HARDWiRED Szalonna Álcázó Központ, játékok, PC, Wii, PlayStation, PS2, X360, PS3, Playstation 3
user pass

2008. március 12. szerda

Mirrors Edge: Tükröm, tükröm, mond meg nékem

Birdy, 16:54 - PC X360 PS3 - Játék: Akció - ADATLAP - (53 komment)

(HW Insider) Mr. Wiseguy küldte nekünk ezt az ütős kis háttérképet a Mirror's Edgehez. A főszereplő Faith nem is lenne igazi nő, ha mászás közben nem ellenőrízné a sminkjét ;)

Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Mirrors Edge: Tükröm, tükröm, mond meg nékem
[Beteszem a kedvenceim közé] Oldalak:   1 2 3
HiVe
Epertorta-radar kezelő

Küldök emilt HiVe részére  HiVe profilja  HiVe kommentjei 

#53 2008. március 14. 15:14 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Inkább 2 kisebb formás cici mint valami "párizsi" szerü bimbóudvarral rendelkező hatalmas kannák.. :)
Ti nem láttatok még arany középutat?
Én láttam :)

És van is egy itthon :)

És az nekem is megfelelne természetesen :)

peace
Válasz Vice #51 hozzászólására
Vajk
A Szent megváltó Topimaci bizalmasa

Küldök emilt Vajk részére  Vajk profilja  Vajk kommentjei  Honlap csekkolása

#52 2008. március 14. 09:15 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Ázsiainak ez a mell inkább már a nagyobb kategórába tartozik.
Válasz Vice #51 hozzászólására
Vice
Vice a Szibériai Gyapjasfülű Hómalacok barátja

Küldök emilt Vice részére  Vice profilja  Vice kommentjei 

#51 2008. március 14. 06:33 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Inkább 2 kisebb formás cici mint valami "párizsi" szerü bimbóudvarral rendelkező hatalmas kannák.. :)
Ti nem láttatok még arany középutat?
Válasz HiVe #49 hozzászólására
okami
Padavan

Küldök emilt okami részére  okami profilja  okami kommentjei 

#50 2008. március 13. 17:40 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

A hilti táska oda*asz ^^
HiVe
Epertorta-radar kezelő

Küldök emilt HiVe részére  HiVe profilja  HiVe kommentjei 

#49 2008. március 13. 13:07 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

1. Honalj téma: Mivel festmény, ezért elnagyolt, ezért ha valamelyik hülyének nem kezd el rajta lovagolni, akkor az életbe fel se tűnik senkinek.

2. Csaj meg teljesen rendben van, semmi kifogásolnivalót nem találok rajta.

3. Kurvára várom már ezt a játékot :)
1. Szerintem is árnyék.. 2008 van és a fejlesztők is a mai korban élnek... hacsaknem valami szőrfetisiszta ül a monitor mögött.. de kétlem.

2. A csaj abszolút rendben van. Inkább 2 kisebb formás cici mint valami "párizsi" szerü bimbóudvarral rendelkező hatalmas kannák.. :)
szerintem sokkal szebb :)

3. Peace. :)
Válasz moRtiZ #48 hozzászólására
moRtiZ
Izzószemű nindzsa

Küldök emilt moRtiZ részére  moRtiZ profilja  moRtiZ kommentjei 

#48 2008. március 13. 10:56 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

1. Honalj téma: Mivel festmény, ezért elnagyolt, ezért ha valamelyik hülyének nem kezd el rajta lovagolni, akkor az életbe fel se tűnik senkinek.

2. Csaj meg teljesen rendben van, semmi kifogásolnivalót nem találok rajta.

3. Kurvára várom már ezt a játékot :)
Omega Point
Omega Point, a nagyhírű konzol-Cowboy

Küldök emilt Omega Point részére  Omega Point profilja  Omega Point kommentjei  Honlap csekkolása

#47 2008. március 13. 10:08 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

nekem szimpatikus a csaj, szivesen jatszanek vele :)

egyebjent meg ez valami akrobata/parkouros csaj nem? ahhoz szerintem ilyen testalkat illik.
ssaalg
100 hozzászólás! Mazsolafalók már tisztelnek

ssaalg profilja  ssaalg kommentjei 

#46 2008. március 13. 08:10 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Kész vagyok tőled, Faith.
Szökkenö
A Hős, ki megmentette az utolsó Küpüegeret!

Küldök emilt Szökkenö részére  Szökkenö profilja  Szökkenö kommentjei 

#45 2008. március 13. 03:41 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Hat a noi vizipolo, boksz, sulyemeles vilagaban ez szerintem meg nem is olyan extrem. Szerintem azert is vettek a kezet olyan ferfiasra. En legalabbis eddig minden kepen, amikor a kezfejere pillantok azt hiszem hogy az nem is hozza tartozik, hanem egy ferfihoz.
Válasz Lynx #42 hozzászólására
Rounin
Man in Black élenjáró ügynöke

Küldök emilt Rounin részére  Rounin profilja  Rounin kommentjei 

#44 2008. március 12. 22:38 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Képzelem, hogy itt mindenki túrná ki az ágyból..
Az biztos, kezdve ott, hogy vadidegen hölgyemény csak ne tünedezzen fel az ágyamban kéretlenül. Kérni meg nem kérném fel rá :p. (áldott párkapcsolat, ugye?)

Csak úgy megkérdezem csendben... na és, ha nem csupasz, tökéletesen sima és bársonyosan puha hónalja van, akkor mi van? Úgysem fogjátok látni 'first person' nézetből, személyesen meg pláne nem fogtok vele találkozni. ;> (mellesleg én is inkább árnyékra tippelek - vagy pártfogolják az amatőr munkát :p)

Mindenesetre bármikor inkább szavaznék rá Lara Croft kisasszonnyal szemben. (szigorúan csak játékbeli énemként :p)
Válasz parasite83 #18 hozzászólására
TerekG
Topimaci felderítőszázad taktikai tisztje

TerekG profilja  TerekG kommentjei 

#43 2008. március 12. 22:34 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

ki a kicsit nem becsüli... :P

szerintem nagyon jó... ha hozza a játék hangulatilag ezt a szintet, még gépet is fejlesztek a kedvéért... :P
Lynx
Felderítő

Küldök emilt Lynx részére  Lynx profilja  Lynx kommentjei 

#42 2008. március 12. 22:29 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

én nem tudok egy lányt elképzelni úgy parkourozni, mint egy férfit:S
gyengébbik nem
RE@L

Küldök emilt RE@L részére  RE@L profilja  RE@L kommentjei  Honlap csekkolása

#41 2008. március 12. 21:29 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Mivel eddig csak target renderek, meg conceptek vannak, az még odébb van.
Válasz Gyusz #36 hozzászólására
Re@per
Re@per tábornagy

Küldök emilt Re@per részére  Re@per profilja  Re@per kommentjei 

#40 2008. március 12. 21:17 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

OFF: A "mond" ige felszólító módja: "monDD".
inkwizitor
inkwizitor a Szibériai Gyapjasfülű Hómalacok barátja

Küldök emilt inkwizitor részére  inkwizitor profilja  inkwizitor kommentjei  Honlap csekkolása

#39 2008. március 12. 20:35 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

bár a hónaalj télleg furi :P
Lord_Soth
Lord_Soth a Szöszmögélő Pömpenyulak Szent körömreszelőjének Őre

Lord_Soth profilja  Lord_Soth kommentjei 

#38 2008. március 12. 20:35 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Ez a nő mintha csak egy alter francia filmből lépett volna ki.
Wharyoo
Wharyoo, a Cyberspace szamurája

Küldök emilt Wharyoo részére  Wharyoo profilja  Wharyoo kommentjei  Honlap csekkolása

#37 2008. március 12. 20:13 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Pont, hogy nem, szerintem is korrekt a néni, de ezt már mondtam :)

És igebm ideje lenne mozgásban is látni már, akkor nagyon sok minden kiderül ugyanis... Pl. a hónalj és orrszörzet is :D
Válasz kukac7 #35 hozzászólására
Gyusz
Különleges ügynök

Küldök emilt Gyusz részére  Gyusz profilja  Gyusz kommentjei 

#36 2008. március 12. 20:08 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Mutathatnának már ebből egy videót.
kukac7
kukac7, a Szamovárorrú Kakasok bolygójának felfedezője

Küldök emilt kukac7 részére  kukac7 profilja  kukac7 kommentjei  Honlap csekkolása

#35 2008. március 12. 20:05 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

mi van, mindenkinek a nagy mellek jonnek be?
nekem ugy tetszik, ahogy van.
Válasz Kálmán85 #8 hozzászólására
calvin
Már le tud nyomni 10 fekvőtámaszt

calvin profilja  calvin kommentjei  Honlap csekkolása

#34 2008. március 12. 19:53 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

nekem tetszik.
Vajk

Küldök emilt Vajk részére  Vajk profilja  Vajk kommentjei  Honlap csekkolása

#33 2008. március 12. 19:53 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

lásd Stella :DDDD

Akit megszállt az ördög? :D
Válasz inkwizitor #30 hozzászólására
Freelancer
Freelancer, a Cyberspace szamurája

Küldök emilt Freelancer részére  Freelancer profilja  Freelancer kommentjei 

#32 2008. március 12. 19:46 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Azért jó ez a karakter mert nem az a típikus Hollywoodi plasztik cica, buci szájjal és tonnás szilikon mellekkel. Hanem egy átlagos nő, akiben van valami erotikus, vonzó és vad így első ránézésre. Szerintem nagyon is eltalálták ezt a karaktert.

A tetkókat meg útálom, de ezek tényleg pofásak.
demjened
demjened a Szibériai Gyapjasfülű Hómalacok barátja

Küldök emilt demjened részére  demjened profilja  demjened kommentjei 

#31 2008. március 12. 19:44 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Nekem még mindig az a tetkó a kedvencem... figyeljétek csak meg, hogy a játék megjelenése után jónéhányan fognak ilyennel rohangálni. :P

BTW, az a sárga Hiltis táska qrva kényelmetlen lehet parkourozás közben...
inkwizitor

Küldök emilt inkwizitor részére  inkwizitor profilja  inkwizitor kommentjei  Honlap csekkolása

#30 2008. március 12. 19:40 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

lásd Stella :DDDD
inkwizitor

#29 2008. március 12. 19:40 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

nem csak bombázók vannak a világon...
Oldalak:   1 2 3
Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Mirrors Edge: Tükröm, tükröm, mond meg nékem

HARDWiRED™

Szalonna álcázó központ

- 1997-2010 © Minden Jog Fenntartva!

Video és számítógépes játék centrum -

PC Xbox 360 PS3 Wii Playstation 2 PS2 Mozi Trailer 3D Képek