HARDWiRED Szalonna Álcázó Központ, játékok, PC, Wii, PlayStation, PS2, X360, PS3, Playstation 3
user pass

2007. november 24. szombat

White Gold: Díler Csaj Bikiniben

Sogun, 16:45 - PC - Játék: Akció - ADATLAP - (13 komment)

(PC Games) Így fest a drogdílerek szigetén egy csinos amazon a Deep Shadows fejlesztői szerint. Bemutatkozik továbbá több fotón a trópusi erdei pálya, a nehézpáncélozott helikopter és egy motorcsónakra szerelt géppuska, de ezek kevésbé érdekesek.
Thx, Jabba boy!

Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ White Gold: Díler Csaj Bikiniben
[Beteszem a kedvenceim közé] Oldalak:   1
TerekG
Topimaci felderítőszázad taktikai tisztje

TerekG profilja  TerekG kommentjei 

#13 2007. november 26. 16:47 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

hmm... és ha a díler csaj bikiniben van, akkor hova teszi az árut? :P
vilma
Felderítő

vilma profilja  vilma kommentjei 

#12 2007. november 26. 14:19 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

...és a bevílágítás is pocsék, ezt kihagytad!
Deimoss
Harci szőrzet elemző

Küldök emilt Deimoss részére  Deimoss profilja  Deimoss kommentjei 

#11 2007. november 26. 12:08 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

A Crysis emlegetése teljesen felesleges, nem ahhoz kell mérni. De ettől függetlenül ronda. Szörnyű szinhasználat, lowpoly objectek, ronda modelek. Maga a játék pesze még lehet hogy jó, de grafikailag gyenge.
sirtomi
Padavan

Küldök emilt sirtomi részére  sirtomi profilja  sirtomi kommentjei 

#10 2007. november 26. 08:33 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Kellemesnek tűnik. Remélem hamarosan megjelenik ez is :)
hawat333
Őrmester

hawat333 profilja  hawat333 kommentjei 

#9 2007. november 26. 07:24 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Sehogy. Csak ugye most kijött a némelyeken a... na mindjárt megmutatom.

Minek készítenek a fejlesztők játékokat? Már kijött a Crysis, nem értem, miért dolgozik a Blizzard a Starcraft 2-n. Mind a kettőben lehet az egér gombjait nyomogatni, akkor most minek?
Válasz Sancho #8 hozzászólására
Sancho
Már le tud nyomni 10 fekvőtámaszt

Sancho profilja  Sancho kommentjei 

#8 2007. november 26. 00:47 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Hogy jön ide a crysis?
Válasz Netere #7 hozzászólására
Netere
Különleges ügynök

Küldök emilt Netere részére  Netere profilja  Netere kommentjei 

#7 2007. november 26. 00:09 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Én nem értem minek ez a crysis mellé? Mi motiválta a készítőket, hogy ezt megalkossák?
Sancho
Már le tud nyomni 10 fekvőtámaszt

Sancho profilja  Sancho kommentjei 

#6 2007. november 25. 13:39 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Vegyél új szemüveget. Hihetetlen, mégis mitől ronda? Legyen olyan hangulatos mint a B.P., akkor már nincs gond.
Válasz Deimoss #5 hozzászólására
Deimoss
Harci szőrzet elemző

Küldök emilt Deimoss részére  Deimoss profilja  Deimoss kommentjei 

#5 2007. november 25. 12:11 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Szerintem ez embertelenül ronda.
Vajk
A Szent megváltó Topimaci bizalmasa

Küldök emilt Vajk részére  Vajk profilja  Vajk kommentjei  Honlap csekkolása

#4 2007. november 24. 22:46 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

A vak is látja, hogy simán veri a Crízist.

Na jó, nem. Viszont ezzel is jól el lehet majd ökörködni, akárcsak az előddel.
Válasz Alwares #3 hozzászólására
Alwares
Padavan

Küldök emilt Alwares részére  Alwares profilja  Alwares kommentjei  Honlap csekkolása

#3 2007. november 24. 22:37 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Néhány helyen jobban kidolgozhatnák! Meg kiadhatnák már mert ez így el fog avulni, bár nem csúnya, de van itt azért már egy hasonló vidékeken játszódó Crysis is...
guzaf
guzaf tábornagy

Küldök emilt guzaf részére  guzaf profilja  guzaf kommentjei  Honlap csekkolása

#2 2007. november 24. 21:31 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

a fenykepezos kep marhajo!
CLaWz
100 hozzászólás! Mazsolafalók már tisztelnek

CLaWz profilja  CLaWz kommentjei 

#1 2007. november 24. 21:21 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Úgy látom, hogy a nénire "levehető textúra" bikinit feszítettek, mert a hátán eláll a felső pántja. Asszem hamar meglesz hozzá a nude patch.
Oldalak:   1
Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ White Gold: Díler Csaj Bikiniben

HARDWiRED™

Szalonna álcázó központ

- 1997-2010 © Minden Jog Fenntartva!

Video és számítógépes játék centrum -

PC Xbox 360 PS3 Wii Playstation 2 PS2 Mozi Trailer 3D Képek