HARDWiRED Szalonna Álcázó Központ, játékok, PC, Wii, PlayStation, PS2, X360, PS3, Playstation 3
user pass

Kultúra \\ Moziguru HQ \\ Magyar IMAX mozi
[Beteszem a kedvenceim közé] Oldalak:   1 2 3 4
Dante
A Szent megváltó Topimaci bizalmasa

Küldök emilt Dante részére  Dante profilja  Dante kommentjei  Honlap csekkolása

#95 2009. július 15. 08:40 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Az komoly, hogy az IMAX-ben elég sok helyfoglalás van... Most foglaltam jövő péntek este 10-re, és a legjobb helyek egytől egyig foglaltak voltak:)

Mondjuk ez mind semmi, olyan előadást is láttam a netes rendszerükben, amikre már csak 8-10 hely volt!
Jodakapista

Küldök emilt Jodakapista részére  Jodakapista profilja  Jodakapista kommentjei  Honlap csekkolása

Kvízsó Szőrmi aka Teliszáj

#94 2009. július 9. 19:05 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

De ő Grandger nem Potter. :D
Válasz TmGergo #92 hozzászólására
Winters_
Winters_ a Vad Adrenalin Pumpalovak szelidítője

Küldök emilt Winters_ részére  Winters_ profilja  Winters_ kommentjei 

#93 2009. július 9. 19:04 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Na, nem megy-jön senki? :=(
24-e 19:00

6-an.

Hell ye! :)
Válasz NightBagoly #82 hozzászólására
TmGergo

Küldök emilt TmGergo részére  TmGergo profilja  TmGergo kommentjei  Honlap csekkolása

#92 2009. július 9. 18:53 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

ez akar mehetne a szovicc topikba is: Hairy Potter ;)
Válasz NightBagoly #89 hozzászólására
Jodakapista

Küldök emilt Jodakapista részére  Jodakapista profilja  Jodakapista kommentjei  Honlap csekkolása

#91 2009. július 9. 18:09 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Ha van még ilyen kép jöhet. :D Bár a másodikat már láttam valamikor tavaly. ^^
Attila1234
Attila1234, a Szamovárorrú Kakasok bolygójának felfedezője

Küldök emilt Attila1234 részére  Attila1234 profilja  Attila1234 kommentjei 

#90 2009. július 9. 16:59 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Mind a két kép ment az archívumba! ;-)
NightBagoly

Küldök emilt NightBagoly részére  NightBagoly profilja  NightBagoly kommentjei  Honlap csekkolása

#89 2009. július 9. 16:57 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

David Yates mint direktor, Steve Kloves mint forgatókönyvíró - sírok előre. És a heteseket (LOL) is ők kapták meg...

Pedofilok előnyben:
http://kepfeltoltes.hu/view/090709/article-1198130-05A19BEE000005 DC-980_306x700_popup_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

És a kis szőrös!
http://kepfeltoltes.hu/view/090709/emma-watson-upskirt-01_www.kep feltoltes.hu_.jpg
Válasz Dante #88 hozzászólására
Dante

#88 2009. július 9. 16:52 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Ne sírj már előre, mert körberajzollak! :P
Válasz NightBagoly #87 hozzászólására
NightBagoly

Küldök emilt NightBagoly részére  NightBagoly profilja  NightBagoly kommentjei  Honlap csekkolása

#87 2009. július 9. 16:49 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Körülbelül negyed órányi részt forgattak le 3D-s kamerákkal, a többi "csak" a kristálytiszta kép és hang miatt éri meg. Nekem személy szerint még jót tesz majd az idegbetegség, ami amiatt jelentkezik, hogy hogy elbaszták az egészet.
Válasz LY #85 hozzászólására
Dante

#86 2009. július 9. 16:46 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

12 perc lesz 3D-s a HP VI-ból...

Amúgy a Monsters VS Aliens az IMAX-ban nagyon jó volt, a hatalmas vászon tényleg lefedte a teljes perifériád...
Válasz LY #85 hozzászólására
LY

Küldök emilt LY részére  LY profilja  LY kommentjei 

#85 2009. július 9. 16:36 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

IMAX mennyiben nyilvánul meg a filmben, itt is 1-2 olyan rész van vagy hogy?

Most láttam Ice Age 3-at 3D vetítésen, tetszett, de hiányzott a "kis" vászon miatt az hogy perifériásan is meglegyen a térérzet, gondolom ez IMAX esetében kevésbé jellemző ;)
Dante

#84 2009. július 9. 16:21 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Én 24-én megyek az IMAX-be:)
Attila1234
Attila1234, a Szamovárorrú Kakasok bolygójának felfedezője

Küldök emilt Attila1234 részére  Attila1234 profilja  Attila1234 kommentjei 

#83 2009. július 9. 16:14 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

A barátnőm és én ott leszünk 23-án. (Ő a nagy fan, én csak az IMAX miatt megyek.)
NightBagoly

#82 2009. július 9. 16:07 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Na, nem megy-jön senki? :=(
NightBagoly

#81 2009. július 6. 21:57 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Kezdődik, apa-apa kezdőőőőőőődik! Végre pár héttel a bemutató előtt méltóztattak frissíteni az IMAX honlapját, és mostmár tuti, hogy jön a HP 6 bele a moziba, kilencedikétől lehet jegyet is rendelni - bár én nem tenném, ha a weboldalon múlna.

http://imaxbudapest.hu/filmek/harry_potter_es_a_felver_herceg

Érdekességek:
Pedig a hatodik osztályba lépő Harry Potter és barátai számára a Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola mindennapjai is bőven elég izgalmat jelentenek nekik*...

Barátai számára nekik az őmaguknak sajátja övéké a!

...Harry különleges titkokat hordozó bájital tankönyve, Ron barátnője és Hermione szerelme is épp elég titokzatos és ijesztő*...

*LESZBIKUS SZERELEM IJESZTŐ?! MI EZ, HA NEM DISZKRIMINÁCIÓ!

...Dumbledore abban reménykedik, hogy védence megerősödhet, ha jobban megismeri a múltját....

*Harrynek tehát meg kell ismernie a múltját. Én Dumbledore helyében inkább a kezébe adnám az addig megjelent öt kötetet.

OMFG. Mindegy, reméljük maga a film kissé kompetensebb, mint a tartalmi leírás, bár az ötödik után ez talán hiú ábránd.
Darkoo
Darkoo az intelligens Morgóhalak felfedezője

Darkoo profilja  Darkoo kommentjei  Honlap csekkolása

#80 2009. május 19. 12:16 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

James Cameron Titanic 3D-s doksifilmje a héten debütál az itthoni IMAX-ban.
Jodakapista

#79 2009. április 17. 22:59 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Ma én is odajutottam egy ismerőssel, a film szvsz semmi különös, de maga a látvány egy szóval: stunning. Nekem nagyon tetszett, bár néhol gyors kameramozgásnál valahogy mintha remegett volna, vagy nem tudom hogy leírni, de kicsit zavaró volt. Viszont amikor az elején mutatták az űrt... Na az azért durva volt.
Lou the Wrench

Küldök emilt Lou the Wrench részére  Lou the Wrench profilja  Lou the Wrench kommentjei 

#78 2009. április 16. 22:47 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

ja tényleg, elfelejtettem írni.

a filmtől nem voltam elájulva, de azért mérsékelten szórakoztató volt. mondjuk könnyen lehet, hogy ebben az általam nem túlságosan élvezett szinkronnak is komoly szerepe volt.

a 3D hatásról: ahogy jóbarátom, akivel megnéztük a filmet találóan megjegyezte "az első fél órában azt sajnáltam, hogy nem hentai-t nézünk".

szóval volt 3D hatás rendesen.

én eddig csak a Beowulf-ot láttam a westend-ben, ott nagyon zavart, hogy sokszor nem éreztem igazi 3D-snek a képet, hanem kb tisztán elkülöníthetően látszottak az egyes eltérő távolságú layer-ek. IMAX-nál úgy éreztem sokkal összefüggőbb az egész.

sajnos, ahogy már megszokhattam, a szemüvegre helyezhető szemüveg nem a legkényelmesebb dolog, de azért egy filmet végig lehet nézni vele.

ja igen, egy dolog viszont rohadtul zavart. rengetegszer éreztem úgy, hogy indokolatlanul torzul a kép a "kameramozgatásoknál".
ez más IMAX filmeknél is hiba, vagy csak ennél a filmnél voltak trehányak?
Válasz Darkoo #75 hozzászólására
Mr. Chapell

Küldök emilt Mr. Chapell részére  Mr. Chapell profilja  Mr. Chapell kommentjei  Honlap csekkolása

#77 2009. április 16. 22:46 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Én megnéztem IMAX-ban, maga a film jó, de a technológia és a hatás nem tűnt többnek, mind eddigi bármilyen sima 3D-s film, mondjuk a Beowulf. 2-3 eltalált effekt, azon kívül nem sok minden.
Válasz Darkoo #75 hozzászólására
Ulrich von
Padavan

Küldök emilt Ulrich von részére  Ulrich von profilja  Ulrich von kommentjei 

#76 2009. április 16. 22:27 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

NEEEEEEEEEEEE

Most akkor csak Bruce Willis filmeket nézhetek itthon? /Akinek a magyar hangja jobb mint az eredeti:)/
Válasz Darkoo #64 hozzászólására
Darkoo
Darkoo az intelligens Morgóhalak felfedezője

Darkoo profilja  Darkoo kommentjei  Honlap csekkolása

#75 2009. április 16. 22:22 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Na milyen volt a film 3D-ben?:)
Válasz Lou the Wrench #63 hozzászólására
Inquisitor
Inquisitor tábornagy

Küldök emilt Inquisitor részére  Inquisitor profilja  Inquisitor kommentjei 

#74 2009. április 16. 22:18 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Ez a Dolby 3D rendszer mennyivel jobb, rosszabb, másabb mint IMAX? És nem arra gondolok, hogy nem körpanorámás, hanem egyébb szempontból.
Jodakapista

#73 2009. április 16. 21:20 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Nájsz, köszi.
Válasz TmGergo #72 hozzászólására
TmGergo

Küldök emilt TmGergo részére  TmGergo profilja  TmGergo kommentjei  Honlap csekkolása

#72 2009. április 16. 19:18 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

lehet
Válasz Jodakapista #71 hozzászólására
Jodakapista

#71 2009. április 16. 19:15 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Hülye kérdés következik. Ugye lehet úgy is jegyet venni ha csak beesik az ember, nem muszáj foglaltatni ugye? =/ Tudom retardált kérdés, de sose lehet tudni.
Oldalak:   1 2 3 4
Kultúra \\ Moziguru HQ \\ Magyar IMAX mozi

HARDWiRED™

Szalonna álcázó központ

- 1997-2010 © Minden Jog Fenntartva!

Video és számítógépes játék centrum -

PC Xbox 360 PS3 Wii Playstation 2 PS2 Mozi Trailer 3D Képek