HARDWiRED Szalonna Álcázó Központ, játékok, PC, Wii, PlayStation, PS2, X360, PS3, Playstation 3
user pass

2008. március 25. kedd

Hellgate: London A Pokolban égés élvezete

Sogun, 21:29 - PC - Játék: Akció - ADATLAP - (59 komment)

(HW Insider) Négy hónappal a startja után a Hellgate: London finoman szólva nem váltotta be a hozzája tűzött reménykedéseket. Online iszonyatosan vulgáris leszidásokat kapott a játékosoktól, akiknek zöme aztán rekordsebességgel ott is hagyta a bughalmaz Hellgate univerzumot. Szeginy Bill Roper nagymester - Flagship CEO - azóta sarokba lehajított, száradt fánkokat rágcsál és némi esővizecskével öblíti le a kemény falatokat ebédre.

Elmondása alapján a fejlesztőcsapat szétgyilkolta magát, hogy kijavítsa a játékot. Új tartalmat építettek be a The Stonehenge Chronicles kiegészítőbe, amivel vissza remélik csalogatni a látogatókat. Csak hát az első benyomás nagy úr, azt nem lesz egyszerű semmissé tenni. Még az UrbanDictionary is felvette a cégnevüket, mint extrém balszerencsés gúnyszót. A Gebaszhoz hasonló, vásárlás után egyből elromló termékkel bepalizott vevő tragikus helyzetét elnevezték flagshippednek.. Bill közben  a plexiüveg mögött imádkozik és suttogja: "Nem gáz, nem gáz, még van remény, segíts rajtunk Szentségtelen PokolÚr.."

Ettől függetlenül remélik, hogy a temérdek ingyen és fizetős tartalom végre-valahára beillesztésével, plusz a tengernyi hibák kijavításával most már játszhatóvá, mi több élvezetessé tették a Hellgatet.. Több hónapi tesztelés hiánya ide-vagy-oda.. Iszonyatos rajongó-kivándorlás történt, amit már nem úgy tűnik, hogy vissza lehetne fordítani. A remény hal meg utoljára.. Az öltönyös pénzes befektetők a Flagship legénység fejeihez szegezték a fúziós karabélyok kormosra égett csöveit. Nem tehetnek mást, folytatják a fejlesztést. Pokoli szituáció!
Thx, TnS!

Készíttessenek a Blur Studiossal még egy múvit, amiben a pap-lovagnő meztelenül
fürdik a gőzölgő habokban és egy démon jól  hm.. megmossa a hátát.
Tuti siker lenne és visszacsábulnának az elszaladt rajongók is..

Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Hellgate: London A Pokolban égés élvezete
[Beteszem a kedvenceim közé] Oldalak:   1 2 3
stevyxix
Kadét

Küldök emilt stevyxix részére  stevyxix profilja  stevyxix kommentjei 

#59 2008. március 28. 16:00 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Kis helyesbítés:
-plusz karakter slot már mindenkinek rendelkezésre áll (24)
-1.3-ba lesz új pvp mód (csoportos pvp és pvp rank rendszer)
-A doboz másra is jó, lehet belőle restorative-ot csinálni ami lényegében egy power pack-ból és egy health injektor-ból tevődik össze ill az 1.2-es patchbe debutált 3 új pet is evvel kelthető ki (bár ez kicsit mellékes).
-amit nem írtál az az előfizetőnek dupla stash-e van

A leírtakkal egyet értek. Ha valakit érdekel a játék próbálja ki, nyomja végig, ha tetszik neki akkor multiban csak jobb a játék akkor talán érdemes beruházni (lehet 5k-t is venni van aki árulja), ha pedig már végigment és még mindig nagyon bejön esetleg ismerősök is mind Stonehengen nyomják érdemes megnézni azt is.
Ha pedig nem akkor érdemes megnézni a Mythos-t aminek nemsokára lesz a nyílt bétája :)
Válasz Shame #58 hozzászólására
Shame
Megkóstolta a szalonnát

Shame profilja  Shame kommentjei  Honlap csekkolása

#58 2008. március 28. 13:35 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Ezekből a tökmind1 dolgok:

Guild Creation and Management - nem lényeg igazán szvsz
Additional Character Slots - meg lehet lenni nélküle
Themed Events and Quests - ami eddig volt az tökmind1
Unique Event Items - ami eddig volt az tökmind1
Special Event Pets - ami eddig volt az tökmind1
New Skills and Spells - még nem vót, de 1.3 már lesz
New Character Classes - még nem vót
Raid-Level Areas - még nem vót
Seasonal / Themed Events and Items - még nem vót
Additional Difficulty and Game Play Modes - még nem vót
Additional PvP Modes and Rewards - még nem vót
Achievement Rewards - még nem vót
Advanced Guild Management Tools - még nem vót
Web-based Rankings and Character Viewing - még nem vót

szóval jelenleg a Stonehenge ami értelmes az előfizus dolgokból, meg a stash. ja és a horadric cube, de az is csak azért mert "növeli" az invertoryd. sztem első végigjátszásra felesleges a Stonehenge. Később úgyis eliten fogod tolni és először csak normalon mehetsz. Ha meg egyszer végigjátszottad akkor már látni fogod, hogy érdekel-e annyira a játék, hogy perkálj. Eliten is igazából 30. szint környékétől érdemes fizetni. Tehát van idő eldönteni ;)
MBlackKnight
7. Ezüstbundás Hörgőborz ezred parancsnoka

MBlackKnight profilja  MBlackKnight kommentjei 

#57 2008. március 28. 13:26 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

MBlackKnight: ha érdekel itt le vannak írva az élteképes 1.2-es MM buildek:

http://forums.hellgatelondon.com/showthread.php?t=86685
Thx, de nem élek "guide"okkal. Szeretem magam kitapasztalni hogy jó e amit csináltam vagy sem. :)

Mi az amit nem lehet vele csinálni havidij nélkül? (Tudom volt régebben cikk róla, de akkor nem jelent még meg).
Hardcore Mode
Guild Creation and Management
Larger Stash
Additional Character Slots
Themed Events and Quests
Unique Event Items
Special Event Pets
New Levels to Explore
New Monsters
New Weapons
New Skills and Spells
New Character Classes
Raid-Level Areas
Seasonal / Themed Events and Items
Additional Difficulty and Game Play Modes
Additional PvP Modes and Rewards
Achievement Rewards
Advanced Guild Management Tools
Web-based Rankings and Character Viewing

Ebből nekem igazán csak a HC fáj, illetve az új helyszínek.
Válasz Shame #55 hozzászólására
Jander
Jander, a Cyberspace szamurája

Küldök emilt Jander részére  Jander profilja  Jander kommentjei 

#56 2008. március 28. 12:31 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Mi az amit nem lehet vele csinálni havidij nélkül? (Tudom volt régebben cikk róla, de akkor nem jelent még meg).
Válasz Shame #54 hozzászólására
Shame
Megkóstolta a szalonnát

#55 2008. március 28. 12:17 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

MBlackKnight: ha érdekel itt le vannak írva az élteképes 1.2-es MM buildek:

http://forums.hellgatelondon.com/showthread.php?t=86685
Shame
Megkóstolta a szalonnát

#54 2008. március 28. 07:36 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

havidíj nélkül is simán el lehet vele játszani pár hónapot!
Jander

#53 2008. március 28. 01:25 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Köszi az infót. Mondjuk ha az többi szerveren is ez a helyzet, akkor tényleg játszhatják túl sokan. De meglátjuk, igazából ha nem lenne havi dijas, szerintem sokkal de sokkal többen játszanák, én pl. rászánnék 10k-t (5-t simán) ha nem lenne havidij. De hát ők tudják.
Válasz stevyxix #52 hozzászólására
stevyxix
Kadét

Küldök emilt stevyxix részére  stevyxix profilja  stevyxix kommentjei 

#52 2008. március 27. 20:22 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Igen 4 szerver van ebből mi európaiak 3-on játszhatunk, de igazából csak Sydonai(EU) szerveren érdemes, mivel úgy is itt van a többi magyar is.
A szerveren változó a jelenlévők száma a csúcs kb 2-2,1k ez szombat este 8 óra mondjuk mikor mindenki ráér játszani a játékkal (de hétköznap is közel ennyi van kb 2k a csúcsidőben)
(érdeklődöknek /who parancsal lehet megnézni hányan vannak a szerveren)
Elnézve az eddigi kommenteket örülök, hogy van aki még hisz a játékban, mivel szerintem is nagyon jó játék és kategóriában ez a legjobb játék jelenleg (szerintem legalábbis).
Shame
Megkóstolta a szalonnát

#51 2008. március 27. 19:39 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

a hellgatelondon.hu jobb oldali üzenőfalán van eladó játék 5K-ért ha érdekel valakit ;)

egyébként a tegnapi napon szállt be a buliba a Comerica Bank a Flagship finanszírozásába.
Zoo
A Szent megváltó Topimaci bizalmasa

Küldök emilt Zoo részére  Zoo profilja  Zoo kommentjei 

#50 2008. március 27. 18:37 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Nyilván a demó alapján nem kap teljes és aktuális képet a játékról az ember, de nem a mai napig kisebbségben lévő dicsérő hozzászólások alapján fog az ember a vásárlás mellett dönteni. Erről van szó, nem értékelésről.

Ezek a hülye fikázók, még a demót is ők rontották el, véletlenül sem a Flagship! (Tudom, hogy ilyet nem írtál, csak szarkazmusnak szánom, mielőtt egy nagy félreértés következne. Igen, olyan demót kell kiadni, hogy az ember kedvet kapjon a játékhoz, ne pedig leforduljon a székről...)

Én a látottak, olvasottak alapján nem kockáztatok (és nem fogok még jobban a mélyére ásni, mint azt egy számomra kedvesebb műfaj esetén megtenném), majd évek múlva budget áron beszerzem, ha még emlékszem a címére. Ennyi.
Válasz Shame #49 hozzászólására
Shame
Megkóstolta a szalonnát

#49 2008. március 27. 17:40 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

hmm.. 4 pályás demó alapján értékelni egy játékot ami a játék 1%-át teszi ki? egyébként tényleg elb..ta a Flagship. nem lett volna szabad kihozni olyan állapotban a játékot.

félreértés ne essék, én elfogadom ha valakinek nem tetszik. csak egy jelen állapotában fasza játékot ne a megjelenéskori botrányos állpota és az arról készült rivjúk alapján ítéljünk meg. bár ez is mind1.

én örülök neki, hogy játszhatok vele. ennyi.

Jander: passz.. nemtom mennyien tolhatják. nem lehetetlen csapatot találni, de tény hogy lehetne több is. elméletileg 4 szerver van: EU, USA, Ázsia és a teszt szerver.
Zoo
A Szent megváltó Topimaci bizalmasa

Küldök emilt Zoo részére  Zoo profilja  Zoo kommentjei 

#48 2008. március 27. 13:04 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

viszont a HGL-t durván lefikázó emberek ne a demó alapján ítéljenek!

Mégis mi alapján kellene eldönteni, hogy mennyi pénzt ér meg a játék?

Persze van egy halom lehúzó review is, a játékosok - mondjuk így - mérsékelt véleménye, de ezek egyike sem sarkall engem vásárlásra. Pláne EA-féle aranyáron. Én elhiszem, hogy nem annyira rossz a játék, pláne a plusz tartalmakkal, de a Flagship itt valamit bizony nagyon elrontott. (Legalább egy update-elt demóval előrukkolhatnának...)
Válasz Shame #37 hozzászólására
Jander

#47 2008. március 27. 12:54 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Azoktól érdeklődöm akik tolják online fizetős részt: mennyien játszanak mostanság? Hogy van ez, hány szerver van kb. milyen a lehetőség random csapatba kerülni? Érdeklődés szintjén csak.
MBlackKnight

#46 2008. március 27. 12:15 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Eddig elég egyértelmű volt a Rapid Fire+Multi shot (teljes ág) plusz célkövetés+crit növelés. Most rapidnak effektíve semmi értelme nem lett. Most gyorsan átosztottam Tactical stance ágra fullra, crit marad és multi shot.
Shame
Megkóstolta a szalonnát

#45 2008. március 27. 12:11 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

ne parázz, nem lett az rossz (bár attól függ, mit használtál). én egyelőre csak a fontosabb skillekre osztogattam (4-4 a bal oldali első két lőszeres skillre, 4 a többszörös lövésre + 2 - 2 a szükségleteire, 1 escape, 1 beacon), és így is faja. van 17 pontom (ha jól emlékszem), azt meg elrakom egy kicsit későbbre ha már tisztul a kép (fórum, saját tapasztalat, stb).
Válasz MBlackKnight #43 hozzászólására
Shame
Megkóstolta a szalonnát

#44 2008. március 27. 11:36 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

magas szinten mindenképp megéri előfizetni, mert az unalmas xp vadászatot lecseréli a Stonehegne izgalmas játékra. nem kell keresgélni, hogy hol lenne jó tápolni, mert mindig a szintedhez igazodik. és emellet igen szórakoztató (a cuccokról nem is beszélve).
Én itt látom az egyik legnagyobb hibáját Hellgate-nek. Kell benne XP-t farmolni? Főkarim most 41-es és még Elite Night 2/3ánál járok. Nem sok marad 50ig a végére. (Nálam addig birják ezek a játékok amíg nincs meg a max szint. WoW-ot is 60 után hagytam abba. Kieg nem ér, akkor még nem volt. :P)

Dio ebben best of volt. Ha nem kocka runner voltál akkor a büdös életben nem volt "maxos" karid, így bármikor játszottál fejlődtél.

Viszont ha van időd/energiád és kedved, akkor leírhatnád nekem, "részletesen" hogy mit is ad Stonehenge a hivatalos ömlengésen túl, játékos szemszögből. Mert érdekelni érdekelne. :)
A max. szintet jóval a játék befejezése előtt eléri az ember (bár nekem még nem volt maxos karim, a mostani 44-es), és amit olvastam azok alapján még elég sok mákos gubát meg kell anni, hogy akár normal NM-ben Sydot lenyomja az ember (bár az 1.2-ben ezen ha minden igaz már változtattak).

Stonehenge: 3 része van ahova lehet menni.

Wake Hallow: a szörnyek mindig ugyanolyan szintűek, mint te. 4 helyre lehet bemenni, a 4 féle szörnytípus várába. Egy bemenetelhez 5 db esszenciára van szükséged az adott szörnytípusból, amit championoktól lehet beszerezni (20% eséllyel dobják)

Ha bementél egy ilyen fészekbe, akkor egy rövid barlangos rész után a főnök részéhez érsz. Itt mindenki a te szinted + 1 szintű. Eliten itt annyi champion szörny van, hogy beszarás. Sokszor újra összejön az 5 esszencia az adott fajtából egy ilyen hely kipucolása során. Kemény, de rengeteg cucc esik, a főnök meg legtöbbször Nanoshard-ot is dob! tehát ha lenyomsz pár ilyen kört, akkor nem lesz gond a nanoshard - annyira. ha kinyírtad a főnököt, akkor felveheted a fejét.

Wild: na itt egy kicsit elgurulhatott a gyógyszere a fejlesztőknek. annyi monszta jön rád, hogy ihaj! egyedül 2 lépést nem tudsz menni. csapatban meg annyira kemény, hogy először nem akarod elhinni. ha eltávolodsz a többiektől, akkor kampó. vannak iszonyat nagy nyílt rétek, rengeteg ellenféllel. olyan mint egy kib@szott háború, nincs szusszanás, kőkemény akció folyamatosan. a vadon mélyén van a Desiccator, akit 5 fő alatt szvsz nem lehet kinyírni. adhat kis állatot, ami poén, de semmi extra. a Wild nehéz, de nekem nagyon bejön. hátrány, hogy 4-5 fős csapat kell hozzá.

Moloch: az első videóból ismert méretes csontváz. akkor lehet idemenni, ha van nálad 4 különböző fej a főnököktől. én még nem voltam itt. magasabb szintre tartogatom a fejeket, hogy minél jobb cuccokat dobáljon majd.

Szörnyek: gecc jók! van egy sárkány (persze több színben létezik), ami repked, ritkán áll meg. gyorsan áthúz feletted, és közben rádfúj (tűz, hideg, stb. színtől függően). nagyon hangulatos! van egy újfajta szárnyas imp, ami tömegben támad, és berepül valahonnan (ha beszállt, akkor már nem repked). olyasmi, mint a fellbore-ok. mész gyanútlanul, aztán csak azt látod, hogy 10 vörös lángcsóva repül feléd, aztán mindenhol impek. ezek amikor a vadonban tolod.. ááhh.. durva. harcolsz a körülőtted levő szörnyekkel, közben egy-egy sárkány áthúz feletted, és rádfúj. kicsit arrébb mész, és már repülnek is be az impek.. néha azt se tudod hol vagy :)

Cuccok: nekem mesterlövészem van, csak arról tudok beszélni. az új pityu nagyon bejön. 400 lövés/perc, 7-8 direkt sebzés, 11-17 förccsenő sebzés 2m-es sugárral. összevissza szór, és kell egy kis idő, amig felpörög, de a 3x-os lövéses skillel igen szépen takarít tömegeket. magányos célok ellen nem túl jó, sok ellenfél esetén (zombiidéző, fellbore, újfajta imp) viszont verhetetlen.

A területekben nagyon jó, hogy bármikor bemehetsz, mert mindig igazodik a szintedhez. pl.: 41 voltam, és 46-47-es szörnyek jöttek már a városban, és alig kaptam xp-t. feltápoltam magam 44-ig a Stonehenge-ben úgy, h 1 másodpercig nem volt monoton, jól szórakoztam és most mehetek tovább.

Szóval ideális tápoló hely.
Válasz MBlackKnight #42 hozzászólására
MBlackKnight

#43 2008. március 27. 11:11 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Uhh...most leptem be egy percre. Jol elcseszte a marksmanomat a patch. :P
MBlackKnight

#42 2008. március 27. 10:48 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

magas szinten mindenképp megéri előfizetni, mert az unalmas xp vadászatot lecseréli a Stonehegne izgalmas játékra. nem kell keresgélni, hogy hol lenne jó tápolni, mert mindig a szintedhez igazodik. és emellet igen szórakoztató (a cuccokról nem is beszélve).
Én itt látom az egyik legnagyobb hibáját Hellgate-nek. Kell benne XP-t farmolni? Főkarim most 41-es és még Elite Night 2/3ánál járok. Nem sok marad 50ig a végére. (Nálam addig birják ezek a játékok amíg nincs meg a max szint. WoW-ot is 60 után hagytam abba. Kieg nem ér, akkor még nem volt. :P)

Dio ebben best of volt. Ha nem kocka runner voltál akkor a büdös életben nem volt "maxos" karid, így bármikor játszottál fejlődtél.

Viszont ha van időd/energiád és kedved, akkor leírhatnád nekem, "részletesen" hogy mit is ad Stonehenge a hivatalos ömlengésen túl, játékos szemszögből. Mert érdekelni érdekelne. :)
Válasz Shame #41 hozzászólására
Shame
Megkóstolta a szalonnát

#41 2008. március 27. 10:41 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

ja, sokan vannak így, hogy Stonehegne nuku. én úgy vagyok vele, hogy havi szinten megéri 4 doboz cigi árát az a játék, amivel rendszeresen játszok. manapság már épp megéri a zsetont a kapott tartalom. tavaly december közepe óta fizetek elő, és eleinte igencsak nagybüdősl0f@52 volt amit kaptam a pénzemért (mérges is voltam).

Válasz MBlackKnight #40 hozzászólására
MBlackKnight

#40 2008. március 27. 10:33 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

a Stonhenge sokat dob. kimész az erdőbe vadászni, tápolni, aztán rendesen jól esik visszamenni a városba a "szürke hétköznapokhoz".
Kövezz meg, de magasról tojok a Stonehenge-re, pedig tetszik a játék. Azért valljuk be őszintén, nem viszik túlzásba a patcheket/plusz tartalmakat. És akárhogy is nézem, azért ez nem egy olyan "bő" tartalom amiért érdemes fizetni. (Pedig szumma játékórám nem éppen 20 órácska. ;) )

ami viszont nagyon jó, és sztem ezt az idősebbek nagyon komálják, hogy nem kíván egész embert a játék. simán lehet vele 1 órát hentelni, de ha közben van valami, nyugodtan kiléphetsz..

Ez viszont valóban egyértelmű. Nem egyszer volt, hogy hazajöttünk, "na fél óra hellgate?" "Jah nyomjuk". Letoltunk pár zónát, aztán jó éjt. És ilyen szempontból talán még Dionál is jobb.
Shame
Megkóstolta a szalonnát

#39 2008. március 27. 10:06 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

valóban. én sem fikáztam :) tetszett, bár volt pár idegesítő dolog benne..

akkor azt mondanám, hogy a közhagulat eléggé lincs volt, hogy annyi év fejlesztés után ennyire tellett.
Válasz Rounin #38 hozzászólására
Rounin
Man in Black élenjáró ügynöke

Küldök emilt Rounin részére  Rounin profilja  Rounin kommentjei 

#38 2008. március 27. 09:31 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

azért az tegyük hozzá a nagy d2 istenítéshez, hogy amikor kijött, mindenki fikázta..
Nem.
Shame
Megkóstolta a szalonnát

#37 2008. március 27. 09:14 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

azért az tegyük hozzá a nagy d2 istenítéshez, hogy amikor kijött, mindenki fikázta.. és szar is volt. 640*480 megalol! a LOD viszont rengeteget dobott rajta! olyan kisebb-nagyobb finomítások voltak, amik megsokszorozták a játékélményt. toltam is sokáig. emlékszem amikor meglett az első Ist-em, és akartam venni egy Zakát és átb@sztak, akkor mennyi ideig bámultam bambán a képernyőt... :D

viszont a HGL-t durván lefikázó emberek ne a demó alapján ítéljenek! ha látták már a Stonehenge-t, ha elit NM-ben bemerészkedtek ötödmagukkal a Vadonba, és kipucolták, akkor mondjanak ítéletet! ne pár óra játék után..

a Stonhenge sokat dob. kimész az erdőbe vadászni, tápolni, aztán rendesen jól esik visszamenni a városba a "szürke hétköznapokhoz".

szerintem is lehetne sokkal jobb. sőt! viszont látszik, hogy gőzerővel megy a fejlesztés. a következő peccs az Abyss Chronicles is büntető lesz. szerintem.

ami viszont nagyon jó, és sztem ezt az idősebbek nagyon komálják, hogy nem kíván egész embert a játék. simán lehet vele 1 órát hentelni, de ha közben van valami, nyugodtan kiléphetsz..
MBlackKnight

#36 2008. március 26. 23:52 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Csak utálom az MMO-kat.
Hát ez nem az. :D (Bár ha a küldik felől közelítjük meg a dolgot :kackac: )

Sztori is van hozzá, vagy csak eszetlen hent?

Hát csináltam már olyan karit, amivel elterveztem, hogy minden dumcsit végigolvasok. Nem bírtam sokáig. :P De azért valamivel próbálkoztak. Itt ott jópofa küldik azért befigyelnek, de általában mmo-fosok.

Egy jótanács. Szvsz csak akkor éri meg a maga 12k-ját, ha neten tolod valakivel. Ezért mondtam, hogy mi haverral remekül elvoltunk. Első lezavarásra egy nulla volt. Aztán Elite szinten már tényleg mókás, és kifejezetten izgalmas. Elite Nightmare pedig már kisebb mazohizmus, de ott már néha komolyan "tiszteltük" a játékot (Jó kis lighning enchanted bossok álá dio...hmm). Nálam mondjuk iszonyat jó pont a tárgyrendszer is. Abszolút követendő példának tartanám, a későbbi H&S-ek esetében.

Olyanokkal nem élek. Hát te?

Ha szereted a dio jellegű "monoton" single játékot, akkor ehető, de én single-re akkor se ajánlom.
Demo próbát javaslom. Bugos, rövid és szar, de nekem az alapján megtetszett, és nem bántam meg a megvételt. Összességében többet játszottam vele, mint egy átlag játékkal. És ha végzek a diplomával visszatérek. (Ha még lesz server) :D
Válasz Freelancer #35 hozzászólására
Freelancer
Freelancer, a Cyberspace szamurája

Küldök emilt Freelancer részére  Freelancer profilja  Freelancer kommentjei 

#35 2008. március 26. 23:36 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Gonosz mód ON: Úgy megy a tört is mi? :D (No offense)
Olyanokkal nem élek. Hát te? :) Csak utálom az MMO-kat. Sztori is van hozzá, vagy csak eszetlen hent?
Válasz MBlackKnight #34 hozzászólására
Oldalak:   1 2 3
Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Hellgate: London A Pokolban égés élvezete

HARDWiRED™

Szalonna álcázó központ

- 1997-2010 © Minden Jog Fenntartva!

Video és számítógépes játék centrum -

PC Xbox 360 PS3 Wii Playstation 2 PS2 Mozi Trailer 3D Képek