HARDWiRED Szalonna Álcázó Központ, játékok, PC, Wii, PlayStation, PS2, X360, PS3, Playstation 3
user pass

2008. március 2.

Aliens: Colonial Marines Csókos Szájú Arcölelő

Sogun, 19:07 - PC X360 PS3 - Játék: Akció - ADATLAP - (91 komment)

(PC Games) ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! A Sega megbízásából FPS-t fejlesztő Gearbox Software műhelyéből megérkeztek az első ALIENS képek! Karácsony környékére tervezik megjelentetni Xbox 360, PlayStation 3 és PC platformokra. Látszik, hogy elég egyszerű 3D motort használnak, így a hangsúly feltehetően a játékhangulaton lesz. Legalább nem szőröznek fölöslegesen a grafikai polírral és időre elkészítik e várva várt, alapból MÁSZTHEV! csodát.

Szóló mód mellett kapunk négyjátékos kooperatívot, mert igazából csak szakaszban tudjuk magunkat hatásosan védeni a savat fröcskölő idegenek ellen. A multiplayer módról az elkövetkező hónapokban röppen le a megtermékenyített áldozatokat rögzítő pókháló. Mivel kultuszjátékról és megafrencsájzról van szó, valószínűen világbüntető soundtracket akarnak készíteni a Colonial Marines plazmapuska sorozatainak és idegen sikolyainak kíséretére.
Thx, mano!

Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Aliens: Colonial Marines Csókos Szájú Arcölelő
[Beteszem a kedvenceim közé] Oldalak:   1 2 3 4
Necros
Padavan

Küldök emilt Necros részére  Necros profilja  Necros kommentjei  Honlap csekkolása

#91 2008. március 8. 12:08 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Nem értem ezt a sok nyavalygást... Egyrészt ez szerintem tuti, hogy az Unreal3 motor. Másrészt meg még a fejlesztésből sok hátra van és még lesz ez sokkal szebb is, mire megjelenik, ez mindig így van. Nézzétek meg a BiA3-at pl., az is szebb most, mint néhány hónapja. A képeket meg nem hiszem, hogy feljavították volna, a Gearbox ért az UE3-hoz. :)
feketeninja
feketeninja, a Szamovárorrú Kakasok bolygójának felfedezője

Küldök emilt feketeninja részére  feketeninja profilja  feketeninja kommentjei 

#90 2008. március 6. 08:26 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Állítólag Karácsony körül érkezik. Addig van elég idő a pelenkák gyűjtésére.

Az alienek kidolgozásáról az a véleményem, hogy azokat a nulláról készítették, eleve magasabb poligonszámal, mint a játékban található embereket, aminek az oka szerintem nagyon egyszerű. Ember modellekből nagyon sok van. Tele vannak velük a játékok és már szinte mindegyik modellező szoftverhez kapsz párat. Alienből viszont csak referenciák vannak. Filmek, szobrok, képek és talán az AVP játékok alacsony részletességű modellei. Tehát le kellett modellezni őket a nulláról. Nem így azt a pár ember modellt, akiknek csak a ruháival foglalkoztak, elvégre egy jó modellező vinyója csordultig van ember modellekkel. Mi a szarért csinálna még egyet az alapoktól, mikor át is tudja alakítani őket. Poligonszámot pedig majd növelnek, ha akarnak. De engem pl nem zavar egyáltalán.
AxelL
Őrmester

AxelL profilja  AxelL kommentjei 

#89 2008. március 5. 14:05 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

http://youtube.com/watch?v=rIeLGifENbI

Próbáltam keresni valami mozgó képet, de csak ezt a félbehagyott PS2-es projektet találtam. Meglepően hasonlítanak az Alienek. Ott is szépen ki vannak dolgozva a ps2-höz képest, de a játékmenet a béka s.. hasa alatt van. :) Remélem itt nem ez lesz, mert ha nem "organikusan" kígyózva mozognak az "élienek" hanem darabosan talajon egyhelyben fordulva(tudjátok miről beszélek) akkor oda a hangulatnak...
Ez a buta hentelés, hogy körbefutom az Alient nevetséges.
nyx
Újkrumpli

nyx profilja  nyx kommentjei 

#88 2008. március 4. 13:44 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

ok, hogy az alieneket kell frankón kidolgozni, csak nekemez gyanús, elvégre az ember kezét végig látod, hogy néz már ki?! lehet, h. fotosoppal rámentek kicsit
Damoqles
Különleges ügynök

Küldök emilt Damoqles részére  Damoqles profilja  Damoqles kommentjei  Honlap csekkolása

#87 2008. március 4. 09:18 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Nektek nem furcsa, hogy a képeken az alienek már szinte túl jól ki vannak dolgozva? alig van rajtuk észrevehető sokszög, vagy él. Ezzel szemben a főhös keze kb35 poligonból áll.... hmmm

Az ő helyükben én is az Alienek kidolgozására mentem volna rá, elvégre azok fogják eladni a játékot, nem holmi űrtengerész, magyar vonatkozású keménygyerekek, akik annyira veteránok, hogy már többször is eltört (és rosszul forrt össze) az alkarcsontjuk/csuklójuk/ujjazatuk. :)
Válasz nyx #86 hozzászólására
nyx
Újkrumpli

nyx profilja  nyx kommentjei 

#86 2008. március 4. 07:56 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

szilikongyerek, ez jó... :)

naszóval, nehogymár valaki (kedves cikkíró) 15 kép alapján nekiáljon osztani az észt, hogy milyen lesz a 3D motor. Ez még kicsit arréb van.

Nektek nem furcsa, hogy a képeken az alienek már szinte túl jól ki vannak dolgozva? alig van rajtuk észrevehető sokszög, vagy él. Ezzel szemben a főhös keze kb35 poligonból áll.... hmmm
RE@L
A Szent megváltó Topimaci bizalmasa

Küldök emilt RE@L részére  RE@L profilja  RE@L kommentjei 

#85 2008. március 4. 01:21 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Pont most néztem végig a második részt, és azon gondolkoztam mivel egyik Aliens játékkal sem játszottam hogy milyen jó is lenne a 2. rész hentjeleneteit végigdarálni :) Áááááá, várom már hogy apa mikor kezdődik!!! :)
nu_BisMarck
Kadét

nu_BisMarck profilja  nu_BisMarck kommentjei 

#84 2008. március 4. 00:35 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

ez szerintem is egy repülő pina
AxelL
Őrmester

AxelL profilja  AxelL kommentjei 

#83 2008. március 3. 22:00 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Nekem túl szépnek tűnnek a képek. Mintha már render lenne. Kicsit biztos fel lettek javítva photoshoppal. Szívesen megnézném mozgásban is. Látom már, hogy lassan vehetek gépet megint.. Quad-SLI-vel..stb. :)
rookie
Felderítő

Küldök emilt rookie részére  rookie profilja  rookie kommentjei 

#82 2008. március 3. 21:57 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Detto ugyanez volt evekig AVP2 de iden megembereltem magam es legkonyebb fokozaton vegigtoltam. Mivel szinte egy találattol is fekszenek a dogok ezert nem olyan nagy para.
Válasz Piftuka #79 hozzászólására
CJ_19
Különleges ügynök

CJ_19 profilja  CJ_19 kommentjei 

#81 2008. március 3. 20:48 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

a Collectors edition-ban remélem lesz párdoboz nyugtató, minden sarkon elrágcsálok 1-et(savegame helyett).Aztán a végén a királynőn már csak röhögni fogok:)
Cooperatív módban meg már látom magam előtt a szembe futó cimborát aki félkezével tartva a sisakját elrohan mellettem ,csak annyit bök oda a ventrin hogy "fuss" és a sarkon már a sisere had hömpölygő árnyéka bizarr hangok kiséretében közeledik.
Avp marin részét és sem bírtam idegekkel.A mozgásdetektor pittyegő hangjának a növekő ritmusa egyenesen arányos volt a vérnyomásommal.
A grafika meg már túlontúl is jó ,ha nekem ilyen kikelő tojások közt kell mászkálnom,hát én is kérek Hudsontól egy gumibugyit...
Azért 1-2 cimborát leültetek majd pár jó savegame elé.:DDDD Anno a Doom3 nál is jókat röhögtem:)
Ezzel én is így voltam csak én a F.E.A.R. ben nem a Doom3ban használtam a savegame-s cumót :D
Válasz Xtranz #80 hozzászólására
Xtranz
Őrmester

Xtranz profilja  Xtranz kommentjei 

#80 2008. március 3. 20:07 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

a Collectors edition-ban remélem lesz párdoboz nyugtató, minden sarkon elrágcsálok 1-et(savegame helyett).Aztán a végén a királynőn már csak röhögni fogok:)
Cooperatív módban meg már látom magam előtt a szembe futó cimborát aki félkezével tartva a sisakját elrohan mellettem ,csak annyit bök oda a ventrin hogy "fuss" és a sarkon már a sisere had hömpölygő árnyéka bizarr hangok kiséretében közeledik.
Avp marin részét és sem bírtam idegekkel.A mozgásdetektor pittyegő hangjának a növekő ritmusa egyenesen arányos volt a vérnyomásommal.
A grafika meg már túlontúl is jó ,ha nekem ilyen kikelő tojások közt kell mászkálnom,hát én is kérek Hudsontól egy gumibugyit...
Azért 1-2 cimborát leültetek majd pár jó savegame elé.:DDDD Anno a Doom3 nál is jókat röhögtem:)
Piftuka
Piftuka, a Szamovárorrú Kakasok bolygójának felfedezője

Piftuka profilja  Piftuka kommentjei 

#79 2008. március 3. 19:42 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Hát ezek a képek bizony eszméletlenül hangulatosak!

Számomra ez a grafika is nagyon ütősnek tűnik. (Igaz, én soha nem voltam egy "3DFX-es szilikongyerek".)

A gond ellenben valószínűleg az lesz, amit Arty is mesélt.

Én ugyan megvettem anno az AvP Gold változatát (külföldi, papírdobozos kiadás), de soha nem játszottam végig. Nekem már az első pár Alien felbukkanása is szívroham közeli állapotot jelentett.
(Még Predator-ként a skirmish mód is ijesztő, pedig ott eléggé "instant" az akció.)

A második résznek pedig már a demo-jától is annyira paráztam, hogy befejeztem annál a résznél, amikor először kell bemászni a szellőző rendszerbe. (Az pedig még igencsak az eleje lehet még a demo-nak is.)

Rég óta akarom rávenni magamat, hogy végigjátszam mindkettőt, de eddig nem sikerült.

Talán majd most... alapesetben ki nem állhatom a csapatorientált taktikai FPS-eket, amikor a gép irányítja a csapattársaimat.
De ha rá tudok venni 3 cimborát, hogy közösen játszuk végig, az nem lenne rossz! :)
horvathkri
Megkóstolta a szalonnát

Küldök emilt horvathkri részére  horvathkri profilja  horvathkri kommentjei  Honlap csekkolása

#78 2008. március 3. 18:41 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Ha te ien pinát láttál akkor csak sajnálni tudlak XD
meg hát!
Válasz CJ_19 #75 hozzászólására
rune
A Szent megváltó Topimaci bizalmasa

Küldök emilt rune részére  rune profilja  rune kommentjei  Honlap csekkolása

#77 2008. március 3. 17:04 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Rajzolsz hozzá valami bŰntetőset?
Válasz budirudi #57 hozzászólására
Wes Craven
Harci szőrzet elemző

Wes Craven profilja  Wes Craven kommentjei 

#76 2008. március 3. 16:07 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

hát én ebből nem vonok le semmit :D
CJ_19
Különleges ügynök

CJ_19 profilja  CJ_19 kommentjei 

#75 2008. március 3. 15:36 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Ha te ien pinát láttál akkor csak sajnálni tudlak XD
bvalek2
Újkrumpli

Küldök emilt bvalek2 részére  bvalek2 profilja  bvalek2 kommentjei 

#74 2008. március 3. 15:16 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

köh köh... a helyes megfogalmazás talán túl naturalista lett volna, ez az oldal nem az az oldal :)
radical
radical a Vad Adrenalin Pumpalovak szelidítője

radical profilja  radical kommentjei  Honlap csekkolása

#73 2008. március 3. 15:08 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Csókos száj? Láttál már pinát? ;o)
HiVe
Epertorta-radar kezelő

Küldök emilt HiVe részére  HiVe profilja  HiVe kommentjei 

#72 2008. március 3. 14:25 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Kovács Józsi lesz az egyik Colonial Marine? :D
Lehet hogy a Barátok Közt ből lesz egy két vendégszereplő :)

Victim 1.. :)

peace.
Válasz RE@L #65 hozzászólására
DeMorte
DeMorte a Szöszmögélő Pömpenyulak Szent körömreszelőjének Őre

Küldök emilt DeMorte részére  DeMorte profilja  DeMorte kommentjei 

#71 2008. március 3. 13:26 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Az arctámadót Michelle Wild-ről formázták benne, esetleg?

http://www.vgcats.com/comics/?strip_id=108
Válasz NightBagoly #60 hozzászólására
Damoqles
Különleges ügynök

Küldök emilt Damoqles részére  Damoqles profilja  Damoqles kommentjei  Honlap csekkolása

#70 2008. március 3. 12:18 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Csak azért drukkolok hogy a lángszórós fegyó benne legyen, anélkül nem lenne meg a Burn baby Burn feeling :D
Szerintem még a Ripley-féle svájcibicska-hadászati nehézeszközt is belerakják (mondjuk jutalomként az insane végigjátszása után). Ahogy nézem, egy az egyben Aliens-feldolgozás lesz, szóval örülünk.
Válasz ph0en1x #69 hozzászólására
ph0en1x
Újkrumpli

Küldök emilt ph0en1x részére  ph0en1x profilja  ph0en1x kommentjei 

#69 2008. március 3. 11:56 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Csak azért drukkolok hogy a lángszórós fegyó benne legyen, anélkül nem lenne meg a Burn baby Burn feeling :D
Domi_Jani
Újkrumpli

Küldök emilt Domi_Jani részére  Domi_Jani profilja  Domi_Jani kommentjei 

#68 2008. március 3. 10:25 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

nagyon babák a tojások már most is, azért remélem minden máson csiszolnak még a grafikán... egy Doom III szintet ha megütnek azzal bőven megeléégednék
sanguinius
sanguinius, a Cyberspace szamurája

Küldök emilt sanguinius részére  sanguinius profilja  sanguinius kommentjei  Honlap csekkolása

#67 2008. március 3. 10:15 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Nagyon szép.

Már rohadt régen féltem egy jót.
Oldalak:   1 2 3 4
Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Aliens: Colonial Marines Csókos Szájú Arcölelő

HARDWiRED™

Szalonna álcázó központ

- 1997-2010 © Minden Jog Fenntartva!

Video és számítógépes játék centrum -

PC Xbox 360 PS3 Wii Playstation 2 PS2 Mozi Trailer 3D Képek