HARDWiRED Szalonna Álcázó Központ, játékok, PC, Wii, PlayStation, PS2, X360, PS3, Playstation 3
user pass

2007. május 16. szerda

BLACK NOISE HDTV ENGINE MÚVI!!!

Dixie Flatline, 14:44 - Játék: Akció - (131 komment)

(HW Insider) Háháá, kőkemény HW Exkluzív anyagra tettünk szert, az Epertorta Szakszervezet közbenjárásának köszönhetően. A Joint Task Force megjelenése után azt gondolhatnánk a Most Wanted fejlesztői békésen pipázgatnak kényelmes bőrfotelekben, ám ehelyett egy friss, X360/PC platformokra szabott, főként sajátszemmel (FPS) és nézdahátam (TPS) perspektívájú megjelenítésre kihegyezett 3D motort készítenek.

A múvi kőkemény futurisztikus világot tár elénk, s ha szaglószerveim nem csalnak Deus Ex (ÁÁÁÁÁÁÁÁ) illatok terjengenek a levegőben. Oh és aki érzi magában az erőt, kolbászoljon el erre a címre, és vessen egy pillantást az álláshirdetésekre. Programozókat és grafikusokat keresnek ehhez a projekthez.

!!! BLACK NOISE HDTV ENGINE MÚVI !!!

A hivatalos sajtóközlemény:

Budapest, 2007 május 15. – A Most Wanted Entertainment magyar játékfejlesztő stúdió a mai napon bemutatja a nagyközönségnek Black Noise névre keresztelt engine-technológiáját. Az elsősorban 1st és 3rd person játékok alapjának szánt Black Noise jelenleg X360-on és PC-n használható. A technológia bemutatásaként a Most Wanted nyilvánosságra hozza alábbi HDTV-minőségű videót:

!!! BLACK NOISE ENGINE MÚVI !!!

„A stúdió megalakulása óta dolgozunk a Black Noise-on. Másfél év kemény munkája. Büszkék vagyunk szakembereink tudására és tehetségére.
A Black Noise mindent tud, amit egy mai játék motornak tudnia kell. Egyaránt alkalmas külső és belső terek megjelenítésére, 1st, 3rd és RTS-nézetű játékok készítésére. Már bele is kezdtünk első, erre a technológiára épülő játékunk, egy 3rd person akciójáték fejlesztésébe.
A Black Noise nem egyszerűen render-engine, hanem fejlesztő-környezet, olyan korszerű technológia, amilyennel az iparág vezető stúdiói dolgoznak. Az Architect-nek nevezett fejlesztői környezetbe számos editort és toolt integráltunk, a materiálok kialakításától kezdve, a pályakészítésen át, az AI paraméterezésig. A játék egyetlen gombnyomásra, töltés nélkül elindítható az editorban is. Ráadásul büszkélkedhetünk néhány saját innovációval is, ami a pályakészítést rendkívüli módon felgyorsítja. Ha minden jól megy, mindezt a játékosok is kipróbálhatják majd, mivel a játékainkhoz mod-supportot is tervezünk.”

A Most Wanted egyébként folyamatosan keres lelkes és tehetséges fejlesztőket különböző játékprojekteken dolgozó csapatai bővítésére. Az aktuális álláslehetőségekről részleteket megtudhattok a cég honlapjáról: MOST WANTED ENTERTAINMENT

A Black Nosie legfontosabb jellemzői:

• PC és Xbox-360 platform
  • Teljes DirectX9 és DirectX10 támogatás
  • 64 bites processzorok támogatása
  • Többmagos rendszerek támogatása
  • Az Ageia PhysX teljes körű szoftver és hardver támogatása (a szilárd-test fizika mellett a rongybaba-fizika és a ruha-szimuláció is)
  • Particle rendszer, teljes soft particle és fizika támogatással
  • Post processing rendszer (többek közt bloom, HDR, DOF)
  • Valósidőben számolt fényforrások és árnyékok
  • Korszerű shader rendszer (többek közt reflection, refraction, parallax mapping, image based lighting)
  • Külső és Belső terek megjelenítése

Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ BLACK NOISE HDTV ENGINE MÚVI!!!
[Beteszem a kedvenceim közé] Oldalak:   1 2 3 4 5 6
tmt
Harci szőrzet elemző

Küldök emilt tmt részére  tmt profilja  tmt kommentjei 

#131 2007. május 18. 17:34 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Szép. Csak egy valami zavar nagyon, mégpedig hogy ugyan az elején látni futkosó embereket, a múvi nagy részében szép, statikus karakterek állnak meredten. Legalább egy idle anim mehetett volna rájuk skacok :) Így nem látok mögé játékot, akár van, akár nincs. Tessék iparkodni valami életen, ne csak az effekt menjen!
Tamas
Harci szőrzet elemző

Tamas profilja  Tamas kommentjei 

#130 2007. május 18. 15:20 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

miért nincs rajtuk TUSK (Tank Urban Survival Kit)? Az licensz köteles, vagy titkos a kiszerelése?
Ez semmi. Van a movieban egy ennel erdekesebb dolog. Csodalkozom, hogy az nem tunt fel neked.
Válasz karnokd #126 hozzászólására
uzsz
Őrmester

Küldök emilt uzsz részére  uzsz profilja  uzsz kommentjei 

#129 2007. május 18. 14:56 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

:D
Válasz ÖtödikÖtévesTerv #127 hozzászólására
ÖtödikÖtévesTerv
Megkóstolta a szalonnát

ÖtödikÖtévesTerv profilja  ÖtödikÖtévesTerv kommentjei 

#128 2007. május 18. 14:44 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Elmondaná valaki, hogy az összes napjainkban játszódó, M1A2 Abrams tankot felvonultató játékban a városi harcokhoz miért nincs rajtuk TUSK (Tank Urban Survival Kit)? Az licensz köteles, vagy titkos a kiszerelése?
neked aztán sikerült az élet....szeretném ha nekem is ilyen sulyos problémáim lennének...:D
Válasz karnokd #126 hozzászólására
ÖtödikÖtévesTerv
Megkóstolta a szalonnát

#127 2007. május 18. 14:41 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Meg nem lattam a videokat de megfogom nezni.
En csak azt nem ertem, hogy mert baj ha valakinek nem tetszik vagy mert kevernek bele többen hazafias erzelmeket a dologba?
Ez egy techdemo amit fejlesztök szannak egy piacra.
A piacot baromira nem erdekli, hogy magyarok, ukranok, vagy akarkik csinaltak amit csinaltak, ha jo akkor jo, ha rossz, akkor rossz.
A mentalitasrol meg annyit hogy ugy komplett apillanatnyi magyar lakossag kb 80%-aval van problema, de ezt most nem fejtenem ki.
Middettöl eltekinte remelem, hogy sikeres lesz a dolog es a sracok befutnak.
talán a kritikákban nem kéne egész a szittya öshazáig elmenni...
kikérem a proletárdiktatura nevében a magyar munkásosztályt ért inzultust
Válasz uzsz #125 hozzászólására
karnokd
Újkrumpli

karnokd profilja  karnokd kommentjei  Honlap csekkolása

#126 2007. május 18. 14:40 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Elmondaná valaki, hogy az összes napjainkban játszódó, M1A2 Abrams tankot felvonultató játékban a városi harcokhoz miért nincs rajtuk TUSK (Tank Urban Survival Kit)? Az licensz köteles, vagy titkos a kiszerelése?
uzsz
Őrmester

Küldök emilt uzsz részére  uzsz profilja  uzsz kommentjei 

#125 2007. május 18. 14:34 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Meg nem lattam a videokat de megfogom nezni.
En csak azt nem ertem, hogy mert baj ha valakinek nem tetszik vagy mert kevernek bele többen hazafias erzelmeket a dologba?
Ez egy techdemo amit fejlesztök szannak egy piacra.
A piacot baromira nem erdekli, hogy magyarok, ukranok, vagy akarkik csinaltak amit csinaltak, ha jo akkor jo, ha rossz, akkor rossz.
A mentalitasrol meg annyit hogy ugy komplett apillanatnyi magyar lakossag kb 80%-aval van problema, de ezt most nem fejtenem ki.
Middettöl eltekinte remelem, hogy sikeres lesz a dolog es a sracok befutnak.
Sance
Sance, a Cyberspace szamurája

Küldök emilt Sance részére  Sance profilja  Sance kommentjei  Honlap csekkolása

#124 2007. május 18. 12:44 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Hát, nem tudom, hogy a srácok miért fikáznak, de nekem, mint az endszin-témában totál laikus embernek (vagiys ált ha ilyesmit látok a hangulat és a látvány, az ötletek alapján ítélek, mivel a technológiai részéhez semmit sem értek) teljesen bejön ez a videjó. Talán ez is számít vmit sztem. Minden gratulációm a készítőknek.
A desing témában teljesen egyetértek playbanos-al. Bár nem játszottam túl sok magyar fejlesztéssel, amivel igen (Imperium Galactica, Haegemonia, Insane, S.W.I.N.E.), azokon én azt vettem észre, hogy játékmenetileg mind nagyon jó, a játékost magába szippantó hangulat, atmoszféra viszont teljesen hiányzik. Vagyis vzsínűleg nem fog azonnal bejönni, ami a játékiparban erős hátrány.

Szerk.: Bocs, nem akartam válaszolni semmire, csak ott akadt meg a kattyintás:).
Válasz CmdrKoenig #122 hozzászólására
playbanos
100 hozzászólás! Mazsolafalók már tisztelnek

playbanos profilja  playbanos kommentjei 

#123 2007. május 18. 12:39 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

En is azt mondom, hogy a designernek igenis uj otletekkel kell eloallnia, es folyamatosan BOVITENIE a jatekot, de nem radikalisan megvaltoztatni. A masik az, hogy egy jol megszervezett cegnel a workflow betartasa mellett ossze lehet hozni nagyon jo dolgokat. De nem veleteln, hogy sokszor a jatek alapja a hosszu preproduction, ahol bizonyos dolgok mar igenis kobe vesetnek. Az ettol valo RADIKALIS elteresnek indokoltnak kell lennie, hiszen sok penzbe kerulhet.

Egyebkent meg a legtobb jatekot a kiado oli meg a folyamatos belepofazasaval, a barom otleteivel, es a szukos hataridokkel, meg a nem fizetessel...
CmdrKoenig
Megkóstolta a szalonnát

Küldök emilt CmdrKoenig részére  CmdrKoenig profilja  CmdrKoenig kommentjei 

#122 2007. május 18. 12:18 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

hogy komoly utomunkának volt alávetve.de hát mindenki ezt csinálja.
bár tech. muvit nem kéne fakézni....kiváncsi vagyok konkrétan hány fps-el fut ...2?
Yale elvtárs már visszavágott, de hadd szóljak én is.
A múviban nincs olyan pixel, aminek ne az engine tolta volna ki a végleges színét (ja bocs, nem így van: az XviD codec bekavar kicsit...)
Persze kemény antialiast használtunk, dehát ahogy említetted, mindenki ezt csinálja.
FPS? Hát nézd, S3 Trio-n biztosan nem fog futni.
Válasz OlvadoBiztositék #113 hozzászólására
Tango
A Hős, ki megmentette az utolsó Küpüegeret!

Küldök emilt Tango részére  Tango profilja  Tango kommentjei 

#121 2007. május 18. 11:52 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Ezzel annyiból nem értek egyet, hogy a designt nem lehet kőbe vésni a project elején. A designer azért designer, mert folyamatosan vannak új ötletei, amivel jobbá teszi a játékot. Sőt, a designernek vannak rossz ötletei is, amik eleinte jónak tűntek.

Természetesen nem szabad a designt elvinni totál más irányba, de ezt egyébként is nyilvánvaló mindenkinek.
Válasz playbanos #119 hozzászólására
pme
Epertorta-radar kezelő

pme profilja  pme kommentjei 

#120 2007. május 18. 11:35 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

jó az engine, nagy GRAT hozzá!
meg XSI rlz :)
playbanos

#119 2007. május 18. 11:13 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Akkor ezen az elven rajzolni sem lehet emgtanulni, es festeni sem.

Nem a francot nem. A tehetseg az kell hozza, kulonben csak felig lesz jo a dolog. Azzal, meg hogy hagyni kellene oket hadd csinaljanak amit akarnak messzemenokig NEM ertek egyet. Az ilyenekbol van az, hogy egy jatek 6x iranyt valt fejlesztes kozben, 6x cserelodik a grafika, 6x irjak ujra kodot, jarulekos koltsegek es a tobbi.

Kellenek a kreativ emberek, akik x ido alatt eloallnak a farbaval, utana meg azon munkalkodnak, hogy az a leheto legjobban tudjon mukodni. Es mindezt karoltve, bekeben es szeretettel (konnycsepp gyult bal szemem sarkaba...) a koderekkel es a grafikusokkal...

De itthon meg designerzsenit nem lattam, olyat, viszont akibol nagyon jo designer lesz, mar igen, es nem is egyet. Remelem nem adjak fel a terveiket.

Es az onkepzes egy rettenetesen fontos resze a folyamatnak.
swarcenegger
swarcenegger a Vad Adrenalin Pumpalovak szelidítője

Küldök emilt swarcenegger részére  swarcenegger profilja  swarcenegger kommentjei 

#118 2007. május 18. 10:13 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Már elnézést a Designt nem lehet tanulni ha mégis akkor az csak másolás és kopintás lessz,egy jó designer egy igazi művész vagy neadjisten egy rettentő kreatív álmodozó akinek szabadkezet kell adni had élje kimagát ,ez sajnos napjainkban egyre ritkább ezért készülnek ugymond tömegcikkek.Bájdővéj/:D/,persze ezeket a rettentő kreatív embereket lehet ugymond tovább képezni ők mégis sértésnek veszik azt ,hogy más alkotók akik úgyszintén saját maguk egyediségétől lettek tantárgyak kell kopintaniuk -neadjisten szó szerint másolniuk:(
Hadjuk had képezék önnön magukat és nekergesük őket semiféle ötlet lopósdiba:)

respect a művészek felé akik csak azéért tanítanak gazdag sznob csemetéket mert azok buták és megfizetik:)
Mice
Egyre finomabb a kolbászos pörkölt

Küldök emilt Mice részére  Mice profilja  Mice kommentjei 

#117 2007. május 18. 09:59 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

" Nem árt az, ha az egyszeri fejlesztő legalább egyszer végigszop egy ilyet, hogy legyen mit mesélni az unokáknak - és ha közben még lelkesen fizet is valaki, az nagyon kellemes."
Erre a "legyen mit mesélni az unokáknak" sztorira most sajnos nem tudtam ráhangolódni :(
Válasz CmdrKoenig #102 hozzászólására
yale
Újkrumpli

yale profilja  yale kommentjei 

#116 2007. május 18. 09:54 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

szerintem a muvi nem rosz, de sulya semmi, és erösen látszik rajta hogy komoly utomunkának volt alávetve.de hát mindenki ezt csinálja.
Hát ezzel az utómunka-dologgal eléggé szögbe rúgtál, nevétnemvállaló úr! Vagy a vágás felétek már annak minősül?
És tényleg mindenki ezt csinálja? Hmm... Ti is?
világbéka...
playbanos

#115 2007. május 18. 09:21 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Fiuk,

Mindent osszevetve, itthon valobana design all a leggyengebben, es ezt nem sertesnek szanom, hanom egy megallapitasnak. Grafikat, ha tehetseges az ember, autodidakta modon is meg lehet tanulni, programozas kepesites kerdese (es jo adag turelem es utanajaras kell hozza meg), de designt sehol nem tanitanak itthon.

Anno a Field Ops fejlesztese alatt mondtam a vezeto designernek, hogy probaljanak meg ugy terevzni, hogy vesznek jo akciofilmeket (termeszetesen temaba vago, Black Hawk Down, stb), es probaljak meg a film akcio jeleneteit jatekelemekke alakitani. Vegulis, minden jelenetsor osszerakhato egy missionne, a missionokbol felepitheto a jatek, a maradek meg a cutscene. Az emberek szeretik, ha deja vu erzesuk van filmek es jatekok kozt (nem mindenki de a kommersz tobbseg, es ez a kereskedelmileg megcelzott bazis), ezert jo "lopni".

A baj az, hogy kis hazank korlatozott lehetosegei miatt sokszor vagunk "vilagmegvalto", "korszakalkoto", "ilyen-meg-nem-volt" tipusu projectekbe, amik rendre megbuknak. Miert? Mert a kiado aszondja, ez kockazatos, nem merik bevallalni. Pedig annyira szeretnem, ha lenne olyan fejleszto, aki letolna par sikeres kommersz szart, hogy utana megmutathassa, mit is tudunk mi magyarok...Ehhez sok turelem, es sok penz kell.

Egyszer egy befektetovel beszeltem. Mikor elmondtam neki, hogy engine-t kell fejleszteni, designt, assetek, stb, es ez kb 2 ev, akkor kozolte, hogy kizart, mert o FEL EVEN BELUL viszont akarja latni a penzet. Elkepeszto. Mashol meg allamilag tamogatott a jatekfejvesztes...

Szoval lenyeg, hogy fijugg ne adjatok fel, elsore ne vilagot akarjatok megvaltani, hanem valami jo kommersz, 600x ujrajatszhato arcade-os konzolos tucatjatekot nyomjatok, az siker lehet (foleg anyagilag), aztan johet a tuti!
ÖtödikÖtévesTerv
Megkóstolta a szalonnát

#114 2007. május 18. 08:51 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

elég gáz hogy a fejlesztök egymásnak üzengetnek...de ilyen a magyar game ipar.
szerintem a muvi nem rosz, de sulya semmi, és erösen látszik rajta hogy komoly utomunkának volt alávetve.de hát mindenki ezt csinálja.
bár tech. muvit nem kéne fakézni....kiváncsi vagyok konkrétan hány fps-el fut ...2?
világbéke
sem a világbéke eljövetelét sem a nemzetközi imperializmus közelgö végét nem hozza elörébb ez a hozzászolás...mármint nem ez hanem a fenti....
OlvadoBiztositék
Újkrumpli

OlvadoBiztositék profilja  OlvadoBiztositék kommentjei 

#113 2007. május 18. 08:02 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

elég gáz hogy a fejlesztök egymásnak üzengetnek...de ilyen a magyar game ipar.
világbéke
ama
Epertorta-radar kezelő

Küldök emilt ama részére  ama profilja  ama kommentjei 

#112 2007. május 17. 20:22 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

A FarCry egy demóból indult (scenerek kezdték asszem), ami terrain-t és fákat volt képes megjeleníteni, különösen pálmafákat nagy mennyiségben.
Ezen kívül egy kezdő cég volt, valszeg nem volt olyan sok pénzük, mint egy igazi nagy projectnek. Ennek ellenére csináltak nagy játékot (eladásilag is).

Amúgy egyetértek, persze hogy pénz is kell... csak keveseknek sikerül ötlettel ellensúlyozni ezt. Persze ha nem is gondolnak arra hogy ötlettel ellensúlyozzák, akkor nem fogják. :)
whiskey
Megkóstolta a szalonnát

whiskey profilja  whiskey kommentjei 

#111 2007. május 17. 20:10 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Whiskey, a büdzsé az mindenkire hatással van aki a projecten dolgozik, nem csak a design-ra, szóval ez nem jó érv.
Ezen kívül a jó designer nagyon erősen figyelembe veszi a lehetőségeit (és ismeri is azokat). Ha pl. az engine hawai szigeteket tud megjeleníteni és nincs pénz városokat modellezni, akkor Far Cry-t tervez. :-) És híres lesz a játék. :-)
Ez nem erv volt, hanem ironia... Kar hogy nem ment at. Arra probaltam ravilagitani, hogy az "orszag gyengeje" - hogy a nagyoktol idezzek - nem a design hianya... Hanem az, hogy kelet europaban van es ennek megfeleloen kisse tokehianyos. Ugyanis a blockbuster jatekhoz sajna akarmien jo design keves innen a keleti vegkrol. Sajnos a nagy kiadoknak el kell hinniuk, hogy ezt meg is tudjuk csinalni, es eleg penzt es idot kell adniuk ra. Na ez az, amit a magyar cegeknek - keves kiveteltol eltekintve - nem szokott sikerulni elerni.

De amugy kar errol itt irasban vitatkoznunk kedves Ama. :) Azt meg ugye nem hiszed, hogy a farcry azert jatszodott tropusi szigeten, mert tokveletlenul kidrult, hogy az engine azt nagyon szepen tudja renderelni, stranddal meg dzsungellel egyutt... (Tulajdonkeppen ok kosivatagot, vagy labirintust szerettek volna, dehat ha sziget, legyen sziget...? :)
Válasz ama #110 hozzászólására
ama
Epertorta-radar kezelő

Küldök emilt ama részére  ama profilja  ama kommentjei 

#110 2007. május 17. 19:38 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Hát egy biztos: a designereken nincs akkora nyomás, és a munkájuk eredménye se olyan egyértelműen látható a project alatt, mint mondjuk egy grafikusé. Hogy jó-e a design, azt a fejlesztés közepe-vége felé lehet meglátni (jó esetben persze, mert ha a végére alakul csak ki, akkor már elég nagy gáz van).

A nyomást úgy értem, hogy pl. a grafikus munkáján egyértelműen látszik hogy milyen. Őssze is lehet hasonlítani más játékokkal. A designt már nehezebben.

Szóval tény, hogy a designer munkája nehezebb, összetettebb sok szempontból. Új ötleteket se egyszerű kitalálni... Persze ez nem menti őket ha szart csinálnak. :)

Whiskey, a büdzsé az mindenkire hatással van aki a projecten dolgozik, nem csak a design-ra, szóval ez nem jó érv.
Ezen kívül a jó designer nagyon erősen figyelembe veszi a lehetőségeit (és ismeri is azokat). Ha pl. az engine hawai szigeteket tud megjeleníteni és nincs pénz városokat modellezni, akkor Far Cry-t tervez. :-) És híres lesz a játék. :-)
sien
sien a Szöszmögélő Pömpenyulak Szent körömreszelőjének Őre

Küldök emilt sien részére  sien profilja  sien kommentjei  Honlap csekkolása

#109 2007. május 17. 18:36 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

Szerintem te pont az ellenkezőjére reagáltál mint amiről a hozzászólás szólt.
Válasz whiskey #108 hozzászólására
whiskey
Megkóstolta a szalonnát

whiskey profilja  whiskey kommentjei 

#108 2007. május 17. 18:19 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

"Magyar jatek meg igazan nagy sikert akkor fog elerni, ha importalnak nehany olyan kaliberu designert, akik kitalalnak egy popularis jatekot, amit meg is vesznek mindenhol. Sajna az orszag gyengeje a design szakma totalis hianya (nagyon keves ember kivetelevel), amit a tehetseges grafikus, es programozok garmadaja se tud ellensulyozni..."

Jah, kocsog dizajnerek. Monnyanak le. Bar nem is ertem miert van rajuk szukseg... Hiszen a dizajnolashoz - foleg a populalis jatek tekinteteben - mindenki ert. Kulonosen a rendkivul tehetseges grafikusok es programozok. Tovabba a kofaragok es a balett tancosok is. Sot ezek mind tisztaban vannak a projekt budzse es idotartam, meg a megfelelo kiadoi partner es marketing fontos szerepevel is...
Válasz playbanos #99 hozzászólására
ÖtödikÖtévesTerv
Megkóstolta a szalonnát

#107 2007. május 17. 17:10 Vörös riadó! Értesítem a moderátort!    Válasz az eredeti szöveg beidézésével Válasz erre

-talán nem kéne igy "en masse" elmeszelni a komplet magyar dizájner társaságot...
-nincs olyan hogy játékfejlesztöi bölcsek köve...:) egyenlöre nem adottak a feltételek ahoz hogykiderüljön: tényleg bénák a magyar dizájnerek...vagy grafikusok/koderek...;P
Oldalak:   1 2 3 4 5 6
Hírek & Cikkek \\ Hír hegyek \\ BLACK NOISE HDTV ENGINE MÚVI!!!

HARDWiRED™

Szalonna álcázó központ

- 1997-2010 © Minden Jog Fenntartva!

Video és számítógépes játék centrum -

PC Xbox 360 PS3 Wii Playstation 2 PS2 Mozi Trailer 3D Képek