HARDWiRED Szalonna Álcázó Központ, játékok, PC, Wii, PlayStation, PS2, X360, PS3, Playstation 3
user pass

2007. december 27. csütörtök

Starcraft: Project Revolution demó

Sogun, 11:18 - Játék: RTS - (32 komment)

(C&VG) Megjelent a Starcraft: Project Revolution Terran demója. A Warcraft 3 The Frozen Throne motor segítségével a 2D-s Starcraft áttör a harmadik dimenzióba. Torrent imádók előnyben vannak, mert a fejlesztő csapat amatőr és nincs halom fénylő aranypénzük egy letöltéseket bíró, izmos szervert üzemeltetésére. A FAQ-t bemásoltam a kommentek szekcióba. Aranyos animációk ezen a linken tekinthetőek meg. Starcraft: Project Revolution demó uplink.
Thx, TnS!

Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Starcraft: Project Revolution demó
[Beteszem a kedvenceim közé] Oldalak:   1 2
inkwizitor
inkwizitor a Szibériai Gyapjasfülű Hómalacok barátja

Küldök emilt inkwizitor részére  inkwizitor profilja  inkwizitor kommentjei  Honlap csekkolása

#32 2007. december 29. 12:32 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

monnyik én a witcher pont nagyot csalódtam...
dehát izlések és pofonok...:P
James
James, a Cyberspace szamurája

Küldök emilt James részére  James profilja  James kommentjei 

#31 2007. december 29. 06:11 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

nomeg hosszúcska is a drágaszágom

és emelje fel a kezét akit az SC ben a grafika vonzott
mert szerintem 99% ban a játékmenet , sztori stb vonzott mindenkit és mily fura, hogy ha felmész netre nyomúlni még vannak akik a közel 10 éves gémmel játszanak
akkor mind szánalmas? :P
Válasz Hubert #30 hozzászólására
Hubert
Padavan

Küldök emilt Hubert részére  Hubert profilja  Hubert kommentjei 

#30 2007. december 28. 23:29 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

nem mindegy, hogy néz ki? egy értékelhető játékot nem tudok mondani az elmúlt 3 évből, pedig vannak olyanok h leesik az állam hogy néz ki
Witcher hihetetlen jo es szep is.
Válasz magus #26 hozzászólására
CorvusCorax
CorvusCorax, a Szamovárorrú Kakasok bolygójának felfedezője

Küldök emilt CorvusCorax részére  CorvusCorax profilja  CorvusCorax kommentjei  Honlap csekkolása

#29 2007. december 28. 22:47 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Ez a "rajzszerű az egész" felfogás már a kezdet kezdetén egy orbitális baromság volt... Maximálisan igazodott a korábbi epizódokhoz a harmadik epizód... ebből a szempontból is - ergo ha vmi rajzfilmszerű is, akkor a másodikban is az volt kvázi akinek a 3-tól a megjelenítés miatt elment a kedve... hát... egészségére. Ne hasonlítsuk már az SC-hez, könyörgöm!
Válasz craesh #17 hozzászólására
_Lord_B_
Kadét

_Lord_B_ profilja  _Lord_B_ kommentjei 

#28 2007. december 28. 20:17 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

nem mindegy, hogy néz ki? egy értékelhető játékot nem tudok mondani az elmúlt 3 évből, pedig vannak olyanok h leesik az állam hogy néz ki
pl portal, ... és még lehet sorolni
pisti
pisti a Pöffeszkedő Gurmula elit alakulat kiképzője

pisti profilja  pisti kommentjei 

#27 2007. december 28. 13:55 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

egy értékelhető játékot nem tudok mondani az elmúlt 3 évből, pedig vannak olyanok h leesik az állam hogy néz ki
Nem túl széles a látó- és/vagy érdeklődési köröd ezekszerint.
magus
Őrmester

magus profilja  magus kommentjei 

#26 2007. december 28. 13:47 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

pisti

#25 2007. december 28. 10:30 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Én már alig várom, hogy megnézhessem azokat a gyönyőrűséges átvezetőket.
Áh. De az ingame moviekat elnézegetve a játéknak magának is olyan hangulata lesz, hogy teljesen be fog szippantani a monitor, ha elkezdek vele majd játszani. :)
Válasz Zoo #19 hozzászólására
pisti

#24 2007. december 28. 10:26 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Ha nem is javítják, de be fogják úgy lőni, hogy a normál RTS nézetből, amiben a játékosok az idejük 99%-t töltik majd, kellően részletes és kidolgozott legyen.
Amit kell jobban kidolgoznak, ami meg feleslegesen részletes azon visszavesznek, ez is egyfajta művészet, de hogy nem egyszerű dolog az biztos.
Válasz inkwizitor #20 hozzászólására
inkwizitor

Küldök emilt inkwizitor részére  inkwizitor profilja  inkwizitor kommentjei  Honlap csekkolása

#23 2007. december 27. 23:42 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

ugye?:D detto!
Bekor
Egyre finomabb a kolbászos pörkölt

Bekor profilja  Bekor kommentjei 

#22 2007. december 27. 23:40 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

A wc3 hoz en se latok sok hasonlosagot. Szerintem nem nez ki rosszul az jutott rola eszembe amikor elosszor lattam eloben az SC-t egyik volt osztalytarsamnal , rogton megtetszett. Most is ezt erzem, mind az SC grafikai javitasaval kapcsolatban mind az SC2vel . :) En tart karokkal varom :) , amint meglesz el se eresztem .
inkwizitor

#21 2007. december 27. 21:28 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

másrészről meg egy játéknál nem feltétlenül a igaz az hogy ha sz*r a grafikája akkor maga a játék is sz*r...
inkwizitor

#20 2007. december 27. 21:24 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

nem lehetne hagyni az sc2 grafikai témáját? még kész sincs a játék de van aki már fikázza hogy hogy néz ki. Craesh ha utána néznél tudhatnád hogy folyamatosan javítják a grafikát és ez ráadásukl még csak alfaverzió. Várj amíg készen lesz teljesen és akkor majd mondhatom hogy mennyire fosi a grafikája. bár én kétlem hogy az lesz... (és én nem látok sok hasonlóságot wc3 és sc között bár lehet csak a z én szemem a vak...).
Zoo
A Szent megváltó Topimaci bizalmasa

Küldök emilt Zoo részére  Zoo profilja  Zoo kommentjei 

#19 2007. december 27. 19:46 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

A képek nekem sem tetszenek, de a videók igenis megnyugtatóak. A StarCraft első része, és a tervezett Ghost is rajzfilmes volt. És ha "fostalicska" is lesz a második rész (a húsvéti nyúl létezése valószínűbb), az nem a grafika miatt fog bekövetkezni.

(ami még a warcraftba még el is megy mert az ugye alapvetöen az rpg világból indult)

Inkább Warhammer lesz az, nem egy "alapvetöen rpg vilag".

Lehet véleményed, de nagyon úgy néz ki, sem a StarCraft, sem WarCraft hátterével nem vagy tisztában.
Ozzy
Ozzy tábornagy

Küldök emilt Ozzy részére  Ozzy profilja  Ozzy kommentjei 

#18 2007. december 27. 19:38 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

(ami még a warcraftba még el is megy mert az ugye alapvetöen az rpg világból indult
???

nézzétek már meg a starcraft 1-et... messze jobban néz ki a 2D-jéve mint az SC2 a tuning 3D-jével... szztem fostalicska lesz az SC2.
Akkor számodra kiváló szórakozást fog nyújtani a 3D Mark sorozat. Ajánlom figyelmedbe.
craesh
Egyre finomabb a kolbászos pörkölt

Küldök emilt craesh részére  craesh profilja  craesh kommentjei 

#17 2007. december 27. 19:20 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

SC2 nektek tetszik? képek meg videok alapján olyan gáz a grafikai megjelenitése. Tisztára a Warcraft koppintása. Olyan rajzszerü az egész, (ami még a warcraftba még el is megy mert az ugye alapvetöen az rpg világból indult) de starcrafthoz???

nézzétek már meg a starcraft 1-et... messze jobban néz ki a 2D-jéve mint az SC2 a tuning 3D-jével... szztem fostalicska lesz az SC2.
RE@L

Küldök emilt RE@L részére  RE@L profilja  RE@L kommentjei  Honlap csekkolása

#16 2007. december 27. 18:09 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Az egész már rég megvan csinálva, Blizz ült rajta. Nem engedte. Olvass utánna.
Válasz TyrGod #10 hozzászólására
asadasad22
Harci szőrzet elemző

Küldök emilt asadasad22 részére  asadasad22 profilja  asadasad22 kommentjei 

#15 2007. december 27. 16:04 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Kipróbáltam, és azt kell mondjam, hogy egészen jóra sikerült! Szinte tényleg ugyanaz minden, mint az eredeti SC-ben, csak 3D környezetben. Effektek sem rosszak. Nem tökéletes, akad benne 1-2 bug és az AI nem tűnik túl okosnak, de tényleg tetszik a dolog.
inkwizitor

#14 2007. december 27. 15:23 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

formaságok...:P
Zoo

Küldök emilt Zoo részére  Zoo profilja  Zoo kommentjei 

#13 2007. december 27. 15:19 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Inkább egyelőre.
Válasz inkwizitor #12 hozzászólására
inkwizitor

#12 2007. december 27. 15:00 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

és egyenlőre még csak a pre alfát láttuk...
mazshroom
Újkrumpli

Küldök emilt mazshroom részére  mazshroom profilja  mazshroom kommentjei 

#11 2007. december 27. 14:38 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Körülbelül annyival több SC2 az első résznél, mint a BW a classicnál. Ez nem olyan "elképesztő mennyi ötlet" imho. De cseszettül jól néz ki, ez igaz.
TyrGod
Őrmester

Küldök emilt TyrGod részére  TyrGod profilja  TyrGod kommentjei 

#10 2007. december 27. 14:22 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Ha megcsinálnák az SC és a Brood War kampányait, biztos sikeresebb lenne. SC 2 előtt tuti végigtolom a klasszikusokat és szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
inkwizitor

#9 2007. december 27. 14:04 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

nalátod az biztos
Replay
Replay, a Belső Szentély Őre

Replay profilja  Replay kommentjei 

#8 2007. december 27. 14:01 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Mondjuk azon nagyon vigyorognék ha a rajongóknak ez jobban tetszene mint az sc 2:D
Örülnél mi?
Második rész nem csak grafikai tuningot kap.
Elképesztő, már most mennyi munka van benne, mennyi ötlet és a Blizzard-ot ismerve addig nem adják ki, amig nem lesz méltó folytatása az első résznek.
Válasz Kr!2b0 #6 hozzászólására
Oldalak:   1 2
Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Starcraft: Project Revolution demó

HARDWiRED™

Szalonna álcázó központ

- 1997-2010 © Minden Jog Fenntartva!

Video és számítógépes játék centrum -

PC Xbox 360 PS3 Wii Playstation 2 PS2 Mozi Trailer 3D Képek