HARDWiRED Szalonna Álcázó Központ, játékok, PC, Wii, PlayStation, PS2, X360, PS3, Playstation 3
user pass

2007. november 3. szombat

NFS: PROSTREET DEMO!!!!!

Dixie Flatline, 14:15 - PC PS2 X360 PS3 PSP NDS MOBIL WII - : - ADATLAP - (156 komment)

(C&VG) Hosszas vajúdás után végre megszereztük az NFS: Prostreet PC demoját. Csak tessék, szingli örömök padlógázzal.

NFS: PROSTREET DEMO

MIRROR1

Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ NFS: PROSTREET DEMO!!!!!
[Beteszem a kedvenceim közé] Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7
streetfighter
Egyre finomabb a kolbászos pörkölt

streetfighter profilja  streetfighter kommentjei 

#156 2007. november 5. 18:33 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Te még az életedben SOHA nem vezettél 250-el. Max vittek. Ne haragudj. Ez tény. ^^
Mindenki magából indul ki...

Ahogy én is. Én pl úgy állok másokhoz, hogy nem lódítanak, igazat beszélnek, mert miért hazudna, semmi értelme.

Bár gondolom nagyon nehéz elképzelni, hogy nem mindenki, aki gépezik egy kockafejű tizenéves. Mert gondolom te ezt hiszed, mivel magadból indulsz ki....

Tudnék mesélni neked 250-ről, meg arról is, ami fölötte van, de felesleges, mert te úgyse hiszed el, igaz?
Válasz okami #154 hozzászólására
3P
A Morzsológyomrú Rohamgiliszták jó útra térítője

Küldök emilt 3P részére  3P profilja  3P kommentjei 

#155 2007. november 5. 18:11 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Pedig nagyon is igazat beszélt.
Válasz okami #154 hozzászólására
okami
Padavan

Küldök emilt okami részére  okami profilja  okami kommentjei 

#154 2007. november 5. 14:38 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Te még az életedben SOHA nem vezettél 250-el. Max vittek. Ne haragudj. Ez tény. ^^
streetfighter

streetfighter profilja  streetfighter kommentjei 

#153 2007. november 5. 12:45 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Csalódás volt számomra ez a demo. Legalább a grafika nem szaggatott, de semmi odacsapó dolog/5let/megoldás nem volt, és hogy a városból kivették nem tett jót neki...
Ízlések és pofonok, nekem spec pont tetszik, hogy végre nem egy sötét neon-városban kell veretni.

Motion Blur kivételének meg pláne örülök. Az valami gusztustalan dolog volt, ami leginkább baromi messze repített a valóságérzettől.

Sokan beszélnek arról, hogy ilyen-olyan sebességnél a tály elhomályosodik... Hát nem. Nem homályosodik el semmi. Amit a szemeddel követni tudsz, az mind éles marad, amit nem tudsz vagy csak nem rá fókuszálsz, az ugyanúgy nem lesz "tiszta", részletes kép, mint egy állókép, amit a periféria szélén látsz.

Ez a játékra is igaz. 250-nél, az útra fókuszálva tiszta képet látsz, ha kinézel a szélére, az is tiszta. De ha az utat nézed és nem a szélére koncentrálsz, a kép nem lesz tiszta, részletes.
Válasz RRomeo #152 hozzászólására
RRomeo

Küldök emilt RRomeo részére  RRomeo profilja  RRomeo kommentjei  Honlap csekkolása

#152 2007. november 5. 12:14 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Csalódás volt számomra ez a demo. Legalább a grafika nem szaggatott, de semmi odacsapó dolog/5let/megoldás nem volt, és hogy a városból kivették nem tett jót neki...
moRtiZ
Izzószemű nindzsa

Küldök emilt moRtiZ részére  moRtiZ profilja  moRtiZ kommentjei 

#151 2007. november 5. 00:23 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Hat a Carbonban a haver szerint kellemes online community alakult ki anno (sajna en kihagytam azt a reszt WOW miatt /cry), ez a resz mint mondtam multiba nagyon adni fogja az ivet szerintem, szoval lehet bekomolyitok vele, es akkor viszont nem artana, hiszen ha pl. AE86-al (egy anime miatt beleszerettem, Initial D ha valakit erdekel) milyen szepen lehetne driftelni, de auto sebvaltoval ez nem hiszem hogy nagyon osszejohetne :P
KD
Kommunikációs zseni

Küldök emilt KD részére  KD profilja  KD kommentjei 

#150 2007. november 4. 23:46 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Én mióta kézzel váltok a játékokban egyszerűen nem tudok GTA-zni, mert zavar, hogy nem lehet váltani. Szóval inkább hagyd. :)
Válasz moRtiZ #149 hozzászólására
moRtiZ
Izzószemű nindzsa

#149 2007. november 4. 19:20 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Én mondtam a motorhangos dolgot, engem zavar a zene vezetés közben, ha nem hallom a motorhangot honnan tudjam pl, hogy mikor kell váltani, vagy ha elpörög a kerék, ilyesmi. :)
Amúgy nálam a TDU etalon az árkád autós játékok közt, az irányítása rettentő jól el lett találva, kár az optimalizálatlanságért.
Meg kene tanulnom nekem is kezi valtoval jatszani, de nem birok :). Szoval nekem marad az auto valto, meg az adrenalinpumpa zene :P
Válasz KD #143 hozzászólására
moRtiZ
Izzószemű nindzsa

#148 2007. november 4. 19:19 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Csak nekem nincsen motion blur? Vagy ez a remegő kép az új módi mostanság?
Nincs Motion blur, remego kep van :)
Válasz BaldmaN #145 hozzászólására
RE@L
A Szent megváltó Topimaci bizalmasa

Küldök emilt RE@L részére  RE@L profilja  RE@L kommentjei 

#147 2007. november 4. 16:31 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Mindennapi életben találkozol ilyennel... Ezaz amit olvasol max a könyvből de élőben tapasztalod meg milyen amikor fentebb említett sebességgel előzöl egy kamiont és előzés végén majdhogynem kiesel az útról a pillanatnyi szélcsend megszűnése után.

De igazad van, simán mondhattam volna autópályát is sávváltással hasonló sebességnél.
Válasz arsenal #146 hozzászólására
arsenal

Küldök emilt arsenal részére  arsenal profilja  arsenal kommentjei 

#146 2007. november 4. 16:14 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

ajánlom próbálja ki az országúti vezetést 130-140-el oldalszéllel.

Jókat ajánlasz :)
Akkor miért nem csukott szemmel 150el lakott területen....
Válasz RE@L #140 hozzászólására
BaldmaN

BaldmaN profilja  BaldmaN kommentjei 

#145 2007. november 4. 14:29 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Csak nekem nincsen motion blur? Vagy ez a remegő kép az új módi mostanság?
Vajk

Küldök emilt Vajk részére  Vajk profilja  Vajk kommentjei  Honlap csekkolása

#144 2007. november 4. 14:03 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Világos, elvégre nem feltétlenül szükséges a hülyeségeimet igazságként papolni, pláne annak fényében, hogy az általad linkelt oldalt nekem is volt már szerencsém anno látni. A GeForce-t, meg úgy mondom, hogy DzsíForsz és ebből nem engedek ;]
Válasz Daihelyon #141 hozzászólására
KD
Kommunikációs zseni

Küldök emilt KD részére  KD profilja  KD kommentjei 

#143 2007. november 4. 13:48 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Én mondtam a motorhangos dolgot, engem zavar a zene vezetés közben, ha nem hallom a motorhangot honnan tudjam pl, hogy mikor kell váltani, vagy ha elpörög a kerék, ilyesmi. :)
Amúgy nálam a TDU etalon az árkád autós játékok közt, az irányítása rettentő jól el lett találva, kár az optimalizálatlanságért.
Válasz moRtiZ #136 hozzászólására
Ombika
Harci szőrzet elemző

Küldök emilt Ombika részére  Ombika profilja  Ombika kommentjei 

#142 2007. november 4. 13:39 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Mint mindig egyre szarabb az NFS szeria,hala istennek ..........
Daihelyon
Felderítő

Küldök emilt Daihelyon részére  Daihelyon profilja  Daihelyon kommentjei 

#141 2007. november 4. 13:20 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Ezek szerint te is tudod kezelni a Wikipediát, de a amit mondtam, azon nem változtat ;)
Nem, nekem a konténer formákat meg a kódolásokat fejből kellett nyomnom multimédia viszgán, csak gondoltam, hogy szemléltessem a különbséget, hogy az mp3 az nem mpeg3, ahhoz berakok egy linket is.
De no offens. :)
Válasz Vajk #138 hozzászólására
RE@L

Küldök emilt RE@L részére  RE@L profilja  RE@L kommentjei 

#140 2007. november 4. 12:44 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Aki még mindig a speedtrap-es irányítás nehézségekkel meg stb-vel jön, ajánlom próbálja ki az országúti vezetést 130-140-el oldalszéllel. Hasonlókat fog tapasztalni, (oldalszél csak nehezítés) de nagy sebességnél rendes autóval csak finom manővereket lehet csinálni különben balesetet szenvedsz.
xcomman
100 hozzászólás! Mazsolafalók már tisztelnek

Küldök emilt xcomman részére  xcomman profilja  xcomman kommentjei 

#139 2007. november 4. 12:41 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Röviden tömören: A menüvel egész gyors volt:D
Vajk

#138 2007. november 4. 11:48 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Ezek szerint te is tudod kezelni a Wikipediát, de a amit mondtam, azon nem változtat ;)
Válasz Daihelyon #133 hozzászólására
Nightcrawler
Nightcrawler a Vad Adrenalin Pumpalovak szelidítője

Küldök emilt Nightcrawler részére  Nightcrawler profilja  Nightcrawler kommentjei 

#137 2007. november 4. 11:37 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Ismét egy arcade játékkal leszünk gazdagabbak az EA jó voltából!

Aki próbálta a Simpson The Game című művet és már volt a Game Engine nevezetű pályán az tudja miről beszélek :). 3 hatalmas konténer az EA játék gyárában. Rajtuk felirat Kreativitás 0%, Ösztönzés 0%, Önerő 0% = Az év játék (vagy csalódása)? Annyira igaz paródia, hogy nem igaz :D!
moRtiZ
Izzószemű nindzsa

#136 2007. november 4. 11:05 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Hat tomoren osszefoglalva, ez kurvanagyot fog utni. Bovebben meg:

a, Grafika szerintem gyonyoru szep (mar ha az ember vezetes kozben a grafikara is figyel), nyilvan nem tokeletes, de ha 250-300 korul repesztek valahol, akkor nem feltetlen arra koncentralok, hogy tajat nezem, vagy hogy hol van megtorve egy utelvalaszto vonal, hanem hogy maradjak az uton, esetleg kerulgessem az ellenfeleket, es ne torjem az autot. Az autok kidolgozasa nem hagyhat kivannivalot maga utan tokeltesek, a kornyezet meg szerintem pont elegge szep. (Amugy minden maxra huzva perfekt tokeletesen megy, igaz elegge Highend gep - viszont Vista x64/8800Ultra szal nvidia kartya drivercsere nelkul raadasul Vistan volt full jo.).

b, A demoval azt a nagy hibat kovettek el, hogy csak 2 fajta versenyt tettek bele, es emiatt nagyon rovid lett, ezenkivul egyalaltan nem engedtek semmit configolni az auton (sot azert orultem volna 3 valaszthato autonak legalabb). Sajna mind2 versenyt elsore nyertem, igy hiaba jatszottam vegig 3x nem volt benne kihivas. Talan majd teljesbe de leginkabb multiba.

c, Alaptezis: Menube allitsd a segitsegadas fokozatat KING-re (azaz nincs segitseg), a jatekot alapbol jatszd KING fokozaton, es maris perfekt lesz minden. Az iranyitas kellokeppen nehez lett nekem ez is nagyon tetszik, billentyuzettel erosen szokni kell. De jo is lesz tizedeket allitgatni a felfuggesztesen, hogy jo legyen az iranyithatosaga az autonak... Szoszoles ezerrel :D (Kar hogy ebbol semmit nem mutattak a demoban.). Mondjuk kivancsi leszek ha AE86-ot probalom majd, tudok e driftelni bill-rol, mert 4WD Skyline GT-R-el nem nagyon lehetett :P realitas ftw.

d, orulok neki, hogy vegre tornek az autok, es 1 pillanat kihagyas miatt mar totalled felirat udvozol, igy lesz igazan ertelme multiba tolni (nem pinball mod, azaz racsuszok a kanyart mutato jelzesre, es 300-al veszem be az osszes kanyart feeling).

e, En nyitott vagyok zenei teren ugyanugy szeretem a d'n'b - goa vonalat mint a rock-metalt. A zene kellokeppen megnyomja itt is a hangulatot szerintem. (Valaki irta erdemesebb feljebb tolni a motorhangokat. Na en 5%-ra vettem, es inkabb a zenet hallgattam kozbe, mint a tobbi nfs-be is).

Szerintem nagyon jol sikerult a cucc, tutira sokat fogok vele jatszani. Akinek nem tetszik, biztos talal valami hasznalhato alternativat (like TDU, Juiced 2 vagy mittomen).

Aki az itteni fikazasok miatt nem nezte meg a demot , az adjon neki egy eselyt szerintem, mert lehet hogy neki tetszeni fog.
vittoriobaky
Kadét

Küldök emilt vittoriobaky részére  vittoriobaky profilja  vittoriobaky kommentjei 

#135 2007. november 4. 10:41 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Vezethetőséget még nem próbáltam minden segítség nélkül,
vs.
kicsit néha súlytalan a kocsi, ahogy már megszoktuk ettől a sorozattól.

sztem a kocsi sulyát olyan jól eltalálták, h sok szim vehetne rola példát ... (legalábbis, amikor elkezd borurlni a kocsi, akkor nagyon érezni, h van tömege)

csak KING fokozaton van értelme játszani, alatta egy vicc (fékez helyetted a gép??? HEEEE???? miért nincs olyan könnyités, h végigmegy a pályán, megnyeri a versenyt, a játékosnak csak néznie kell ... :(((( )

egyébként azt látom, mindenki az irányitás miatt fikázza a gémet, ami viszont az alacsony frameráta miatt rossz. ugyhogy üzenem nektek: nem mérvado a véleményetek!!! :D
Én is King-en mentem, de nem értek egyet. Próbálj a Speed mode-ban 200-300-al nekimenni egy faoszlopnak - aztán nézd a kocsi súlyát :) Nevetséges, 7-8 évvel ezelőtt is jobb volt a törésmodelle a szériának.
Válasz arty #134 hozzászólására
arty
arty a Rettentően Ijesztő Csirkemalacok idomára

arty profilja  arty kommentjei 

#134 2007. november 4. 10:30 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Vezethetőséget még nem próbáltam minden segítség nélkül,
vs.
kicsit néha súlytalan a kocsi, ahogy már megszoktuk ettől a sorozattól.

sztem a kocsi sulyát olyan jól eltalálták, h sok szim vehetne rola példát ... (legalábbis, amikor elkezd borurlni a kocsi, akkor nagyon érezni, h van tömege)

csak KING fokozaton van értelme játszani, alatta egy vicc (fékez helyetted a gép??? HEEEE???? miért nincs olyan könnyités, h végigmegy a pályán, megnyeri a versenyt, a játékosnak csak néznie kell ... :(((( )

egyébként azt látom, mindenki az irányitás miatt fikázza a gémet, ami viszont az alacsony frameráta miatt rossz. ugyhogy üzenem nektek: nem mérvado a véleményetek!!! :D
Válasz AxelL #124 hozzászólására
Daihelyon
Felderítő

Küldök emilt Daihelyon részére  Daihelyon profilja  Daihelyon kommentjei 

#133 2007. november 4. 10:10 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Akkor már írtam volna ki a teljessség igényével, (illetve a példával írva szóban mondtam volna) hogy: Mpeg1 Audio[mert ez is benne van a kifejezésben]Layer 3??? Mikor mond ilyet egy épeszű ember élőszóban?

Ne kukacoskodjunk, mert odacsapok! :P

_/\__/\__0>
Válasz Vajk #132 hozzászólására
Vajk

#132 2007. november 4. 09:49 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Akkor már írtam volna ki a teljessség igényével, (illetve a példával írva szóban mondtam volna) hogy: Mpeg1 Audio[mert ez is benne van a kifejezésben]Layer 3??? Mikor mond ilyet egy épeszű ember élőszóban?

Ne kukacoskodjunk, mert odacsapok! :P
Válasz MBlackKnight #114 hozzászólására
Oldalak:   1 2 3 4 5 6 7
Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ NFS: PROSTREET DEMO!!!!!

HARDWiRED™

Szalonna álcázó központ

- 1997-2010 © Minden Jog Fenntartva!

Video és számítógépes játék centrum -

PC Xbox 360 PS3 Wii Playstation 2 PS2 Mozi Trailer 3D Képek