HARDWiRED Szalonna Álcázó Központ, játékok, PC, Wii, PlayStation, PS2, X360, PS3, Playstation 3
user pass

2007. december 26. szerda

SACRED 2: Fallen Angel Szeptemberben

Sogun, 09:10 - PC - : - ADATLAP - (6 komment)

(RPGWatch) Mind a részvényesek, a bank és a terjesztők is hozzájárultak a SACRED 2 Fallen Angel halasztásához, hogy sikerüljön hibamentesre polírozni az alkotást. A késedelem fő oka feltehetően az X360 verzió és a PC-s manifesztátum együtt létezése. Természetesen a legjobb akció-szerepjátékot kívánja szállítani az Ascaron és a plusz idő alatt a fícsőrök tekintetében is az égig repülnek. A hájp-generátor túlfeszültség alatti működtetésétől függetlenül nyugodtan koncentrálhatnának a betonstabil játékra és a folyamatosan büntető hangulatra. Augusztus környékére tervezték a demót és a Games Conventionra meglepetést ígértek. Utólagos patchelést és fícsőr nyirbálást akarják így elkerülni a kiadott sajtótájékoztató szerint.

Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ SACRED 2: Fallen Angel Szeptemberben
[Beteszem a kedvenceim közé] Oldalak:   1
popey74
Újkrumpli

Küldök emilt popey74 részére  popey74 profilja  popey74 kommentjei 

#6 2008. április 8. 14:47 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Sziasztok!

Tudja valaki hogy a magyarországi boltokba mikor lesz kapható Pc-re?
Rounin
Man in Black élenjáró ügynöke

Küldök emilt Rounin részére  Rounin profilja  Rounin kommentjei 

#5 2007. december 26. 19:36 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Nekem az első résszel sem volt semmi bajom :) igazából nekem jobban tetszett a Diablo-nál meg az összes többinél is, bár szerintem ezzel egyedül én vagyok így xD
Diablo-nál nekem is jobban tetszett, ahogy az összes szimpla hack&slash-nél is.Persze nem árt a legújabb patchekkel és a kiegészítőkkel játszani vele, úgy nagyon is kellemes. A világa jól kidolgozott, hangulatos, a kinézetre szintén nem lehet panasza. (és nem rózsaszín csontikat kell benne ölni :D)
Válasz Eugenax #4 hozzászólására
Eugenax
Megkóstolta a szalonnát

Küldök emilt Eugenax részére  Eugenax profilja  Eugenax kommentjei 

#4 2007. december 26. 15:41 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Nekem az első résszel sem volt semmi bajom :) igazából nekem jobban tetszett a Diablo-nál meg az összes többinél is, bár szerintem ezzel egyedül én vagyok így xD
Jander
Jander, a Cyberspace szamurája

Küldök emilt Jander részére  Jander profilja  Jander kommentjei 

#3 2007. december 26. 12:49 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Igen úgy tűnik tanultak az első részből. Nagyon helyes, úgy legyen ahogy mondják!
Válasz Powerer #2 hozzászólására
Powerer
Epertorta-radar kezelő

Küldök emilt Powerer részére  Powerer profilja  Powerer kommentjei 

#2 2007. december 26. 12:41 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Egy Diablo 2 meg egy Titan Quest után nem könnyű jót alkotni ilyen téren :P
Ráadásul reméljük tényleg nem lesz egy akkora bug-halom az új Sacred, mint az első... Cicis nénik jöhetnek :P
James
James, a Cyberspace szamurája

Küldök emilt James részére  James profilja  James kommentjei 

#1 2007. december 26. 10:17 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

igéret szép szó :P
Oldalak:   1
Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ SACRED 2: Fallen Angel Szeptemberben

HARDWiRED™

Szalonna álcázó központ

- 1997-2010 © Minden Jog Fenntartva!

Video és számítógépes játék centrum -

PC Xbox 360 PS3 Wii Playstation 2 PS2 Mozi Trailer 3D Képek