HARDWiRED Szalonna Álcázó Központ, játékok, PC, Wii, PlayStation, PS2, X360, PS3, Playstation 3
user pass

2007. szeptember 15. szombat

Kwari: FPS kaszinó

Sogun, 14:17 - PC - Játék: Online - ADATLAP - (3 komment)

(C&VG) Pálya Jackpot és további pénznyerő lehetőségek garmadája várja a Kwari játékosokat. Az FPS alkotás a kaszinókban látható félkarú banditák online változata, tehát totálisan a pénz köré dizájnolt cucc, így teljesen mindegy, hogyan néz ki, ha zsetonok helyett igazi fizetőeszközt tudunk nyerni vele. Eddie Gill, az online akcióhent játék kreatív igazgatója elmondta: "Amint megnő a felhasználóink száma, tervezzük a nagyobb összegű jackpotok bezetését, így hamar megszületik majd az első Kwari milliomos." Már csak sávszélesség, FPS harctudás és némi pénzmag szükségeltetik a kecsegtető karrier elindításához. Dixie Flatline már ismertette az alkotást.

Jackpot:
Apró érdekesség: A Kwari Jackpot egy központi zsák pénz, amely attól hízik, hogy a játékosok önmaguk okozta okból sebesülnek, tehát magasról leesnek a földre, stb.. mindezen sérüléseket az egész online Kwari harci területekről gyűjti be a központi szerver. Ezt a nagyméretű pénzt lehet különféle kulcsok megtalálásával megnyerni. Természetesen részekre osztják. Többféle jackpot van. Az óránként nyerhető a legkisebb, a naponta, hetente bekasszírozható zsákocska már nagyobb, míg a negyedévente betakarítható halom zsozsó a főnyeremény.

Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Kwari: FPS kaszinó
[Beteszem a kedvenceim közé] Oldalak:   1
nigrablack
Felderítő

nigrablack profilja  nigrablack kommentjei 

#3 2007. szeptember 15. 20:26 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Szokták mondani dolgokra, hogy akkor sem kellene, ha fizetnének érte. NA itt most ez a tényállás.
Gargamel
Gargamel, a Cyberspace szamurája

Küldök emilt Gargamel részére  Gargamel profilja  Gargamel kommentjei 

#2 2007. szeptember 15. 17:51 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Ennyi erővel lottózhat is az ember, és akkor szabadidejében játszhat valami normálisabb grafikájú játékkal...mert gondolom a kulcsok megtalálása szerencse kérdése lesz.
Vajk
A Szent megváltó Topimaci bizalmasa

Küldök emilt Vajk részére  Vajk profilja  Vajk kommentjei  Honlap csekkolása

#1 2007. szeptember 15. 14:27 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Arra a csajra ott én nem ilyen stukkerrel lőnék...
Oldalak:   1
Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ Kwari: FPS kaszinó

HARDWiRED™

Szalonna álcázó központ

- 1997-2010 © Minden Jog Fenntartva!

Video és számítógépes játék centrum -

PC Xbox 360 PS3 Wii Playstation 2 PS2 Mozi Trailer 3D Képek