sk8Beast
Epertorta-radar kezelő

Küldök emilt sk8Beast részére  sk8Beast profilja  sk8Beast kommentjei 

#70 2008. augusztus 16. 13:36 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Nem vagyok oda Batman-ért, sőt, egyik szuperhős haverjáért sem (kövezzetek :D), de ez a játék nagyon jónak igérkezik. Kiváncsian várom, mi lesz belőle.
FreelancerMk4
FreelancerMk4, a Szamovárorrú Kakasok bolygójának felfedezője

Küldök emilt FreelancerMk4 részére  FreelancerMk4 profilja  FreelancerMk4 kommentjei  Honlap csekkolása

#69 2008. augusztus 16. 09:59 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

A maintenant az lehet még "jelenleg" is ebben a szövegkörnyezetben, bár a lényegen úgy sem változtat.
Válasz rune #68 hozzászólására
rune
A Szent megváltó Topimaci bizalmasa

Küldök emilt rune részére  rune profilja  rune kommentjei  Honlap csekkolása

#68 2008. augusztus 16. 00:22 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Az asszony szerint a francia szöveg a következő:
"J'ai aimé, j'ai souffert maintenant je hais."
"Szerettem, szenvedtem, most gyűlölök."
Dr.Jackal
Különleges ügynök

Dr.Jackal profilja  Dr.Jackal kommentjei 

#67 2008. augusztus 16. 00:11 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Az nem is gond, mert őszintén szólva azt nem lehetne igazán jól átültetni játékba. Legalábbis jómagam nem tudom elképzelni.

dragon55: Escape from Butcher Bay-el mi a gond? Szerintem igen kellemes darab volt, történet megfelelő, hangulat 10 pontos, megjelenítése abban az időben pláne tökéletes.
Válasz mgsfan #65 hozzászólására
Zombeez
Zombeez, a Szamovárorrú Kakasok bolygójának felfedezője

Küldök emilt Zombeez részére  Zombeez profilja  Zombeez kommentjei  Honlap csekkolása

#66 2008. augusztus 15. 23:00 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

ja igen dzsordzsklúnis kockaáll
Válasz Levthon #58 hozzászólására
mgsfan
mgsfan tábornagy

Küldök emilt mgsfan részére  mgsfan profilja  mgsfan kommentjei 

#65 2008. augusztus 15. 22:53 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Az a poén, hogy nem a képregény történetét fogjuk végigvinni a játékban. (csak a címet és a körítést vették át) Szomorú, de én még nem olvastam ezt a Batman képregényt.(bár hamarosan pótolva lesz) Az infót egy másik oldalról tudom.
Válasz Dr.Jackal #64 hozzászólására
Dr.Jackal
Különleges ügynök

#64 2008. augusztus 15. 22:18 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Közben elolvastam az Arkham Asylum-ot, beteg egy darab, annyi szent (Lustmord pedig csodás aláfestő zene hozzá), kifejezetten tetszett a rajzolása is, kár, hogy pár szereplővel nem vagyok annyira ismerős, a tökéletes beleéléshez bizonyára az is elkélne, de így sem volt rossz (és igen, valszeg Croc nevű illető látható a korábban emlegetett képen, bár ebben a különálló történetben nem derül ki ki is ő valójában, pedig rá, meg Doctor Destiny-re kíváncsi lettem volna). Nem tudom, hogy miképp akarják ezt a történetet játékba átvinni, nem lesz egyszerű.

Ja, és a képregény sokkal darkosabb : D rajongók, szuronyt szegezz
vna
Megkóstolta a szalonnát

vna profilja  vna kommentjei 

#63 2008. augusztus 15. 21:41 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

A bal alsó képen valószínűleg rébusz (egykori) céllája látható. De valaki tudja, hogy miért vannak franciául a kérdések a falon?
rune

Küldök emilt rune részére  rune profilja  rune kommentjei  Honlap csekkolása

#62 2008. augusztus 15. 21:24 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

nem szokasom ketnaponta avatart cserelni, mint ahogy itt teszik nehanyan
Te most kire célzol?
Válasz Dohi #34 hozzászólására
Foltimor
7. Ezüstbundás Hörgőborz ezred parancsnoka

Küldök emilt Foltimor részére  Foltimor profilja  Foltimor kommentjei 

#61 2008. augusztus 15. 20:29 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Csak egy régi ismerős. :) Képregényt nem ismerem annyira, de a rajfilmben a 23. részben tűnik fel először, Killer Croc. :) Így jobban megnézve, lehet keverem, mert ez a dög hatalmas, azért ekkora különbség nem volt köztük méretileg, bár az is lehet, hogy a készítők vetették el a sulykot.

okami ezért kell néha visszaolvasni. :P

Bár magamnak válaszoltam, nem volt direkt, a jó szándékot nézzétek. :))
Válasz Foltimor #12 hozzászólására
okami
Padavan

#60 2008. augusztus 15. 19:54 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

BTW a 3. képen ki is a nagy darab fagyiárus?
okami
Padavan

#59 2008. augusztus 15. 19:53 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Nem elég darkos! Vicc-vicc

Nagyon pöpec. Fene se gondolná hogy ezt pont egy böszmen gémre mondom, de ebből árad a feeling.
Levthon
Kadét

Küldök emilt Levthon részére  Levthon profilja  Levthon kommentjei  Honlap csekkolása

#58 2008. augusztus 15. 19:30 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

egy kicsit az zavar hogy ez a batman a george clooneyra hajaz pedig nem kéne neki :D
Dr.Jackal
Különleges ügynök

#57 2008. augusztus 15. 19:22 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Először el sem akartam hinni, hogy ez egy játék lesz, a kinézetéből kiindulva. Abszolút lenyűgöző, minden tekintetben, mostmár csak mozgásban kellene látni. És egy kicsivel több konkrétumot is elhinthetnének.

Remélem nem indítanak petíciót, hogy Heath Ledger-re jobban kellene hasonlítson Joker. Így is elég darkos : D
Jodakapista

Küldök emilt Jodakapista részére  Jodakapista profilja  Jodakapista kommentjei  Honlap csekkolása

Kvízsó Szőrmi aka Teliszáj

#56 2008. augusztus 15. 19:17 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Gondoltam, hogy még mindig a 4-es az eredeti, de sose lehet tudni. :)
Válasz FreelancerMk4 #54 hozzászólására
Levthon
Kadét

Küldök emilt Levthon részére  Levthon profilja  Levthon kommentjei  Honlap csekkolása

#55 2008. augusztus 15. 19:07 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

hatarozottan jol néz ki ez a game, teljesen egybe van a design meg minden, es akkor is ez a joker az igazi bárki bármit mondd.
FreelancerMk4
FreelancerMk4, a Szamovárorrú Kakasok bolygójának felfedezője

Küldök emilt FreelancerMk4 részére  FreelancerMk4 profilja  FreelancerMk4 kommentjei  Honlap csekkolása

#54 2008. augusztus 15. 18:56 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Utoljára a 4-es volt valódi önmaga.
OFF
És még mindig a 4-es a valódi önmagam. Végül is... vannak Elvis immitátorok és vannak Lancer immitátorok. Mi a közös bennük? Mindkettő legenda. :)

ON
Viszont a program egész jól fest. És PC-re is jön. :)
Válasz Jodakapista #40 hozzászólására
Grifter

Küldök emilt Grifter részére  Grifter profilja  Grifter kommentjei 

#53 2008. augusztus 15. 18:28 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Joker! .
Wes Craven
Harci szőrzet elemző

Wes Craven profilja  Wes Craven kommentjei 

#52 2008. augusztus 15. 18:18 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

jól néz ki, lehet normálisan megcsinálják :)
TnS
TnS, a Belső Szentély Őre

Küldök emilt TnS részére  TnS profilja  TnS kommentjei 

#51 2008. augusztus 15. 17:52 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Game Informeresek rákoppinthattak az orrukra, mert törölve lett a hivatalos oldalról. :)
Visor
Padavan

Visor profilja  Visor kommentjei 

#50 2008. augusztus 15. 17:36 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Jónak tűnik, csak az a hülye Betmen ne lenne benne? :)

De ha már szerepel, legább ostoba füle ne lenne...
mgsfan
mgsfan tábornagy

Küldök emilt mgsfan részére  mgsfan profilja  mgsfan kommentjei 

#49 2008. augusztus 15. 16:50 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

I mean.. what the hell happened?? :O

... did your balls drop off? :D
Válasz Jodakapista #32 hozzászólására
Oldalak:   1 2 3
Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Batman: Arkham Asylum + KÉPEK!

HARDWiRED™

Szalonna álcázó központ

- 1997-2010 © Minden Jog Fenntartva!

Video és számítógépes játék centrum -

PC Xbox 360 PS3 Wii Playstation 2 PS2 Mozi Trailer 3D Képek